Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

220 GB aktualizacji przy 1 MB/s = (200 000 / 60)/60 da jakieś 50 godzin

220GB aktualizacji.. chyba Ci się bajty z bitami pomiliły ;)

Nie wiem co ty masz w tych plikach, ale lepiej idź do McDonalda albo jakiejś galerii handlowej... nawet tam będą mieć lepszego neta O_o

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg
Opublikowano

220GB aktualizacji.. chyba Ci się bajty z bitami pomiliły ;)

Nie wiem co ty masz w tych plikach, ale lepiej idź do McDonalda albo jakiejś galerii handlowej... nawet tam będą mieć lepszego neta O_o

Chodzi mi o Bajty, nie wiem tylko czy kisi pobiera czy wysyła aktualizacje, ale obstawiam to drugie... ja mam 3 MB pobieranie i.... 300KB wysyłanie...

Opublikowano

Informacje z dnia 2014-09-28:

"Witajcie , z tej strony InsanityMan , przepraszamy was za wszelkie niedogodności z problemami które wystąpiły , niestety z dziwnego powodu nie możemy przywrócić w 100% bazy danych , co nas zmusza do zrobienia nowej edycji.

Dokładnej godziny odpalenia serwera nie jestem w stanie podać , co do wszelkich straconych przedmiotów itd , jest nam bardzo przykro za to co się stało lecz po prostu nie mieliśmy na to wpływu..

Związku z tym że przerwa trwała tyle czasu , każdy użytkownik otrzyma rangę "Iridium" na czas jednego miesiąca ( 30 dni )

Dzisiaj w godzinach "obiadowych" ( 12:00-15:00 ) powinna być już podana dokładna godzina odpalenia serwera na nowej edycji.

Kontakt z administracją serwera znajdziesz na ts'ie: VFserv.net
Kanał serwera IndBuildCraft."

-- Fanpage serwera IndBuildCraft

Opublikowano

Na start serwera zawitało nas ponad 68 graczy , na tą godzinie mamy w bazie danych 150 założonych kont , średnia grania na serwerze wynosi 50 osób , dziękujemy wszystkim za to , oraz zapraszamy nowych na serwer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...