Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdea.pl

Gość 'Amber

Godzina startu.  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której powinien odbyć się start serwera?

• 16
      81
    • 18
      34
    • 20
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam dalej dominik będzie banował bezpodstawnie bo ktos jest lepszy od niego i padnie po 1/2 tyg. bo będzie mial na niego wyje** tak jak na alie*. 

Dominiku naucz się komend bo dalej będziesz pytam się ludzi :P

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam dalej dominik będzie banował bezpodstawnie bo ktos jest lepszy od niego i padnie po 1/2 tyg. bo będzie mial na niego wyje** tak jak na alie*. 

Dominiku naucz się komend bo dalej będziesz pytam się ludzi :P

Hahahahha się uśmiałem. Dostałeś 4x bana za ninjahacka, mówisz do mnie. że ja komend nie znam ?;o Możesz mnie przeptyać ^^ Zapraszam na ts. ; DD

Opublikowano

Ooooo. Widzę, że wróżbita jest na mpcforum, przepowiada przyszłośc, popatrzcie no.

@topic Zagram z ekipa! ;p

Opublikowano

Wszystko zapowiada się bardzo  Fajnie  Serwer dosyć ciekawy się wydaje.Możliwe ze zagram mam nadzieję ze nie będzie żadnych problemów w dniu startu no nic zostaje mi  tylko Polecić i do Zobaczenia w grze .

Opublikowano

i tak ten serwer no gunwo padnie jak alien :(

Nie będę z Tobą konwersował gdyż Twój poziom inteligencji jest zbyt niski, upadek serwera wróżyłeś z fusów? I nikt nie zarzuci mi, że kiedykolwiek olałem serwer :))

Każdy wie, gdy byłem gm'em zawsze pomagałem wszystkim którzy mnie o to prosili, teraz gdy serwer jest stawaiany przeze mnie i Amber i jest on Naszą własnością nikt nie będzie w stanie zarzucić Nam, że nic nie robimy. Ja oraz Amber wkładamy w to dużo serca aby innym "Normalnym" ludziom grało się przyjemnie, jako iż teraz mam 100% dostępu do serwera bo stoi on na mojej maszynie i żaden Alkoholik nie utrudnia mi pracy mogę śmiało powiedzieć, że podołam wyzwaniu i zrobię wszystko aby ludzie zobaczyli, że nasza praca i ich zaufanie nie pójdzie na marne. Żegnam Cię. Bez odbjoru.

Opublikowano

Piszecie, że strona ma być przed samym startem.. a kurde kiedy ja mam sobie pobrać klienta? :D 

Kto wam robi stronę? Sami, czy jakieś inne bombsajty.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Piszecie, że strona ma być przed samym startem.. a kurde kiedy ja mam sobie pobrać klienta? :D

Kto wam robi stronę? Sami, czy jakieś inne bombsajty.

Strona będzie dostepna przed startem, dla dowodu daje tutaj ss iż owa strona istnieje.

Strona.png

Na tą chwilę strona jeszcze dopracowywana, oficjalny klient będzie dostępny przed starem serwera. 1-2 dni wcześniej.

Opublikowano

Strona będzie dostepna przed startem, dla dowodu daje tutaj ss iż owa strona istnieje.

Strona.png

Na tą chwilę strona jeszcze dopracowywana, oficjalny klient będzie dostępny przed starem serwera. 1-2 dni wcześniej.

Wielkie dzięki za info, ale co do bonusów ( maxymalnych ) pomyślcie jeszcze. :D

Czy kasa dobrze dropi?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Wielkie dzięki za info, ale co do bonusów ( maxymalnych ) pomyślcie jeszcze. :D

Czy kasa dobrze dropi?

Wszystko jest dopracowane, kasa dropi elegancko.

Opublikowano

Oczywiście polecam zawitać na tym serwerze bo warto. :) Zapowiedź 10/10, Serwer 10/10, Administracja 10/10, po prostu to będzie fajny serwer, zawitam na pewno bo warto :) Myślę, że serwer będzie stał dość długo :) Pozdrawiam // G r z e c h u

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Mam pytanka :P

Ile osób na start przewidujecie ?

Jak stoicie z reklamą serwera ?

skąd broń na 75 level typu truta / bambus i ile jest szans (%) by ją zdobyć ?

jakiś ts3 serwera ? jeśli tak proszę o PW bo tutaj nie wolno :D

wbijamy i gramy ! :)

Opublikowano

Mam pytanka :P

Ile osób na start przewidujecie ?

Jak stoicie z reklamą serwera ?

skąd broń na 75 level typu truta / bambus i ile jest szans (%) by ją zdobyć ?

jakiś ts3 serwera ? jeśli tak proszę o PW bo tutaj nie wolno :D

wbijamy i gramy ! :)

700-800 Mamy nadzieje, że podołamy.

Zapowiedzi będą na YT, po zapowiedziach planujemy Gameplaye/serie u youtuberów. Mamy pieniążki.

Bronie 75 z wróżki, Av1, generała av2, oraz ripera

Serwer Git ważne żeby relame ogarnęli i pompeczka

To nagrywaj gameplay ;) Masz tam coś subów.; D

Opublikowano

Po nicku Amber, w 80% byłem pewny ze to WY, mam tu na myśli także D0MIKA , z ktorym sie trzymacie od kilku lat ? Mam tu na myśli Azmal.pl gdzie graliscie razem i była z wami jeszcze jakis Idiotka ze tak powiem (Pozwolilem sobie napisac naazwe serwera poniewaz padl dawno temu). Potem D0MIK dostał bana na postaci "seksiak" za to ze z GM bossy bił nielegalnie ;d.

Mniejsza o to..  widze ze przestaliscie latać po serwerach i zajeliscie sie własnym, ciekaw jestem czy tylko zdołacie, ja osobiscie nie polece bo Niestety was nie lubie, potrafiliscie byc chamscy, wyzywać itp itd. Na Dreiko*ie to samo. Ponadto nigdy 1 serwer nie stoi długo, wprawe sie łapie po kilku latach lub kilku serwerach. Zastanawia mnie tylko jak stoicie z umiejetnosciami w tym co robicie, sądze iż że jestes dziewczyna, nie znasz sie na plikach itp i jedynie Twoj udział na serwerze to Pół na Poł z Domikiem i tylko wbijanie na gre,robie eventow, odpisywanie, i jakies duperele poprzez komendy, i zapewne to domik wszystkim sie zajmuje, załozeniem serwera, ogarnianiem tych wszystkich rzeczy itp. Mimo wszystko, nie zwracam uwage na przelosc jaka była miedzy nami i życze wam zeby serwer wypalil i sie trzymał, bo jak wiecie pewnie kazdy uczy sie na bledach a idzie z tym czesto padniecie serwera, jezeli nie macie podstawowej wiedzy na ten temat to 2 dni i serwer zmiotą, i tu nawet wam ten filt Anty DDos nie pomoże. Dobra zabardzo sie rozpisałem. Jedynie powiem ze bardzo ładne zbrojki są.

Opublikowano

Po nicku Amber, w 80% byłem pewny ze to WY, mam tu na myśli także D0MIKA , z ktorym sie trzymacie od kilku lat ? Mam tu na myśli Azmal.pl gdzie graliscie razem i była z wami jeszcze jakis Idiotka ze tak powiem (Pozwolilem sobie napisac naazwe serwera poniewaz padl dawno temu). Potem D0MIK dostał bana na postaci "seksiak" za to ze z GM bossy bił nielegalnie ;d.

Mniejsza o to..  widze ze przestaliscie latać po serwerach i zajeliscie sie własnym, ciekaw jestem czy tylko zdołacie, ja osobiscie nie polece bo Niestety was nie lubie, potrafiliscie byc chamscy, wyzywać itp itd. Na Dreiko*ie to samo. Ponadto nigdy 1 serwer nie stoi długo, wprawe sie łapie po kilku latach lub kilku serwerach. Zastanawia mnie tylko jak stoicie z umiejetnosciami w tym co robicie, sądze iż że jestes dziewczyna, nie znasz sie na plikach itp i jedynie Twoj udział na serwerze to Pół na Poł z Domikiem i tylko wbijanie na gre,robie eventow, odpisywanie, i jakies duperele poprzez komendy, i zapewne to domik wszystkim sie zajmuje, załozeniem serwera, ogarnianiem tych wszystkich rzeczy itp. Mimo wszystko, nie zwracam uwage na przelosc jaka była miedzy nami i życze wam zeby serwer wypalil i sie trzymał, bo jak wiecie pewnie kazdy uczy sie na bledach a idzie z tym czesto padniecie serwera, jezeli nie macie podstawowej wiedzy na ten temat to 2 dni i serwer zmiotą, i tu nawet wam ten filt Anty DDos nie pomoże. Dobra zabardzo sie rozpisałem. Jedynie powiem ze bardzo ładne zbrojki są.

WItam Cie, powiem Ci tak. Siedzę w tym trochę czasu jak i Amber dobrze o tym wiesz. Mamy pojęcie i to nie małe. Co do tego, ze robie wszystko ja z tym się nie zgodze bo Amber również ma dostęp i pomaga mi z plikami. To, że jest kobietą nie zwalnia jej z myślenia oraz dalszego rozwijania się. Dziewczyna wie co robi i dam sobie odciąć palce, że bez niej to ja nie podołałbym temu serwerowi gdyż kosztowowało Nas to dużo pracy. Co do zabezpieczeń etc. Wszystkie luki w game, plikach etc są załatane, jeżeli macie jakieś bomby atmowowe to mogę się obawiać o "DDosy";D

Pozdrawiam, D0MIK.

Opublikowano

Ehh kolejny facet, który uważa, że nic nie potrafię bo jestem kobietą. : ) Czy kobiety nie mogą interesować się grami od środka? Nie mam w głowie tylko paznokci i kiecek. D0MIK się uczy ode mnie, a ja od niego. Obrażasz mnie pisząc, że dostanę pieniążki nic nie robiąc. Czasy, że kobiety stały tylko przy garach już minęły kolego. Zajmuję się plikami tak samo jak i D0MIK. 

Opublikowano

Polecam serwerek + Administrację w tym Amber która jest dobra w tym co robi, zna się na rzeczy serwer pewno na dłuższą metę.

Powodzenia Amber oraz D0MIK. :)

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...