Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O chuj Dis

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/12lk/e2vv4

tutaj Dis 

1v1? ok

xD

@syndra nie wyszla z gry po 1 killu, przedluzala, gdy zaczela przegrywac disowi wyjebalo stream :D

Hello there.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AHHAHAAHH o boże jak ja dawno nie widzialem takiej polskiej cebuli z gimnazjum łooo stare czasy z silvera xXDDDD

Aż chyba kupie konto w brązie dla takich ludzi xDD

Opublikowano

hahha dobre beka report zwis for flame 

Lepiej być "ZWISE-M"  niż takim cwaniakiem jak ty mocnym w mordzie i do tego z Bronzu! TYLE

Opublikowano

Łaaaał zaorałeś Disa na L#/BoLu w c**j dobrze hehehe

ty chyba jakis niedojebany jestes hejterku zapraszam 1v1 jak taki kozak zmiarzdze cie tak samo jak tego calego kolesia co ma diament 1 hahah

Opublikowano

2053014095863821244500.jpg

2724514095863841244500.jpg

EASY

Tak mój drogi ziomeczku, wygrałeś z nim ponieważ mieliście grać do 1 killa, a ty jak idiota kończyłeś dalej gre...

Luknij na jego streama ;>

Opublikowano

Tylko nasz Super-Radek zapomniał dodać, że umówili się z Dis'em na 1 vs 1 do pierwszego fraga/turreta. Dis Go zaorał, wyszedł a Radek dalej grał ze 2/3 min sam. Potem i tak by przegrał gdyby Disowi nie wywaliło kompa.  :D

Opublikowano

Tak mój drogi ziomeczku, wygrałeś z nim ponieważ mieliście grać do 1 killa, a ty jak idiota kończyłeś dalej gre...

Luknij na jego streama ;>

zjechalem go jak noba poguc sie z tym ze twuj guru przejebal meczyk i nie jes najlepszy radek i matełusz najlepszi

Opublikowano

ty chyba jakis niedojebany jestes hejterku zapraszam 1v1 jak taki kozak zmiarzdze cie tak samo jak tego calego kolesia co ma diament 1 hahah

Jesteś nikim jak te Kashe, Landiagi i inne Sreleksy. Pluje ci na wyorane cipsko.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Tylko nasz Super-Radek zapomniał dodać, że umówili się z Dis'em na 1 vs 1 do pierwszego fraga/turreta. Dis Go zaorał, wyszedł a Radek dalej grał ze 2/3 min sam. Potem i tak by przegrał gdyby Disowi nie wywaliło kompa.  :D

haha gdyby mu nie wywalilo kompa smieszny jestes nobku wylaczyl strimka zeby nie bylo ze jest jebanym gownem bo go zjechalem jak noba 1v1 kozaku ?

Opublikowano

Żałosne jest to, że ludzie się wyzywają przez głupią grę jak jakieś bezmózgie istoty. ;)

frajer sona mie wyzywala w grze to sobie nie bede na to pozwalal

Opublikowano

haha gdyby mu nie wywalilo kompa smieszny jestes nobku wylaczyl strimka zeby nie bylo ze jest jebanym gownem bo go zjechalem jak noba 1v1 kozaku ?

Kolejnymi postami pogrążasz się . Wiesz nie rozumiem twojego toku myslenia, poniewaz nie dopuszczasz do siebie mysli przegranej i upokorzenia . ( chcialem napisac utraty honoru hah)

Opublikowano

Kolejnymi postami pogrążasz się . Wiesz nie rozumiem twojego toku myslenia, poniewaz nie dopuszczasz do siebie mysli przegranej i upokorzenia . ( chcialem napisac utraty honoru hah)

HAH dis zrobil first bloda na unrankedzie imo bog tej gry szkoda ze go rozwalilem jak psa pozdro nobki zazdroscicie mi umiejetnosci bo sami nigdy nie rozwalicie go jeden na jeden

diamond 1 upokorzyl unrankeda hahhahhah co za noby

Opublikowano

NAJLEPSZE TROLLE TYLKO NA MPC xD

ALE ŁADNIE GO ROZWALIŁEŚ TĄ SYNDRĄ.

PROPSY

dzienki ziomus masz u mnie lajka moj przyjaciel matełusz cie pozdrawia ;)

Opublikowano

HAH dis zrobil first bloda na unrankedzie imo bog tej gry szkoda ze go rozwalilem jak psa pozdro nobki zazdroscicie mi umiejetnosci bo sami nigdy nie rozwalicie go jeden na jeden

diamond 1 upokorzyl unrankeda hahhahhah co za noby

Szkoda słow . Naprawde jestes dzieckiem i nie umiesz sie ukorzyć . 

Pozdrawiam Pana , zwijam manatki i dowidzenia . Życze powodzenia w drodze do B3

Opublikowano

Stary, nic do Ciebie nie mam i często oglądam Disa dla beki(jak wiele osóB), ale nawet na streamie było pokazane, że mieliście grać do PIERWSZEGO killa/turreta.

Dis Cię zabił jako pierwszy, wyszedł, a Ty się popisałeś dojrzałością i pushowałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...