Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Start  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy najwygodniej wystartować?

• Start 08.09.2014 godzina 17:00
      219
    • Start 12.09.2014 godzina 17:00
      21
    • Start 13.09.2014 godzina 17:00
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Otóż krótko przed godziną 15:00 mój provider internetowy (Orange) stwierdził że internet nie jest mi potrzebny i go po prostu straciłem, tak o, był i nie ma. Dzwoniłem, pytałem, nic nie wiedzieli. Dopiero przed chwilą się połączyć no ale to troszkę za późno. Dziś startować raczej już nie ma sensu, dlatego zrobiona jest ankieta odnośnie startu, tym razem obiecuję zaopatrzyć się w dodatkowy, zastępczy internet ;)

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakos nie widze tej ankiety

@ ok juz jest , glosujemy na jutroo !!

4uc581.jpg

Opublikowano

dokładnie czekali tyle czasu jest sobota więc godzina jest ok na wystartowanie, przynajmniej dużo dzieci na start nie będzie jak spać pójdą od poniedziałku mam nocki i po graniu :p 

zqfiz8.jpg

Opublikowano

dokładnie czekali tyle czasu jest sobota więc godzina jest ok na wystartowanie, przynajmniej dużo dzieci na start nie będzie jak spać pójdą od poniedziałku mam nocki i po graniu :P

Przecież jest niedziela?  Cofnąłeś się w czasie, czy jak. xD

Start jutro..to chyba zły pomysł, w piątek znowu będzie dużo serwerów do wybrania..ehh, zobaczymy co ankieta wniesie.

Tylko ogarnij stronkę, bo nie da rady nawet na nią wbić.. 

ps: dlaczego mi klient nie smyka? spatchowałem i.. i nic się nie poojawia? :P

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Za to ,że poprawidłem Admina TS'a jak powinno  się pisać dostałem bana :(

<21:05:54> Zostałeś zbanowany for 2 hour(s) na serwerze przez "!                        Słaby" (nie poprawiaj)

Stawiać żeby jutro o 17  ^^

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Start jutro..to chyba zły pomysł, w piątek znowu będzie dużo serwerów do wybrania..ehh, zobaczymy co ankieta wniesie.

Właśnie też uważam, iż start jutro to nie jest najlepszy pomysł ale zobaczymy co wniesie ankieta.

Strony są już dwie zastępcze, później zostaną udostępnione linki.

Aktualnie patcher "psuje" clienta, przed startem wszystko będzie działać jak powinno.

Opublikowano

Wiadomo, że wszyscy chcą by start był jutro a po mojemu to zły pomysł :]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

ok sory jutro ide do pracy na nockę i jak dziś mogę posiedzieć to myślę że jest sobota   :P

zqfiz8.jpg

Opublikowano

Serwer widać zapowiada się ciekawie. Szkoda, że start będzie przesunięty, ale cóż 75%serwerow startowało z opóźnieniem. :)

Tutaj niestety zadziałał czynnik niezależny ode mnie, cóż, zdarza się.

Opublikowano

Drogie dzieci, nie zawsze będzie wszystko wam na rękę. W zyciu zdarzają się trudnosci i te ktorych nie jestescie w stanie przewidziec. Co do servera jak nabardziej ciekawy. Sam administrator to osoba ogarnięta.  Możecie p******** ze start jutro czy w piątek a i tak zagracie. Każdy chciał dzisiaj ale trzeba przeżyć i ograniczyć wylewanie żalu, czy wyżywanie się w temacie.  

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

up

Ciekawy kanał na yt.

Wracając do serwera, ciekawie się prezentuje, "nowości" są, ale zobaczymy jak to wyjdzie na starcie.

Opublikowano

Client z bety moze byc?

Dajesz 100%, ze jutro o 17 odpalisz, czy jak dzis? ^_^

Może, będzie udostępniony autopatcher.

Nigdy nie można dać 100%, aczkolwiek tym razem mam zapasowe łączę, z tym nie powinno być już problemów ;)

Opublikowano

Start został przesunięty na 08.09.2014 o godzinie 17:00, przeniesienie startu było spowodowane problemami providera mojego internetu.

Client serwera:

http://37.59.112.202/Alceas.tgz

Skan:

540c4f6e79963.png

A ja chcialbym sie zapytac co macie zamiar zrobic z ts'em 32 slotowym(czy macie zamiar wykupic wiecej slotow) i czy macie w planie zrobic cos z forum.(bo podobno pirackie IPB :) ) ?

Opublikowano

A ja chcialbym sie zapytac co macie zamiar zrobic z ts'em 32 slotowym(czy macie zamiar wykupic wiecej slotow) i czy macie w planie zrobic cos z forum.(bo podobno pirackie IPB :) ) ?

Będzie więcej slotów jeśli będą potrzebne.

Podobno ;)

No troche lipa ,że TS 32 sloty i jakieś przypały w Administracji TS a Forum to mi zwisa choć sprzydałoby się jakieś fajne ;)

O co chodzi z administracją?

Opublikowano

Co jest ze stroną ? Tak jest od wczoraj ? kiedy będzie naprawione i czy wogóle będzie i co z Ts3 ?

dpac0o.png

Opublikowano

Co jest ze stroną ? Tak jest od wczoraj ? kiedy będzie naprawione i czy wogóle będzie i co z Ts3 ?

dpac0o.png

Podobno dziś będą nowe linki do innych zastępczych stron.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Podobno dziś będą nowe linki do innych zastępczych stron.

Tak jak wczoraj ? :)

Z resztą czekamy dzisiaj do 17 jak nie wystartuje to znaczy że administrator znowu dał du*y :D

A serwer na prawdę bardzo fajny :P 

Jakieś info przed startem będzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...