Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Start  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy najwygodniej wystartować?

• Start 08.09.2014 godzina 17:00
      219
    • Start 12.09.2014 godzina 17:00
      21
    • Start 13.09.2014 godzina 17:00
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mega prezentacja oraz zaj3biste nowości , zawitam z gildią oby był server zadbany i nie olewany ! 

[LCN]

już przed startem go olewaja więc wiesz...

i ciul znow nie wiem jaki jest kur adres bo jakis admin skasowal niech ktos mi poda adres ts'a na pw

napisalem ci na pw

Opublikowano

lipa starszna bo miejsca nei ma xD ile jest slotow ?

Tak jak pisalem wczesniej maja licencje free po 32 sloty... profesjonalizm na 100%

EDIT: I zaczeli ddos'owac tez ts'a

Opublikowano

Ts3 to sprawa drugorzędna, najważniejsza w tej chwili jest jakakolwiek informacja z strony administracji :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Wiadomo kiedy start ?

Podobno dziś o 17, lecz zaraz 18 i nikt nie ma info.. chociaż słyszałem pogłoski, że o 19 może wystartować. :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Tak to jest... Robić sobie wrogów przed startem, administrator powinien być bezstronny i nie mieszać się w niepotrzebne sprawy, a z tego co widziałem w zapowiedzi, to administrator tego serwera wypowiadał się negatywnie w stosunku to różnych osób. Możliwe że komuś się to nie spodobało i jest odpowiedź w postaci ataków ddos. Wątpię że dzisiaj wystartuje ten serwer, serwer postawiony zapewne na dedyku za kilka stówek i większy atak ddos niestety go kładzie. Prezentacja też robiona darmową belką (Niezbyt ładną), brak reklamy poza mpc. Serwer nie dopracowany jeśli chodzi o reklamę, administrator powinien pomyśleć o tym przed startem bo wtedy daje to najlepszy efekt.  

Opublikowano

gówno raczej dziś nie wystartuje 

4uc581.jpg

Opublikowano

Godzina 19 i dalej strona off, nie ma jak się zarejestrować.

Serwer w ogóle on ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Godzina 19 i dalej strona off, nie ma jak się zarejestrować.

Serwer w ogóle on ?

Serwer off, strona off, 0 info od administracji, tyle na temat serwa.

Opublikowano

Fresh ma radiówke o godz 14:00 dostał dropa i do tej pory go nie ma dlatego jak wróci to wam all wyjaśni i wynagrodzi nie spinać pejsów :)

Opublikowano

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś!

Rzeczywiście, jeszcze tego nie widziałem. ( a powinienem zobaczyć o godz. 17:00 xD )

Zapewne start za tydzień w piątek bez bugów, także.. miłego czekania wszystkim, lecz w piątek startują lepsze serwery. 

do 22 jak się nie pojawi info, to już jest po starcie..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...