Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O chuj Dis

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślałem że "muj" ^^ 

no i co fjutku nie masz juz argumentuw bo tylko sie pszyczepiasz do mojej dysklekcji rozwale cie na pojedynku kozaku zoba na foto jakie mam renkawice

Opublikowano

no i co fjutku nie masz juz argumentuw bo tylko sie pszyczepiasz do mojej dysklekcji rozwale cie na pojedynku kozaku zoba na foto jakie mam renkawice

robisz jakieś AMA na reddicie? mam do ciebie dużo pytań

Opublikowano

robisz jakieś AMA na reddicie? mam do ciebie dużo pytań

no mysle rze cos tam zrobie ale to dopiero puzniej bo zara jade pszybory kupic na jutro

Dobrze że ktoś w końcu  zjechał tego typka tak dobrze  należało mu się to.

dzienks za mile slowa

Opublikowano

OKI DOKI! żeby było fer to daj mi link do swojego pro bola, i wtedy pogramy jak ty to mówisz "fjutku"

Opublikowano

no mysle rze cos tam zrobie ale to dopiero puzniej bo zara jade pszybory kupic na jutro

dzienks za mile slowa

a do której klasy idziesz

Opublikowano

ROZUMIEM, ŻE JEŚLI IGNORUJESZ MOJE WYZYWANIE, TO SIĘ BOISZ, A JA W TYM MOMENCIE CZUJĘ SIĘ ZWYCIĘZCĄ, ZNISZCZYŁEM ŁAKA, DZIDZI RADEK TO ŁATWY GRACZ, WIDAĆ, ŻE UNRANKED1734614095915621213767.png

NIE PODOBA MI SIE TWOJA CZAPA W PROFILU POZDRO NIE GRAM Z ŁAKAMI

Opublikowano

RADEK ROZJEBAŁBYM CIĘ Z ZAWIĄZANYMI OCZYMA I JEDNĄ REKĄ POZDRO 600 JESTES NOOBEM DISA TO BY KARZDY POJECHAŁ ZNAJĆ SOBIE GODNEGO PRZECIWNIKA

Opublikowano

I TAK CIE ZNISZCZYŁEM, POZDRAWIAM ZMARTWIONYCH FANÓW RAKA RADKA2525214095916891213767.png

GZ LESZCZU TY ROZJEHALES MNIE JAK JA GRUBEGO DISA

DAWAJ NA POJEDYNEK NA RENKAWICE KOLO PA JAKI MAM SPRZENT TO JA NA AWKU

Opublikowano

Radek będzie jeszcze gra z disem dzisiaj??

btw znalazłem ojca radka nazywa się andrzej SGGlfNK.png

Opublikowano

Radek będzie jeszcze gra z disem dzisiaj??

btw znalazłem ojca radka nazywa się andrzej 979711409591933689312.png

k***a frajeże usuwam cie z listy prawilniakuw za obraze mojego ojca tera jestes skączony

Opublikowano

k***a frajeże usuwam cie z listy prawilniakuw za obraze mojego ojca tera jestes skączony

to nie obraza andżej to miły chopak można znim popić tak jak z jego synem

Opublikowano

WITAM ROSPOCZYNAM AMA MORZECIE PYTAC O CO HCECIE NA WULGARNE PYTANIA I OBRARZAJONCE NIE ODPOWIADAM ZAPRASZAM

To ja 1-wszy! co tam u ciebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...