Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verdea.pl

Gość 'Amber

Godzina startu.  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której powinien odbyć się start serwera?

• 16
      81
    • 18
      34
    • 20
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam każdemu, razem z Amber i D0mikiem włożyliśmy w ten serwer mnóstwo pracy.

Jak zauważyliście w prezentacji posiadamy wiele ciekawych kostiumów więc można spokojnie powiedzieć, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Do zobaczenia na starcie i powodzenia w zdobywania topki ;)

Pozdrawiam eSkO.

84576819350097029883.jpg

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada , wbiję.

Przeżyję te 6/7 bony (dobrze , że do expa ;d)

Co do max bonusów lepiej żeby nie wchodziły max , bo co to za frajda jak każdy będzie biegał w perf eq zrobionym w chwile.

Opublikowano

Polecam warto wbić ;)

Pozdrawiam Trivor ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Po nicku Amber, w 80% byłem pewny ze to WY, mam tu na myśli także D0MIKA , z ktorym sie trzymacie od kilku lat ? Mam tu na myśli Azmal.pl gdzie graliscie razem i była z wami jeszcze jakis Idiotka ze tak powiem (Pozwolilem sobie napisac naazwe serwera poniewaz padl dawno temu). Potem D0MIK dostał bana na postaci "seksiak" za to ze z GM bossy bił nielegalnie ;d.

Mniejsza o to..  widze ze przestaliscie latać po serwerach i zajeliscie sie własnym, ciekaw jestem czy tylko zdołacie, ja osobiscie nie polece bo Niestety was nie lubie, potrafiliscie byc chamscy, wyzywać itp itd. Na Dreiko*ie to samo. Ponadto nigdy 1 serwer nie stoi długo, wprawe sie łapie po kilku latach lub kilku serwerach. Zastanawia mnie tylko jak stoicie z umiejetnosciami w tym co robicie, sądze iż że jestes dziewczyna, nie znasz sie na plikach itp i jedynie Twoj udział na serwerze to Pół na Poł z Domikiem i tylko wbijanie na gre,robie eventow, odpisywanie, i jakies duperele poprzez komendy, i zapewne to domik wszystkim sie zajmuje, załozeniem serwera, ogarnianiem tych wszystkich rzeczy itp. Mimo wszystko, nie zwracam uwage na przelosc jaka była miedzy nami i życze wam zeby serwer wypalil i sie trzymał, bo jak wiecie pewnie kazdy uczy sie na bledach a idzie z tym czesto padniecie serwera, jezeli nie macie podstawowej wiedzy na ten temat to 2 dni i serwer zmiotą, i tu nawet wam ten filt Anty DDos nie pomoże. Dobra zabardzo sie rozpisałem. Jedynie powiem ze bardzo ładne zbrojki są.

Ty jakiś (za przeproszeniem) pierdolnięty jesteś? co z tego, że jest kobietą? kobiety nie mogą znać się na plikach serwerowych metinach? mamy 21 wiek. te czasy, że mężczyźni pracowali a kobiety siedziały w kuchni od rana do wieczora dawno minęły. dam sobie łeb ściąć, że Amber potrafi 1489217418637415476 razy lepiej zająć się plikami niż Ty, także zastanów się na drugi raz 10 razy zanim coś napiszesz.

@ serwer polecam, jeden z najlepszych na jakich kiedykolwiek grałem. Administracja również z*******a, na pewno serwer długo postoi. :)

Opublikowano

marmury dziki slua czy tam cos to u jakiegos npc ???

U NPC Natalia będzie można dostać marmurek :>

Opublikowano

Ty jakiś (za przeproszeniem) pierdolnięty jesteś? co z tego, że jest kobietą? kobiety nie mogą znać się na plikach serwerowych metinach? mamy 21 wiek. te czasy, że mężczyźni pracowali a kobiety siedziały w kuchni od rana do wieczora dawno minęły. dam sobie łeb ściąć, że Amber potrafi 1489217418637415476 razy lepiej zająć się plikami niż Ty, także zastanów się na drugi raz 10 razy zanim coś napiszesz.

@ serwer polecam, jeden z najlepszych na jakich kiedykolwiek grałem. Administracja również z*******a, na pewno serwer długo postoi. :)

A Ty co za bzdury wypisujesz? hahahaha xD

To mówisz, że grałeś na serwerze, który jeszcze nie wystartował? ( lol )..

Czy IS będzie drogi? stawiacie bardziej na zysk z is, czy na graczy? ( ilość )

@Down, oki.. ale reklame polecam już gdzieś wykupić, np Tream, wallander czy coś.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

A Ty co za bzdury wypisujesz? hahahaha xD

To mówisz, że grałeś na serwerze, który jeszcze nie wystartował? ( lol )..

Czy IS będzie drogi? stawiacie bardziej na zysk z is, czy na graczy? ( ilość )

Grał na becie zna Nas dobrze. Fajny chłopeczek z niego i ogarnięty.

Nie stawiamy na is, chcemy graczy. Za kasę z is chcemy kupić nowe bronie oraz zbroje. Część też przeznaczyć na reklamę.

Opublikowano

Polecam serwer super już dawno nie było takiego :)

Powodzenia Amber ! 

Na 100% wbije :)

/ Ile osób oczekujesz na starcie ? 

/ IS tani czy raczej dostosowany ? xD

Opublikowano

Polecam serwer super już dawno nie było takiego :)

Powodzenia Amber ! 

Na 100% wbije :)

/ Ile osób oczekujesz na starcie ? 

/ IS tani czy raczej dostosowany ? xD

Cieszę się, że wbijesz. : )

Ciężko mi określić, ile osób będzie na starcie, oby jak najwięcej!! : ) Oczywiście pracujemy nad reklamą. : >

Co do IS - w porównaniu do innych serwerów troszkę mniejsze ceny. : >

Opublikowano

Nie porownuj mnie z nią, bo to NIE JA robie serwer. Wiec zapewne zna sie lepiej, ulżyło ? To jest prezentacja serwera, mialem i mam prawo PRZYPUSZCZAĆ co i jak , dlatego też chcialem sie upewnic. Nie widze bym stwierdzil "Jestes kobieta to nic nie potrafisz" ja tylko przypuszczalem ze tak nieogarnia, ale napisała ze potrafi, D0MIK też, takze spoko i zycze im powodzenia.

Opublikowano

Jakas beta otwarta bedzie? Czy byly juz testy?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Testy był już od kilku tyg. Teraz już nie ma co testować:p ale na bete zawsze można wejść ;)

Opublikowano

beta ciągle trwa, chociaż wszystko co miało zostać wyłapane już wyłapane zostało, więc teraz chyba zostało zwiedzanie serwera. :P

Opublikowano

Testy był już od kilku tyg. Teraz już nie ma co testować :P ale na bete zawsze można wejść ;)

Zrobiłbyś mi konto? Wysłałbym Ci na pw co i jak. :P ( odczytaj na waszym forum pw )

Chętnie zwiedziłbym serwer,  przed zagraniem na oficjalnym starcie.

ps: Mam nadzieję, że nowi GM ( czy TGM ) będą mieli poblokowane komendy /m,/i i tego typu?

Nie chciałbym się zawieść na kolejnym serwerze, gdzie ktoś będzie faworyzowany.. :)

Opublikowano

Jutro kolejna sprora ilość Youtuberów nagra zapowiedzi, a po starcie pomyslimy co dalej.

Opublikowano

Widać że to "Kobiecy" serwer,najwięcej dowiedziałem się o zbrojach i ich wyglądzie ;p

Wygląda nawet dobrze,może zagram. Powodzenia na starcie ;)

Ps. Oczywiście nie mam żadnych uprzedzeń do kobiet,równouprawnienia itp xD

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

Zrobiłbyś mi konto? Wysłałbym Ci na pw co i jak. :P ( odczytaj na waszym forum pw )

Chętnie zwiedziłbym serwer,  przed zagraniem na oficjalnym starcie.

ps: Mam nadzieję, że nowi GM ( czy TGM ) będą mieli poblokowane komendy /m,/i i tego typu?

Nie chciałbym się zawieść na kolejnym serwerze, gdzie ktoś będzie faworyzowany.. :)

Oczywiście, że te komendy zostaną zablokowane. : ) 

Nie pozwolę na żadną faworyzację. : )

Opublikowano

Oczywiście, że te komendy zostaną zablokowane. : ) 

Nie pozwolę na żadną faworyzację. : )

Cieszy mnie to bardzo, ostra reklama i to może być TEN serwer na dłużej, wszystko jest idealnie dopasowane.. :)

Serdecznie wszystkim polecam, administracja to złoto. ^^

To kiedy odpalacie stronę? ^^

Wchodzą max bony, czy jednak nie? Dajcie ankietę co do bonów.. wiele osób pewnie byłoby na tak. 

Opublikowano

Cieszy mnie to bardzo, ostra reklama i to może być TEN serwer na dłużej, wszystko jest idealnie dopasowane.. :)

Serdecznie wszystkim polecam, administracja to złoto. ^^

To kiedy odpalacie stronę? ^^

Wchodzą max bony, czy jednak nie? Dajcie ankietę co do bonów.. wiele osób pewnie byłoby na tak. 

Dziękujemy za te miłe słowa w naszą stronę. : )

Myślę, że w środę strona będzie dostępna.

Co do bonów, gdyby to był serwer easy to rzeczywiście moglibyśmy przemyśleć Twoją propozycję, jednak jest to Medium/Easy. Troszkę trzeba się pomęczyć. : )

Pozdrawiam. 

Opublikowano

i tak ten serwer no gunwo padnie jak alien :(

Gorszego gówna od Ciebie chyba być nie może bez kitu  xD

Co do serwera to zgrzeszyłbym gdybym nie polecił, gdyż naprawdę bardzo mi się podoba i tylko żałuję, że nie ma WW.

Idealny dobór zbrojeń dla każdej klasy i tutaj mogę się założyć, że Amber maczała w tym palce  :rolleyes:

Co do 6/7 bonusów to skąd je wydropimy? i czy o stal bd. trzeba sięgać aż do redlasu? Proponowałbym dodać jej drop również z metinów jakiś w grocie czy gdzieś by to umilić :) Wierzchowce kozackie :)

Opublikowano

Jeszcze pytanie mam. :D

Zamierzacie dodać BS'a do clienta?

BS dozwolony?

na becie sura nie ma fryzury ( ale to pewnie poprawicie )

Są/będą autopoty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...