Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdea.pl

Gość 'Amber

Godzina startu.  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której powinien odbyć się start serwera?

• 16
      81
    • 18
      34
    • 20
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze pytanie mam. :D

Zamierzacie dodać BS'a do clienta?

BS dozwolony?

na becie sura nie ma fryzury ( ale to pewnie poprawicie )

Są/będą autopoty?

BS będzie legalny.

Autopoty są.

84576819350097029883.jpg

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja ładna, przejrzysta. A teraz to, co najlepsze w Metinie (wg mnie). Szaty dla Szamanki: 70, 90, 130 i 150 ok. Bronie na 65, 90, 150, 170 ok. Dla Ninja nic ciekawego. Na resztę nie patrzę, bo te profesje najmniej mnie interesują. Wierzchowce - niepotrzebna ta miotła i 'dinozaur', czy co to jest. Chyba, że są to EVENTOWE. Kostiumy mnie bardzooo zaciekawiły, w końcu coś innego, nowego dla oka <3 Jednak nie zagram... :rolleyes:  Powodzenia ze startem.

Opublikowano

Gorszego gówna od Ciebie chyba być nie może bez kitu  xD

Co do serwera to zgrzeszyłbym gdybym nie polecił, gdyż naprawdę bardzo mi się podoba i tylko żałuję, że nie ma WW.

Idealny dobór zbrojeń dla każdej klasy i tutaj mogę się założyć, że Amber maczała w tym palce  :rolleyes:

Co do 6/7 bonusów to skąd je wydropimy? i czy o stal bd. trzeba sięgać aż do redlasu? Proponowałbym dodać jej drop również z metinów jakiś w grocie czy gdzieś by to umilić :) Wierzchowce kozackie :)

Jest wymiar władców :>

Dzięki za miłe słowa;)

6/7 bony z metinów oraz bossów, stalki z wiedźmy, generała, redlasu oraz mapy 95+ :>

Opublikowano

Administracja bardzo dobrze mi się kojarzy, złego zdania nie powiem.

Gwarantuje, że ta administracja na pewno się popisze przy serwerze.

Pozdrawiam :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Piszę po raz ostatni. To nie jest kopia, reaktywacja, nowa odsłona czy inny ch*j Aliena. Verdea nie należy do mnie, nawet nie wchodziłem nigdy na takowego TS czy coś w tym stylu.. Nie dawałem nikomu żadnych moich plików serwerowych ani nic! Jeśli jeszcze raz ktoś tak napisze to po prostu ma ból dupy, albo jest ostatnim śmi***em, który pier**li głupoty pod każdymi prezentacjami serwerów! Szczególne ELO dla tych typów, którzy próbują działać na szkodę serwera. OSTATNI RAZ UWAGA VERDEA NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE MNĄ, ANI Z ALIENEM (ahh.. może i ma tyle.. co moi GM tak pięknie się wyszkolili, że dadzą radę już postawić serwer :v) Pozdrawiam całą ekipę Verdea. Powodzenia przy starcie!

Opublikowano

1.Exp jest ogarniety ? w sensie żeby nie leciał 3x wolniej na mniejszym lv niż np. na 165 tak jak na innych serwerach

2.6/7 bony to lipny pomysł nawet jak są tylko do expa ;)

3.Wierzchowce, Kostiumy czas leci gdy jesteśmy wylogowani ?

4.Pety są na zawsze czy określony czas ?

5.Pety mają odrazu bony do wyboru exp/pvm czy musimy je expić ?

6.Dmg Klas wyrównane ?

Jak będzie sporo ludzi można wbić i  pograć  :)

Opublikowano

Nie chcę być nie miły itd.

Lecz no Kamila czyli Amber nie dała mi wyjścia wyboru, chciałem się z nią dogadać ale mnie najwidoczniej olała tak?

Chciał bym apelować iż serwer jest na plikach Alien2 od Alkoholika jak widać pliki Edytowane lecz są to pliki Alien2 ogółem, czyli mają powiązanie gdzie Amber oraz D0MIK wypierali się tych plików że to nie one.

Nawet oczerniali Alkoholi ale mniejsza z tym na TeamSpeaku.

Tutaj parę dowodzików że serwer ten jest postawiony na plikach Alien2:

1. To GP z xxx + GP z Verdea:

xxx

Tutaj Verdea:

https://www.youtube.com/watch?v=o3f7A4NHRXE

Teraz proszę sobie porównać GamePlay tych serwerów: Czyli ci sami Handlarze, EQ Startowe + Opis startowy, Klient ten sam, Handlarze + Nazwy NPC + Układ ten sam, Przepustki + Mapy te same + u tego samego NPC.

Teraz rozmowa z Alkoholikiem, gdzie napisał że nie wie skąd mogą mieć ich pliki gdyż on ich nie dawał, napisał że najprawdopodobniej od Kiziorcka.

Rozmowa z Alko: 

x

x

x

No także szkoda mi D0MIKA oraz Amber że się nie przyznali ale cóż, musieli okłamać mnie + was graczy że to nie Alieny.

Ale ja nie robię tego na złość gdyż serwer jest dobry + Team doświadczony + Edytowane pliki to się liczy.

Liczę na udany start oraz dużo graczy pozdrawiam.

24790528697226300755.png

Opublikowano

1.Exp jest ogarniety ? w sensie żeby nie leciał 3x wolniej na mniejszym lv niż np. na 165 tak jak na innych serwerach

2.6/7 bony to lipny pomysł nawet jak są tylko do expa ;)

3.Wierzchowce, Kostiumy czas leci gdy jesteśmy wylogowani ?

4.Pety są na zawsze czy określony czas ?

5.Pety mają odrazu bony do wyboru exp/pvm czy musimy je expić ?

6.Dmg Klas wyrównane ?

Jak będzie sporo ludzi można wbić i  pograć  :)

1. Jest ok:)

2. Zostaną :P

3. Wierzchowce tracą czas tylko wtedy gdy na nim siedzisz, kostiumy mają czas nieograniczony, pety również

4. Pety expimy ;)

5. Pety bedą miały rózne bony.; )

6. Tak.

Opublikowano

Nie chcę być nie miły itd.

Lecz no Kamila czyli Amber nie dała mi wyjścia wyboru, chciałem się z nią dogadać ale mnie najwidoczniej olała tak?

Chciał bym apelować iż serwer jest na plikach Alien2 od Alkoholika jak widać pliki Edytowane lecz są to pliki Alien2 ogółem, czyli mają powiązanie gdzie Amber oraz D0MIK wypierali się tych plików że to nie one.

Nawet oczerniali Alkoholi ale mniejsza z tym na TeamSpeaku.

Tutaj parę dowodzików że serwer ten jest postawiony na plikach Alien2:

1. To GP z xxxx + GP z Verdea:

xxx

Tutaj Verdea:

https://www.youtube.com/watch?v=o3f7A4NHRXE

Teraz proszę sobie porównać GamePlay tych serwerów: Czyli ci sami Handlarze, EQ Startowe + Opis startowy, Klient ten sam, Handlarze + Nazwy NPC + Układ ten sam, Przepustki + Mapy te same + u tego samego NPC.

Teraz rozmowa z Alkoholikiem, gdzie napisał że nie wie skąd mogą mieć ich pliki gdyż on ich nie dawał, napisał że najprawdopodobniej od Kiziorcka.

Rozmowa z Alko: 

No także szkoda mi D0MIKA oraz Amber że się nie przyznali ale cóż, musieli okłamać mnie + was graczy że to nie Alieny.

Ale ja nie robię tego na złość gdyż serwer jest dobry + Team doświadczony + Edytowane pliki to się liczy.

Liczę na udany start oraz dużo graczy pozdrawiam.

Facepalm. Jedna prośba Asfenek, nie pisz do mnie na gg, nie pisz do mnie na mpc bo oszaleję, powaga. o.O

Normalnie czuję się nękana. ; o  Zajmij się swoim serwerem, a nie piszesz ciągle bzdury o moim serwerze. 

I nie wchodź do mnie na ts żeby straszyć moich graczy, że razem z Haxorem wywalisz serwer na starcie. : ) Na nikim nie robi to wrażenia. Rozumiem, że robimy Ci konkurencję, ale do cholery zachowaj się jak dorosły człowiek. Ciebie zna już każdy i wie jakim jesteś bajkopisarzem. Czy ja wchodzę w Twoją zapowiedź i piszę o Twoich nieudanych serwerach? NIE. Bo nie interesują mnie Twoje porażki. Ja stawiam swój serwer po raz pierwszy i pokażę Ci kolego jak to się robi. 

Opublikowano

Jest wymiar władców :>

Dzięki za miłe słowa;)

6/7 bony z metinów oraz bossów, stalki z wiedźmy, generała, redlasu oraz mapy 95+ :>

Dominik, tutaj raczej chodzi o Wieżę Wygnańców. :P

idę na hells kiczyn, joł. :D

Opublikowano

Facepalm. Jedna prośba Asfenek, nie pisz do mnie na gg, nie pisz do mnie na mpc bo oszaleję, powaga. o.O

Normalnie czuję się nękana. ; o  Zajmij się swoim serwerem, a nie piszesz ciągle bzdury o moim serwerze. 

I nie wchodź do mnie na ts żeby straszyć moich graczy, że razem z Haxorem wywalisz serwer na starcie. : ) Na nikim nie robi to wrażenia. Rozumiem, że robimy Ci konkurencję, ale do cholery zachowaj się jak dorosły człowiek. Ciebie zna już każdy i wie jakim jesteś bajkopisarzem. Czy ja wchodzę w Twoją zapowiedź i piszę o Twoich nieudanych serwerach? NIE. Bo nie interesują mnie Twoje porażki. Ja stawiam swój serwer po raz pierwszy i pokażę Ci kolego jak to się robi. 

No to droga Kamilo wypowiedz się na temat tych dowodów oraz plików, a nie tylko zmieniasz temacik by uniknąć tego?

Napisz całą prawdę i każdy będzie z tego zadowolony i będzie wiedział? Po co to dusić dusić i tak potem to wyjdzie?

Wypowiedz się na to co ci dałem u góry czyli GP + Rozmowa Alko.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Prosze tylko nie mowcie mi ze tutaj sa przepustki na mapy i ze jeszcze trzeba bedzie berna ciagle biegac...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Prosze tylko nie mowcie mi ze tutaj sa przepustki na mapy i ze jeszcze trzeba bedzie berna ciagle biegac...

łatwo przepustki zdobyć, nie dropią tylko z berana. ;) wymiar władców też jest i tam też lecą o ile dobrze pamiętam, a chyba dobrze pamiętam.

Opublikowano

Czy na dungeony będzie można chodzić ''solo?''

Bo jeśli nie, to przemyślcie tą propozycję.. :D 

albo min. 2 osoby

Pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dungeony są 2 osobowe, jedynie pająk na 170 poziom będzie wymagał większego wysiłku oraz 3 osób w PT.

WW dla każdego z osobna.

Opublikowano

Dungeony są 2 osobowe, jedynie pająk na 170 poziom będzie wymagał większego wysiłku oraz 3 osób w PT.

WW dla każdego z osobna.

A gdzie znajdę przedmioty do ślubu? :D 

Bo nie widzę ich nigdzie. 

Opublikowano

A gdzie znajdę przedmioty do ślubu? :D

Bo nie widzę ich nigdzie. 

Suknie oraz smoking u handlarza zbrojami, pierścionki zaś z bossów i metinów na mapkach 95+. : > Ale ładnie dropią. : >

Opublikowano

Suknie oraz smoking u handlarza zbrojami, pierścionki zaś z bossów i metinów na mapkach 95+. : > Ale ładnie dropią. : >

A przepustki na nowe mapki 95+ skąd zdobędę? :D 

Przepraszam za spam, ale wolę wszystko wiedzieć na początku, niż dopytywać o wszystko w czasie rozgrywki.. xD

już więcej chyba nie będę spamował

Opublikowano

A przepustki na nowe mapki 95+ skąd zdobędę? :D 

Przepraszam za spam, ale wolę wszystko wiedzieć na początku, niż dopytywać o wszystko w czasie rozgrywki.. xD

już więcej chyba nie będę spamował

Przepustkę na mapkę od 95 poziomu możesz zdobyć z wróżki, generała, bossa w red lesie oraz metinów  w red lesie. : )

Jak widać w kilku postach powyżej obiecana reklama w toku. :D

Opublikowano

Przepustkę na mapkę od 95 poziomu możesz zdobyć z wróżki, generała, bossa w red lesie oraz metinów  w red lesie. : )

Jak widać w kilku postach powyżej obiecana reklama w toku. :D

Wygasła wam chyba grafika w prezentacji.  już działa ;d

AW: A gdzie dropnę broń na 75?! to jest ostatnie pytanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...