Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdea.pl

Gość 'Amber

Godzina startu.  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której powinien odbyć się start serwera?

• 16
      81
    • 18
      34
    • 20
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest wymiar władców :>

Dzięki za miłe słowa;)

6/7 bony z metinów oraz bossów, stalki z wiedźmy, generała, redlasu oraz mapy 95+ :>

Wieża wygnańców pałko  xD  B)

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygasła wam chyba grafika w prezentacji. 

AW: A gdzie dropnę broń na 75?! to jest ostatnie pytanie :D

Broń z wróżki, generała oraz ripera. :) Prezentacja naprawiona. : >

Opublikowano

O której start? O 16 będzie?

Nie mieszam się co do serwera jednak zdecydowałem sobie odpuścić, nie będę tutaj taki chamski oraz dociekliwy.

Życzę powodzenia na starcie, mimo iż konkurencją polecam administracją.  ;)

W wolnym czasie zagram sobie na serwerze.

24790528697226300755.png

Opublikowano

O której start? O 16 będzie?

Nie mieszam się co do serwera jednak zdecydowałem sobie odpuścić, nie będę tutaj taki chamski oraz dociekliwy.

Życzę powodzenia na starcie, mimo iż konkurencją polecam administracją.  ;)

W wolnym czasie zagram sobie na serwerze.

I tak twój serwer padnie wiec nie jestes dla nich zadna konkurencją :)

@Są dungeony?

Opublikowano

Administracjo kilka pytań:

-Jak z zdobywanie stalek/bojowych/broni 75?

-Są 6/7?

-Jak ze Skillami?

-W ile idzie wbic ten 75lv +?

-Max. KD + ile?

Opublikowano

-Jak z zdobywanie stalek/bojowych/broni 75? red las/ bossy \metki

-Są 6/7?  są, dropią z metków w red lesie i bossów.

-Jak ze Skillami? na 5 lvl'u po wybraniu profesji otrzymujesz na P wszystkie skille.

-W ile idzie wbic ten 75lv +? 20 minut? ze zrobieniem eq może 30 :D 

-Max. KD + ile? +7

Jakby co to nie jestem w administracji, odpowiadam dla przyjemności. :P

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

-Jak z zdobywanie stalek/bojowych/broni 75?

-Są 6/7?

-Jak ze Skillami?

-W ile idzie wbic ten 75lv +?

-Max. KD + ile?

Stalki, bojowe, - Wiedźma, generał w Av2, Redlas, mapa 95.

Bronie 75 - Wiedźma, generał, riper.

6/7 są tylko do expa.

Skille P - możliwość zresetowania berka i silnego.

75+ 1h.

KD max +7.

Opublikowano

Jaka czcionka wielka na stronie xD

Zmienicie to? :D

Czemu nie powiedzieliście, że konta będą usunięte. :P

Kiedy ponowna rejestracja?

Opublikowano

Jaka czcionka wielka na stronie xD

Zmienicie to? :D

Czemu nie powiedzieliście, że konta będą usunięte. :P

Kiedy ponowna rejestracja?

Czcionka jak czcionka:D

Reje pewnie od piątku rana, zobaczymy jeszcze. ;)

Opublikowano

Prezka jest dosyć okej, no ale Amber + Domik przecież wy nie macie pojęcia o tworzeniu serwerów, to padnie szybciej niż powstanie. Powodzenia, ale osobiście nie zagram. 

xD 

Opublikowano

Prezka jest dosyć okej, no ale Amber + Domik przecież wy nie macie pojęcia o tworzeniu serwerów, to padnie szybciej niż powstanie. Powodzenia, ale osobiście nie zagram. 

Jeszcze się zdziwisz. : ) Pamiętaj, że każdy kiedyś stawiał swój pierwszy serwer. Wsadziliśmy w niego naprawdę bardzo dużo pracy. 

Oczywiście szanuje Twoje zdanie. 

Opublikowano

Skąd wiesz o czym mamy pojęcie, a o czym nie? To, że grałes z Nami na jednym serwerze nie oznacza, że nie mamy pojęcia. ;)

Wiemy Gordonix, że Nas nie lubisz ale to nie powód by hejtować serwer od tak, szanujemy Twoje zdanie lecz gdybyśmy nie potrafili się za to zabrać nie robilibyśmy z siebie idiotów i zwyczajnie nie zabieralibyśmy się za to.

Opublikowano

Skąd wiesz o czym mamy pojęcie, a o czym nie? To, że grałes z Nami na jednym serwerze nie oznacza, że nie mamy pojęcia. ;)

Wiemy Gordonix, że Nas nie lubisz ale to nie powód by hejtować serwer od tak, szanujemy Twoje zdanie lecz gdybyśmy nie potrafili się za to zabrać nie robilibyśmy z siebie idiotów i zwyczajnie nie zabieralibyśmy się za to.

Nie hejtuje was, tylko wyraziłem własnie zdanie. Powodzenia.  Mam nadzieje, że przynajmniej teraz się ogarniecie i nie będziecie spamić na innych forach i serwerach że zapraszacie na serwer bo to jest chamskie ;) 

xD 

Opublikowano

Nie hejtuje was, tylko wyraziłem własnie zdanie. Powodzenia.  Mam nadzieje, że przynajmniej teraz się ogarniecie i nie będziecie spamić na innych forach i serwerach że zapraszacie na serwer bo to jest chamskie ;)

Nigdy nie spamowałam na innych forach ani serwerach.

Za graczy niestety nie jestem odpowiedzialna. 

Opublikowano

Nigdy nie spamowałam na innych forach ani serwerach.

Za graczy niestety nie jestem odpowiedzialna. 

Tak proszę Ciebie, xx już nie pamiętasz ? zobacz na Forum za co Domik ma bana ? za reklame Aliena także ;)

xD 

Opublikowano

Tak proszę Ciebie, xx już nie pamiętasz ? zobacz na Forum za co Domik ma bana ? za reklame Aliena także ;)

Czytaj uważnie, napisałam o sobie. Nigdy nigdzie nie spamowałam i nie będę. Co do D0MIKA, daję gwarancję za niego, że również taka sytuacja nie będzie miała miejsca. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Neilvite - faworyzowanie kumpli na Alien.

Poza tym serwer jak serwer.

Aha.. no to chyba nie zagram. 

Mam nadzieję, że tak nie jest.. bo szkoda. :/

@UP: a daj dowody?

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Neilvite - faworyzowanie kumpli na Alien.

Poza tym serwer jak serwer.

Ooo nie, nie. : ) Z tym się w żadnym przypadku nie zgodzę. Wiele można mu zarzucić, ale nie faworyzacje. Jedyna osoba, która go o to oskarżyła, to kandydat na TGM, którego podanie zostało odrzucone - chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. NIE pozwolimy na żadną faworyzację. 

Opublikowano

Ooo nie, nie. : ) Z tym się w żadnym przypadku nie zgodzę. Wiele można mu zarzucić, ale nie faworyzacje. Jedyna osoba, która go o to oskarżyła, to kandydat na TGM, którego podanie zostało odrzucone - chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. NIE pozwolimy na żadną faworyzację. 

Nie przypominam sobie abym startował na TGM.

Aha.. no to chyba nie zagram. 

Mam nadzieję, że tak nie jest.. bo szkoda. :/

@UP: a daj dowody?

Gdyby forum aliena jeszcze istniało.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym startował na TGM.

Gdyby forum aliena jeszcze istniało.

To co było napisane na forum było autorstwa właśnie tego potencjalnego GM'a. Nie rozpatrzyliśmy jego podania pozytywnie i zaczął się tzw. "płacz". Oczywiście gracze sami wywnioskowali, że nie ma powodu do niepokoju, gdyż ss'y pokazywały tylko ich rozmowę jako "kumpli". Nic nie było tam o faworyzacji. Nawet nie musieliśmy się tłumaczyć bo każdy znał tego człowieka i wiedział co się może stać, jak odrzucimy jego kandydaturę. Pozdrawiam. 

Edit: W  razie jakichkolwiek wątpliwości sam Head Admin nieistniejącego już serwera może potwierdzić, że z konta D0MIKA nic nie trafiło w niepowołane ręce - sprawdzał nam logi co jakiś czas. Jeśli będzie taka potrzeba to poproszę go o wypowiedź w tym temacie. 

Opublikowano

Polecam ze względów na Amber i w szczególności DOMIKA - bardzo pracowity człowiek, za czasów aliena robił najwięcej. :)

Da się pogadać z nimi na ts'ie nie to co z inną administracją serwerów.

Serwer miazga, także życzę wam jak najlepszego startu lepszego od Aliena i żebyście bili czołówki tym serwerem.

Zagram jak będę miał trochę czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...