Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zagrasz na jutrzejszym starcie?  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na jutrzejszym starcie?

• Tak jest.
      120
    • Nie bardzo.
      32
  2. 2. Zostawić nowy set broni do Expa na 40? Czy dać na 55?

• Zostawić jak jest na 40 lvl.
      84
    • Zmienić na 50 lvl.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia 9 wirusów w kliencie ;) Pozdro na rejonie^^

pliki mt2 mają w sobie same trojanki, to zadne wiruski ;) 

ZAPRASZAM, SERWER WYSTARTOWAŁ :D

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Kolego gralem na okolo 50 serwerach i na zadnym nie wykryto az 9 wirusów więc podziękuje za taką kpine...

Opublikowano

Czemuż używasz argumentów że nie wypał? Skoro nawet nie wystartował..

O 20:10 odpalamy serwer.

To raczej jest teza  xD

Ile osób na starcie?

46359463786587203717.jpg

Opublikowano

To raczej jest teza  xD

Ile osób na starcie?

46359463786587203717.jpg

Osób jest ponad 100+ ciągle wzrasta.

Przepraszam lecz nie wchodziłem na tamtejszego TeamSpeaka pewno gracz jakiś zrobił pod górkę.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Powodzenia, wszystkim co tu grają serwer oczywiście wszystkim znanego Asfena. :)))) Padnie jeśli zobaczy tylko trochę hajsu i postawi inny. Ogólnie nic ciekawego sama lastivia. Bugów co niemiara pozdrawiam.

Edit:

Ile online? Ch stabilne?

Opublikowano

Jak na razie ok 100 online lipa ;/. Jak z reklamami ilu graczy spodziewacie się do jutra?

Liczymy na 350+, gdyż mamy wykupione serię u paru YouTuberów.

24790528697226300755.png

Opublikowano

miałem już grać  ale odstraszyła mnie ta ilośc graczy online może to być fajny serwer ale z tyloma osobami na starcie to wątpie :P będzie jakaś reklama ? czy coś ? (nie gadajcie mi tutaj czegoś w stylu , ''będzie reklama na dniach za 2 albo 3 dni'' bo to nie ma sensu)

@Edit widzę że macie podobno wykupione reklamy u youtuberów , jeśli tak to u jakich i kiedy się pojawią filmiki ? 

Czekamy do jutra co się zmieni jutro sobota to gimby do gry ! :D

Opublikowano

Nie polecam serwera dlatego iz stawia go asfen na czystej lastivi nic nie potrafi bledy w mysql tlumaczy wina questow. Serwer postoi moze tydzien ale jego poprzednie projekty staly po kilka godzin zbieral pierwsze hajsy i za przeproszeniem spierdalal. Odradzam wam wszystkim tutaj gre. Kazdy zna asfena x 25 kont na mpc. Asfen moze chcesz jakies pliki to znow postawisz kolejny serwer co ? Nic nie potrafisz zrobic bez gotowca jestes zwyklym wyrzutkiem spolecznym. Taki oto przekaz od Ups'a trzymaj sie i mam nadzieje ze to wgl nie wystartuje. 

@ truta dropi z ripera ? czy z czego.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

miałem już grać  ale odstraszyła mnie ta ilośc graczy online może to być fajny serwer ale z tyloma osobami na starcie to wątpie :P będzie jakaś reklama ? czy coś ? (nie gadajcie mi tutaj czegoś w stylu , ''będzie reklama na dniach za 2 albo 3 dni'' bo to nie ma sensu)

@Edit widzę że macie podobno wykupione reklamy u youtuberów , jeśli tak to u jakich i kiedy się pojawią filmiki ? 

Czekamy do jutra co się zmieni jutro sobota to gimby do gry ! :D

Mówiłem jutro będą pierwsze filmiki z serwera.

Nikt nie narzeka na serwer gdyż wszystko jest stabilne, oraz żadnych błędów nie ma.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer. Jutro o godzinie 13:00 odbędzie się OX.

24790528697226300755.png

Opublikowano

coś mało ludzi online, bedzie wiecej?

nie bedzie bo to padnie szybciej niz powstalo Asfen aka aka aka aka aka .... Kazdy zna asfena pierwsze hajsy do portefela i sajonara biczesz.

@ Skad ta truta dropi wkoncu ? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zapraszamy na konkurs OX. Dziś o godzinie 13:30 2x rundy 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Aktualizacja: * Dodana została Zielarka, * Poprawione Misję.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Administracja to mentalni gówniarze, nie da się porozmawiać normalnie na ts, wyjaśnić Sobie czegoś. Potrafią wyjaśniać tylko za plecami czyjejś osoby. Nie polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...