Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl REWORK ~ Start 12.09.14 ~ Po prostu fajny serwer ! [Dedyk] [Medium]

Essenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo odpycha mnie ilość osób online na serwerze. Startujący serwer już przed samym startem powinien mieć wykupioną reklamę, a nie po starcie, gdzie większość graczy szuka serwera z dużą ilością osób. Przykładowo w weekend startują trzy serwery, to każdy pójdzie tam, gdzie jest większa ilość osób online. Przykładem jest dzisiejszy weekend gdzie startowały bodajże trzy serwery i dwa z nich nie mogą osiągnąć 100 osób online. Jeżeli wykupicie reklamę i przybędzie kilkaset osób (stała liczba ~300) to zostanę tutaj na dłużej, w innym przypadku nie ma co wiązać nadziei że serwer postoi długo.

Wiem, i się zgadzam jednak to serwer nisko budżetowy to co obecnie zarobiliśmy przeznaczyliśmy na reklamy i czekamy aż pojawią się filmiki.

XJHIavu.png

Opublikowano

Administracja się stara, to widać. 

Powodzenia, lecz nie zagram. Czekam na inny projekt. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Nie Polecam.

Administracja widać że niema już pomysłów na reklamę i wbija na kamermodzie i spamuje po całym serwerze reklamą swojego serwera.

Oczywiście ja wiem jakie będzie usprawiedliwienie, że to ktoś z graczy itd. a administracja niema nic związanego z tym bo "nie mam dowodów", aczkolwiek trochę rozpaczliwe próby reklamy...

SS:

xUq1NqM.png

8M0czFp.png

Prosimy jednak darować sobie tego typu metody reklamy bo raczej nikt nie preferuje tego typu sposobów :)

@AW Gdzie dropne trute i jak szybko wbije 100lv?

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Nie Polecam.

Administracja widać że niema już pomysłów na reklamę i wbija na kamermodzie i spamuje po całym serwerze reklamą swojego serwera.

Oczywiście ja wiem jakie będzie usprawiedliwienie, że to ktoś z graczy itd. a administracja niema nic związanego z tym bo "nie mam dowodów", aczkolwiek trochę rozpaczliwe próby reklamy...

SS:

xUq1NqM.png

8M0czFp.png

Prosimy jednak darować sobie tego typu metody reklamy bo raczej nikt nie preferuje tego typu sposobów :)

@AW Gdzie dropne trute i jak szybko wbije 100lv?

Pozdrawiam

True!

Tak tak zawsze administracja..

Wróciłem 15 minut temu do domu ale od rana spamuje na dreikonie.

K41 to gracz możesz sobie zobaczyć na stronie www / forum

XJHIavu.png

Opublikowano

~ Przerwa Techniczna [15.09.14] ~

Co zostało poprawione ?

- Exp w granicach lvlowych 1-100 został zwiększony
- Drop yang został zwiększony
- Dodano resp Enta Przywódcy na koniec Red Lasu (30 minut)
- Osłabiono Berana Setaou (mniej hp,mniej absu na różnego typu bronie, ale za to więcej bije)
- Poprawiono Drop z Lodowej Wiedźmy
- Poprawiono Drop z Berana Setaou
- Zwiększono % na ulepszanie w niektórych itemach.
- Zwiększono % na drop Broszurki Szermierki oraz Małż - w grocie AV1/AV2
- Cena KD u Handlarzy została zmieniona na 40kk
- Małe zmiany w wartości bonusów (1-5)

XJHIavu.png

Opublikowano

Gdyby grało z 500-600 osob online to bym został. Wbiłem 81lvl i spadam ;/ sorry

Z jednej strony serwer jest fajny, dobrze sie expi, ale jak jest te 50 osob online i chce sprzedac drop to moge czekac w nieskonczonczonosc z wystawionym sklepem i nikt nic nie kupi. I jak tu zarobic na eq na wyzszy lv ???

Opublikowano

Reklamy graczy, bądź administracji na innych serwerach są rzeczą żałosną, jeżeli Team twierdzi, że nie ma nic z tym do czynienia to proszę przekazać graczom, że taki sposób reklamy jest zły! 

Nie polecam!

@aw
Dam radę solo ubić smoka?

Opublikowano

Reklamy graczy, bądź administracji na innych serwerach są rzeczą żałosną, jeżeli Team twierdzi, że nie ma nic z tym do czynienia to proszę przekazać graczom, że taki sposób reklamy jest zły! 

Nie polecam!

@aw

Dam radę solo ubić smoka?

Przecież napisałem że nie mam nic wspólnego z tym że ktoś reklamują mój serwer na innych serwerach..

XJHIavu.png

Opublikowano

Przecież napisałem że nie mam nic wspólnego z tym że ktoś reklamują mój serwer na innych serwerach..

Więc powiedz ludziom, że taki sposób reklamy jest pojebany, jak ten Twój cały serwer!

@aw

skad buty na 34lvl?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

robicie coś z serwem czy już daliście sobie spokój i można go odznaczyć jako RIP.

P.s oficjalnie kończę tam grę serwera nie polecam powody bony nie wchodzą administracja brak zainteresowania serwerem nie widać nikogo nawet na forum gra max 30 osób jest to banda krętaczy nabijają was w przysłowiowa butelkę jeszcze raz nie polecam ten serwer jest trup !!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

robicie coś z serwem czy już daliście sobie spokój i można go odznaczyć jako RIP.

P.s oficjalnie kończę tam grę serwera nie polecam powody bony nie wchodzą administracja brak zainteresowania serwerem nie widać nikogo nawet na forum gra max 30 osób jest to banda krętaczy nabijają was w przysłowiowa butelkę jeszcze raz nie polecam ten serwer jest trup !!!!

Serwer off 4ever. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...