Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Start  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy najwygodniej wystartować?

• Start 08.09.2014 godzina 17:00
      219
    • Start 12.09.2014 godzina 17:00
      21
    • Start 13.09.2014 godzina 17:00
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie dropi perfekcyjne zaczarowanie?(Mapy na jaki lvl / jakie dungeony etc)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze ktoś wreszcie, jakie tu wchodzą bonusy? 

Kiedy będą dodane ss'y handlarzy do prezentacji? 

Gdzie mam ściągnąć klienta, jak nie ma linków nigdzie?

Reje nadal nie działa..

Czy ten serwer aby na pewno dziś wystartuje?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No prezentuje się ciekawie :) Chociaż to że można ustawić sobie bony jakie chcemy jakąś tam zmianką mnie troszkę odstrasza 

2863366318.png

Opublikowano

Może jakiś admin wbić na ts'a bo dzieci odstraszają ludzi , zamiast iść na prywatny kanał to siedzą na kanale pomocy ts3.

A oto co można się spodziewać na ts (LINK / SKAN), jeżeli bedzie też taki ogar na serwie to ja chyba nie zawitam.

EDIT: Fajnie ze ts3 na licencji free 32 slot, forum nielegalne IPB.

Opublikowano

Czemu Strona jak i rejestracja ciągle nie działa ? kiedy zostanie to naprawione i jeśli wgl zostanie ? :)

będzie duża reklama ?

Opublikowano

Czemu jak się odpala bez pathowania to się załącza menu, a jak spathuje to nie mogę wejść? Czy jak serwer zacznie działać to się automatycznie wtedy zacznie pathować i problem zniknie?

Opublikowano

Ten serwer raczej dziś nie wystartuje, jak Paweł tak będzie olewał.. a póki co, mpc to jedyna reklama. 

za 40 minut start, a ja nawet nwm gdzie clienta pobrać, o zarejestrowaniu się nie wspomnę, bo nie da rady. 

Czekamy na info..

Opublikowano

Możecie wejść na stronę główna ?

Ja od 10 minut próbuję wejść i ciągle się ładuje strona a na końcu wywala error i to z każdej przeglądarki.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ten serwer raczej dziś nie wystartuje, jak Paweł tak będzie olewał.. a póki co, mpc to jedyna reklama. 

za 40 minut start, a ja nawet nwm gdzie clienta pobrać, o zarejestrowaniu się nie wspomnę, bo nie da rady. 

Czekamy na info..

http://37.59.112.202/Alceas.tgz

W prezce zabrakło ss broni dwuręcznych 

Opublikowano

Fresh ma problemy z internetem 2h temu dostał dropa i do tej pory go nie ma więc pewnie start się przesunie.

Opublikowano

Pewnie, że się naśmiewam ale trzeba było się ujawnić, filip xD. Twój nick świadczy o tym, że sam jesteś na etapie gimnazjum. Wypowiedzi składności nie mają, to znaczy, że nie doszedłeś jeszcze do trzeciej klasy, bo tam jest to poruszane, być może byłeś lecz nie uważałeś i dlatego zostawili Cię rok dłużej w tej samej klasie. 

Teamspeak ma 32 sloty, nie będzie mieć więcej, ponieważ na darmową licencję potrzeba podać link do forum serwera, jednak są pewne restrykcje. Serwer traci szanse już na starcie, ponieważ szablon jest nielegalnie pobrany, nie został on przez autora udostępniony do pobrania, co śmieszniejsze, chłopcy nie mają nawet licencji do IPB, to już zupełnie dyskwalifikuje. 

DDOS występują zawsze i często, jeżeli wykupili najtańszy hosting strony typu webd.pl, to nic dziwnego, ponieważ nie ma w pakiecie odpowiednich zabezpieczeń.

Opublikowano

Quake weź suwakiem na samą górę strony a później płacz ,że nie ma klienta może..

a ja od godziny szukam tego je* linku, dzięki xD

Cóż.. oby start się opóźnił, ale wypalił. 

Działa wam strona/reje?

Opublikowano

a ja od godziny szukam tego je* linku, dzięki xD

Cóż.. oby start się opóźnił, ale wypalił. 

Działa wam strona/reje?

Strona nie dziala od okolo 30 min, start napewno sie opózni :)

Opublikowano

Docenić pracę? 

Ściągnąć gotowce, nawet screeny nie robione samemu w większości tylko można je znaleźć w internecie na anglojęzycznych stronach.

Praca własna dla Ciebie to wchodzenie w tyłek Administracji i liczenie, że nie będzie śmierdzieć. Serwer nie ruszy i tak, więc nie łudź się o GMa. 

A forum zniknie szybciej niż serwer wystartuje, bo nie jest legalnie utworzone i zostało już zgłoszone.

Opublikowano

Hmmm, mam zapytanie :)

Jeżeli wybonujemy dajmy tę trutę sr 50+, i potem użyjemy perfekcyjnego zaczarowania, czy będzie się dało zrobić tak że minusowe um zamienimy na bon w postaci np silny na ludzi, a średnie się nie skasują? 

Opublikowano

Jest jakiś autopatcher do klienta z bety czy muszę pobierać nowego klienta ??

musisz pobierać od nowa :P

Będzie w końcu ten start bo słyszałem że Administracja Serwera (Administrator) rozwaliło mu internety czy coś w tym stylu i go nie niema a TeamSpeak ma 32 sloty xD 

Będzie jakieś info ?

Opublikowano

Bedzie ten start czy nie? bo tak tak sobie w kulki to lecieć nie bedziesz, ktos czeka a tu 0 info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...