Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszedłem na stone i to co up@  Brak połączenia z serwerem MySQL.a  Gdzie można pobrać? serwer wgle on?

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszedłem na stone i to co up@  Brak połączenia z serwerem MySQL.a  Gdzie można pobrać? serwer wgle on?

coś im padło, wczoraj jeszcze można było grać, teraz serwer też jest off

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie.

Chciałbym się dowiedziec ile graczy jest w godzinach szczytu?

Czy GregTech mocno utrudnia rozgrywkę?

Czy na serwerze są jakieś mody "przygodowe" chodzi mi o takie które dodają dungeony itp.

Na serwer prawdopodobnie wbije ;)

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie.

Chciałbym się dowiedziec ile graczy jest w godzinach szczytu?

Czy GregTech mocno utrudnia rozgrywkę?

Czy na serwerze są jakieś mody "przygodowe" chodzi mi o takie które dodają dungeony itp.

Na serwer prawdopodobnie wbije ;)

1. 40 do 50, rano około 10 więc polecam grać rano
  2. Raczej tak
  3. Twilight Forest (chwilowo wyłączony) i mody "nijakie" (np. mod na apple tree, plum tree ogólnie chyba FarmCraft, dodaje dużo jedzenia) lub Tinkers craft (czy jak to się tam zwało, np. smeltery)
Opublikowano

mam pytanie czemu nie działa serwer, TS3 i strona serwer ? i za ile będzie działał

(...)

GG:

kisi:

Pod wieczór może uda się odpalić serwa

kisi:

Maszyna poszła z dymem

:)

Opublikowano

Jestem ciekawy, czy serwer wgl będzie jeszcze on skoro maszynę im wywaliło ;x

Jak masz jakieś wątpliwości:

Siemka sorki ze nie odpisywalem ale nie mialem kiedy a maszyna no padla cala xD teraz jest przywracana tzn robim backup kilkuset gb xD foramt i na nowo xD

ale wszystko zostaje

Prawdopodobnie jutro rano serwer będzie on (bo zakładam że na dziś wieczór się nie uda)

@EDIT: A tak w ogóle to ja nie jestem support, nie piszcie mi na pw tylko do np. kisiego

Opublikowano

Info od Kisiego

siemka serwer wstanie  xD no moze nie dzisiaj gdyz praca ktora wykonujemy moze sie troche przedluzec ale w piatek lub sobote powinnismy znowu ruszyc. jak chcesz mozesz innym napisac  xD a ja postow pisac nie moge po 50 postow nie mam ;/

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Na serwie grałem około 1.5 roku temu i o nim zapomiałem nie sądziłem że go jeszcze spotkam oczywiście że wbije ;pp

Opublikowano

No i jak trwają pracę jutro będzie już ON?

Administrator mógłby się wypowiedzieć, ponieważ nie mamy żadnego info odnośnie serwera.

@DooNaToll

Kisi coś pisał że OVH.pl coś im tam robi, i przedłuża sprawę, nie wie kiedy serwer znowu wstanie, natomiast pewne jest to że kiedyś wstanie i nikt nie pożucił INDBC

Opublikowano

@kisi @DooNaTroll Jak zobaczyłem posty na Facebook'u niektórych "osobników" ... to wam współczuję :D 

I nie żadne "oje# nas z kasy" bo była mowa o tym że każdy VIP zostanie przedłużony o 2 tyg, a a'propo "tego cfaniaczka" to OVH to wielka firma, z oddziałami na całym świecie więc nie rozumiem dlaczego was olewają.

Opublikowano

Witajcie z tej stron Kisi. Od razu z góry was przepraszam że tutaj nie pisze ale nie mam u siebie na koncie 50 postów.
Na wstępie chciał bym was poinformować że jest nam niezmiernie przykro z zaistniałej sytuacji, jednak nic na tę chwilę
nic więcej nie możemy zrobić dopuku firma hostingowa nie zrobi pewnej żeczy. Uprzedzam również o różnych rodzajach plotkach
że was robimy w "c***a" i IBC już nie uruchomimy. Jest wręcz przeciwnie, z niecierpliwością czekamy na to aż będziemy mogli
zacząć uruchomić serwer. Gdy tylko uda nam się to zrobić przedłużymy rangi i pomyślim o jakiś ciekawym EVENCIE dla was.

PS. Prosił bym aby nie spamować mi na GG czy Face Pageu jest to meczące i świadczy to o niskim poziomie graczy,
ze zamiast dać nam pracować i ubiegać sie o coś to musimy wam odpisywać gdyż zaraz bedą treści typu "Administracja
nas olewa wgl nie odpisuje"

@Edit:

Informacje z godziny 17:10.
Dostaliśmy nareszcie wiadomość od hostingu,

prawdopodobnie w najbliższym czasie 48h serwer oraz strony powinny być dostępne.

//InsanityMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...