Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zagrasz na jutrzejszym starcie?  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na jutrzejszym starcie?

• Tak jest.
      120
    • Nie bardzo.
      32
  2. 2. Zostawić nowy set broni do Expa na 40? Czy dać na 55?

• Zostawić jak jest na 40 lvl.
      84
    • Zmienić na 50 lvl.
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie nie długo dojdą reklamy :) Tak jest ponieważ Ra*** s2 jest i bardzo dużo osób właśnie tam gra ;]

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile gra typa w godzinach szczytu? Warto zagrać, czy nie ma z kim?

I...czy to prawda, że asfen w TEAM? bo jak tak to odradzam, serwer padnie w ciągu 2 tygodni. xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ile gra typa w godzinach szczytu? Warto zagrać, czy nie ma z kim?

I...czy to prawda, że asfen w TEAM? bo jak tak to odradzam, serwer padnie w ciągu 2 tygodni. xD

Tak jest asfen w teamie. Nie interesowalem sie tym bo ogolnie mialem wylane w mpc i nie wchodzilem ale dostalem spam od kilku osob na gg ze to serwer Asfena i patrzac po typie pisma etc. To asfeniczek kazdy go pozna przeciez ;) Nick zmienia ale i tak kazdy wie ze to jego serwer. Ja zawsze jak szukalem asfena patrzalem na serwery czy sa one bez edycji patrz tu. Lastivia udostepniona gowno x mt2 robi serwer ;) Bez edycji etc. Po tym idzie go poznac ;) I potem sprawadzacie charakter pisma czy wbije ts3 etc ; ) i asfenik znow zlapany. Ja nwm po co on zmienia te nicki jak i tak ma 50osob na starcie. 

@ powiedz mi wkoncu skad dropi ta truta

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

67 graczy? serio... 

macie zamiar ruszyć z kampania reklamowa? ;s

Tak mamy zamiar ruszyć z reklamą. Dziś pojawią się pierwsze serie u youtuberów.

24790528697226300755.png

Opublikowano

O jezu.. Co to za team? :O 
Łatwo można się domyślić skąd niektóre osoby mają na serwerze 'posadę'.. :D
Brać pierwszego lepszego podlizucha, który nic nie potrafi, a posadę wykorzystać do 'szpanu'.

Nie polecam z powodu dwóch względów:  

nie bedzie bo to padnie szybciej niz powstalo Asfen aka aka aka aka aka .... Kazdy zna asfena pierwsze hajsy do portefela i sajonara biczesz.

@ Skad ta truta dropi wkoncu ? 

Administracja to mentalni gówniarze, nie da się porozmawiać normalnie na ts

Opublikowano

Administracja Wykupiła odemnie Serię do wieczora będzie odc .

W czym pomoże seria u randoma, skoro to serwer Asfena? 

Nie polecam, administracja to kompletne dno dna. 

To był mój ostatni post w tym temacie.. :)

@AW: w ile wbiję max lvl?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W czym pomoże seria u randoma, skoro to serwer Asfena? 

Nie polecam, administracja to kompletne dno dna. 

To był mój ostatni post w tym temacie.. :)

@AW: w ile wbiję max lvl?

Dlaczego twierdzisz, że Administracja to dno ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz, że Administracja to dno ?

Bo Nukey Asfen i reszty to zbytnio nie znam ;) Nukey podlizywacz co nic nie potrafi. A asfen tlumaczy bledy w mysql to ze to wina questa. Wiec wiadomo co potrafi Asfen postawic serwer tylko na gotowcu ;) Nic od siebie czysta lastivia. 

@ 50graczy ? Gratulacje Asfen pierwszy raz stoi cos dluzej niz 30min ale i tak padnie badz zamkniesz bo z takiej ilosci graczy nic sie nie utrzyma

@ Skad truta ? chce wydropic a nie moge.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Bo Nukey Asfen i reszty to zbytnio nie znam ;) Nukey podlizywacz co nic nie potrafi. A asfen tlumaczy bledy w mysql to ze to wina questa. Wiec wiadomo co potrafi Asfen postawic serwer tylko na gotowcu ;) Nic od siebie czysta lastivia. 

@ 50graczy ? Gratulacje Asfen pierwszy raz stoi cos dluzej niz 30min ale i tak padnie badz zamkniesz bo z takiej ilosci graczy nic sie nie utrzyma

@ Skad truta ? chce wydropic a nie moge.

Jak ja nawet w team nie jestem. xD XD

Opublikowano

hahahahhah ogl tak, tu Roshi ;)

nie polecam !!!! Administracja ma wylane ;) można ddosiki walić ;)

<20:54:37> "Destro": Po prostu Hard/Medium teraz nie ma co robić. :)
<20:54:45> "Sayiko": Wcale. Teraz nad tym myślisz?
<20:54:50> "Destro": Gdyż nawet relamy nie pomogą.
<20:55:04> "Destro": Bo miałem dylemat robić Easy lub Hard, widać źle wybrałem. :)
<20:55:07> "Sayiko": Podrośnij a potem stawiaj serwery, bo zachowujesz się super niedojrzale :)
<20:55:15> "Destro": Czemu niedojrzale?
<20:55:22> "Destro": Co byś zrobiła? Gdyby grało 50 osób :)?
<20:55:24> "Destro": Powiedz?
<20:55:33> "Sayiko": Stawiasz serwer pomimo tego, że wiesz że wystartowała właśnie Ravia s2
<20:55:43> "Sayiko": Dobrze wiedziałeś jak to wygląda
<20:55:48> "Sayiko": trzeba było dać sobie czas
<20:55:52> "Sayiko": i pomyśleć 3x...
<20:56:00> "Destro": No widzisz już wiem na przyszłość.
<20:56:05> "Destro": Mam w planach Easy teraz zrobić.
<20:56:09> "Destro": A ten bd stać i kasa leciała :D

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Nie no myślałem, że pogram, ale j**** nie chcę hejtować bo jakiś kontakt z administracją jest i w ogóle, ale bronie na 40 ze srednimi + 15 moby + atak o wartosci 200-230 bodajże, to broń lepsza niż truta +9  xD, grało się fajnie, i grałbym może dalej, gdyby nie fakt, że gra tam 50 osób max. na OX nawet tyle nie było, małe bugi były (nie dostałem misji od biologa na kozaki +9, GM nic nie poradzi, musialem 2 chara specjalnie dla tej misji robić, zapowiadało się fajnie, eq było już w miarę, no, ale co, sam mam grać? / coś ostatnio mam pecha z serwami -.-. A i medale nie lecą w lochu :D na PLu naprawdę, leciały mi lepiej (i to bez rekawiczki)

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie z tej strony Destro, dziś mam dla was nie miłą wiadomość lecz myślę że nie ma innej opcji, jak widzicie na serwerze gra 40/50 osób maksymalnie tak? Jest parę błędów które można szybko naprawić to nie że nie umiem czy coś, naprawić mogę lecz myślę że jak poprawię błędy to i tak będzie te 40/50 osób.

Dlatego chcemy postanowić taką rzecz aby zrobić teraz betę na 3/4 dni otwartą dla graczy, następne ogarnąć wszystkie błędy oraz propozycję które wy nam podacie.

Zapytacie kiedy ponowny start?

Start miał by być: 12.09.2014 Godzina: 19:00/20:00.

Sm kto zakupił?

Teraz wszyscy którzy wydali w IS, zostanie wszystko co do 1 SM zwrócone.

Rekompensata?

Tak będzie oczywiście mega rekompensata za ten nie udany start, z naszej i nie naszej winy.

Dodatkowe rzeczy na serwerze?

Macie propozycję to śmiało walić dodamy.

Także myślę że nie wyjdzie wam to za złe, a na lepsze i myślę że mnie zrozumieliście.

Pozdrawiamy Team Destivia.eu

Beta odbędzie się dzisiaj od godziny 12:00, wszystkie błędy/bugi wypisywać w dziale Bugi/Błędy lub propozycję.

All błędy/bugi wypisywać:

forum.destivia.eu

24790528697226300755.png

Opublikowano

Po pierwsze to bym tą broń na 40 lvl ogarnął jest bardzo łatwa do zdobycia ( po wczorajszym ZUO był jej wysyp) a jest lepsza od truciaka +9 który to zawsze był wyjątkowy, drop medali z małp bym powiększył, bo naprawdę nie lecą, a reszty bym chyba nie zmieniał bo było okej

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...