Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O chuj Dis

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

frajer sona mie wyzywala w grze to sobie nie bede na to pozwalal

Chyba jesteś trochę mądrzejszy (?) i możesz zignorować durne zaczepki? Te wszystkie słowa które padają, padają po to żeby sprowokować... a Ty się tylko dajesz zmanipulować. ;)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda słow . Naprawde jestes dzieckiem i nie umiesz sie ukorzyć . 

Pozdrawiam Pana , zwijam manatki i dowidzenia . Życze powodzenia w drodze do B3

nie rub mi tu syfu marian bo mam cie na strzala wiec nie podskakuj

Opublikowano

Stary, nic do Ciebie nie mam i często oglądam Disa dla beki(jak wiele osó B), ale nawet na streamie było pokazane, że mieliście grać do PIERWSZEGO killa/turreta.

Dis Cię zabił jako pierwszy, wyszedł, a Ty się popisałeś dojrzałością i pushowałeś.

zruhalem go jak psa

Opublikowano

Chyba jesteś trochę mądrzejszy (?) i możesz zignorować durne zaczepki? Te wszystkie słowa które padają, padają po to żeby sprowokować... a Ty się tylko dajesz zmanipulować. ;)

Mądre słowa , ale nie wiem czy on to zrozumie . Bo nie potrafi zrozumiec ze przegrał .

Opublikowano

Mądre słowa , ale nie wiem czy on to zrozumie . Bo nie potrafi zrozumiec ze przegrał .

no super szkoda ze gra nie byla wyruwanana ale tak czy siak zruhalem grubasa w dupe

Opublikowano

Smieszne, bo jestes jedynie dzieckiem ktore siega mi do klatki piersiowej . 1. Twoje słowa mówia to ile masz lat i teksty (suche jak piety leesina )

Opublikowano

Smieszne, bo jestes jedynie dzieckiem ktore siega mi do klatki piersiowej . 1. Twoje słowa mówia to ile masz lat i teksty (suche jak piety leesina )

dobra marian to moze roszczygniemy bitwe 1 na 1 co bo taki kozak jestes na forum a bym cie w realu zburstowal to bys taki wyszczekany nie byl

Opublikowano

no super szkoda ze gra nie byla wyruwanana ale tak czy siak zruhalem grubasa w dupe

Pobierz nowszą wersje bola na następny raz 1v1!

Opublikowano

jak dla mnie ten typek to nawet nie jest ten Radzio co grał z Dissem xD

Ale ma zdumiewajaco podobny styl wypowiedzi, wiec mysle ze to nie przypadek . :D

Opublikowano

zruhalem go jak psa

dzienki ziomus masz u mnie lajka moj przyjaciel matełusz cie pozdrawia ;)

FACEPALM 

Tak jak napisali koledzy wyżej, pogrążasz się. Złamałeś warunki umowy 1 vs 1, to po pierwsze. :) Po drugie, orto plz xD

Tak, tak wiem. Karmię trolla. :D

Opublikowano

nastempnym razem zruham ci matke w cipsko oszczerco

Ja przynajmniej mam!A ty swoją lepiej zabierz z pod latarni bo już chyba zarobiła ci na bola.

Opublikowano

Ja bym sprawdził jego IP i inne duperele i zbanował. Na 99% to jest ten przygłup landiago/kasha - debile mają wiele imion.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ja przynajmniej mam!A ty swoją lepiej zabierz z pod latarni bo już chyba zarobiła ci na bola.

haha i co frajerze moja chociaz zarabia a nie daje dupska za darmo fjucie a bola to ty masz dupy

Opublikowano

haha i co frajerze moja chociaz zarabia a nie daje dupska za darmo fjucie a bola to ty masz

Aha jak tak dobrze zarabia to niech cie wezmie ze soba bedziesz dawał dupy gejom i bedzie nowy boll.

Opublikowano

Aha jak tak dobrze zarabia to niech cie wezmie ze soba bedziesz dawał dupy gejom i bedzie nowy boll.

ta posada jes jurz zarezerwowana dla ciebie paruwo

Dobra kończ to bo musisz  iść pod latarnie zaraz bedzie ciemno, a oni na ciebie czekają 

jak nie masz juz nic do powiedzenia ty farmazonje j****y to milcz

Opublikowano

Ehh, co się dzieje teraz z tą podstawówką. Zamiast latać na dworze to grają w gry, które nie są jeszcze niedozwolone od ich wieku. Ahh, Kiedyś to to było życie, a nie. : <

mca.png

Uważaj z polskimi znakami chodzi ci o łaskę a napiszesz laske

Opublikowano

ta posada jes jurz zarezerwowana dla ciebie paruwo

Dobra kończ to bo musisz  iść pod latarnie zaraz bedzie ciemno, a oni na ciebie czekają 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...