Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zagrasz na jutrzejszym starcie?  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na jutrzejszym starcie?

• Tak jest.
      120
    • Nie bardzo.
      32
  2. 2. Zostawić nowy set broni do Expa na 40? Czy dać na 55?

• Zostawić jak jest na 40 lvl.
      84
    • Zmienić na 50 lvl.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulepszacze na broń żywcem z " Dreikon"a " - leśny symbol, eliksir, medale etc :D ja i tak nie zagram, bo nie lubię tego typu serwerów, gdzie żeby się zrelaksować po pracy, trzeba się jeszcze bardziej w grze produkować o wszystko . Nie mój typ ! Tak czy inaczej powodzenia tym co zamierzają grać .

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulepszacze na broń żywcem z " Dreikon"a " - leśny symbol, eliksir, medale etc :D ja i tak nie zagram, bo nie lubię tego typu serwerów, gdzie żeby się zrelaksować po pracy, trzeba się jeszcze bardziej w grze produkować o wszystko . Nie mój typ ! Tak czy inaczej powodzenia tym co zamierzają grać .

Dzięki szanujemy twoją wypowiedź, jeżeli nie znajdziesz serwera zapraszamy do nas.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Może zorganizować jakąś konferencje na ts ? aby nie zadawać pytań tutaj.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Może zorganizować jakąś konferencje na ts ? aby nie zadawać pytań tutaj.

Na TeamSpeaku można z administracją pogadać jesteśmy dostępni cały czas.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Polecam serwerek, głównie ze względu na jednego z Administratorów, bardzo miła osoba.  <3 

Opublikowano

Dodajcie nieskończoną pelerynkę do IS'u, to i ja zawitam. :D

Zapowiada się ciekawie, powodzenia.

Taki mamy zamiar myślę że przyda się nie którym owy przedmiot pod czas expienia.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Na servie zawitam, lecz nie na starcie ;x mogliście dziś start zrobic ! :D a jakie jest ip ts'a ?

xxx

Zapraszamy na forum: forum.destivia.eu

24790528697226300755.png

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie bronie nowe do exspa na 50 bym dał niech te fms itp. trochę nam posłużą żeby z ceny nie spadły.

Mam pytanie zarobek głownie na co jest nastawiony na metiny/dungeony/nowe mapy ?

Bo z prezentacji nie za bardzo się dowiedziałem.

Ostatnio wiele serwerów ucieka od klimatu gry chodzi mi tutaj o metiny ponieważ to z nich powinno się najbardziej zarabiać począwszy od 5lvl aż do 90.

Chodzi mi o to że często drop jest podobny z metina na 5 a 90 tylko ilościowo się różnią dla tego do metków do red lasu dodał bym coś ciekawego do dropu może jakieś certy umiejętności o 1 poziom na 100% czy coś w tym stylu.

Oczywiście serwerek fajny i zapraszam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer wygląda przyzwoicie. Jeśli zechce mi się pobierać clienta (a chce mi się bardzo :D) to zagram :D

Polecam :)

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie bronie nowe do exspa na 50 bym dał niech te fms itp. trochę nam posłużą żeby z ceny nie spadły.

Mam pytanie zarobek głownie na co jest nastawiony na metiny/dungeony/nowe mapy ?

Bo z prezentacji nie za bardzo się dowiedziałem.

Ostatnio wiele serwerów ucieka od klimatu gry chodzi mi tutaj o metiny ponieważ to z nich powinno się najbardziej zarabiać począwszy od 5lvl aż do 90.

Chodzi mi o to że często drop jest podobny z metina na 5 a 90 tylko ilościowo się różnią dla tego do metków do red lasu dodał bym coś ciekawego do dropu może jakieś certy umiejętności o 1 poziom na 100% czy coś w tym stylu.

Oczywiście serwerek fajny i zapraszam.

Myślę że zarobek to metiny oraz dungeony standardowo oraz misję.

Bronie na poziom 110:

m8dh7o.jpgu1s12b.jpgo0iwbw.jpgt6phy3.jpg5cv75i.jpg4ft5rt.jpg6g5q5u.jpg

24790528697226300755.png

Opublikowano

Pety/kostiumy czasowe czy na zawsze? Nie sądzicie że czat ogólny od 1 lvl'a jest złym pomysłem (może być dużo spam botów) . Będzie licznik graczy? Jakiś konkurs na fanpage będzie?

Opublikowano

Pety/kostiumy czasowe czy na zawsze? Nie sądzicie że czat ogólny od 1 lvl'a jest złym pomysłem (może być dużo spam botów) . Będzie licznik graczy? Jakiś konkurs na fanpage będzie?

Są na zawsze, pomyślimy może damy standardowo od 15 lvla.

Tak będzie licznik graczy oraz kont na stronie.

Będzie jutro przed startem parę kodów na SM kto pierwszy ten lepszy.

Strona nie będzie wypasiona gdyż kupiliśmy stronę na zamówienie która będzie dopiero w Sobote/Niedzielę, musieliśmy dać stronę zastępczą.

Lecz myślę że strona służy tylko i wyłącznie do Rejestracji oraz sprawdzaniu Rankingu także proszę nie pisać tutaj że strona brzydka czy coś każdy ma inny gust, sobota/niedziela będzie oficjalna stronka.

Edit: Aktualizacja prezentacji:

- Dodane zostały SS broni na 110.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Ile mniej wiecej graczy sie spodziwacie ? xD

Powiesz wkoncu co bedzie przydatnego w IS ? Bo o 20 nie bd leciał do sklepu za doladowanie,a chcialbym widzieć czy warto,bo kupilbym wczesniej ;s

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile mniej wiecej graczy sie spodziwacie ? xD

Powiesz wkoncu co bedzie przydatnego w IS ? Bo o 20 nie bd leciał do sklepu za doladowanie,a chcialbym widzieć czy warto,bo kupilbym wczesniej ;s

Liczę na te 400+ osób.

IS Będzie otwarty parę H przed startem także spojrzysz, to co na każdym innym serwerze: Pety, Wierzchowce, Kostiumy, Fryzury, PD, Różne wzmocnienia tak.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Zapraszamy na forum. ----->        forum.destivia.eu

24790528697226300755.png

Opublikowano

Serwerek wydaje się całkiem spoko,lecz nie zagram. Administracje można śmiało polecić bo w 105% znają się na rzeczy.

Opublikowano

Jutro z rana kolejne hostingi klienta.

Rejestracja będzie dostępna od 16/17 już.

Strona również jutro dostępna przed startem.

Zapraszamy na forum: forum.destivia.eu

Oraz jutro na Idola o 17:30 na TS: fortalk.pl

Kolejna zapowiedź od Rykoxa:

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...