Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O chuj Dis

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"przeproś go na zgodę"
Diss w ogóle nie wyzywa innych, zawsze zachowuje spokój, polecam tego przywoływacza, prawilny gość.
6/2 już ma, wyczuwam 6/4 xD

BTW: dobry troll Radzio

76561198053546969.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh, co się dzieje teraz z tą podstawówką. Zamiast latać na dworze to grają w gry, które nie są jeszcze niedozwolone od ich wieku. Ahh, Kiedyś to to było życie, a nie. : <

Sam jestes podstawowka skoro nie wyczuwasz trolla.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Dobra kończ to bo musisz  iść pod latarnie zaraz bedzie ciemno, a oni na ciebie czekają

@arti to nie było na miejscu. :/ Mogłeś po prostu napisać, że ma już kończyć bo już zaraz po dobranocce. Tekstu o "twojej starej" albo "idź pod latarnie" wyszły z mody! : >

mca.png

Uważaj z polskimi znakami chodzi ci o łaskę a napiszesz laske

Opublikowano

"przeproś go na zgodę"

Diss w ogóle nie wyzywa innych, zawsze zachowuje spokój, polecam tego przywoływacza, prawilny gość.

6/2 już ma, wyczuwam 6/4 xD

zara za matełuszem bendziemy grac na disa jak wpierdoli ten obiad prosiak

Opublikowano

@arti to nie było na miejscu. :/ Mogłeś po prostu napisać, że ma już kończyć bo już zaraz po dobranocce. Tekstu o "twojej starej" albo "idź pod latarnie" wyszły z mody! : >

ale ale bynajmniej go nie wyzywam sarkastycznie!

Opublikowano

Ja pier*ole, ludzie. Jest jedna ważna zasada panująca w internecie! A mianowicie NIE KARMIĆ TROLLA, więc prosze was żebyście skończyli dyskusję z tym forumowiczem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pier*ole, ludzie. Jest jedna ważna zasada panująca w internecie! A mianowicie NIE KARMIĆ TROLLA, więc prosze was żebyście skończyli dyskusję z tym forumowiczem

trola? czlowieku jak ty mnie denerwujesz to naprawde sobie nie zdajerz sprawy bym cie trzepnol 1 na 1 jak norberta ze az by ci sie komputer wyonczyl

Opublikowano

trola? czlowieku jak ty mnie denerwujesz to naprawde sobie nie zdajerz sprawy bym cie trzepnol 1 na 1 jak norberta ze az by ci sie komputer wyonczyl

Koleś gdzie ty się uczyłeś ortografii! 

Opublikowano

Jesteś c**a i tyle, możesz Disowi co najwyżej to stopy lizać ;) Wygrał z tobą po całości, smutna prawda ;)

rozjebalem cwela ze az mu wyjebalo korki w hałupie

Koleś gdzie ty się uczyłeś ortografii! 

mam dyslekcje  morze co szacunku trohe

Opublikowano

To jest Landiego zbanujcie kurwe na IP, pozdro szejset jestem najlepszy kto chce 1v1 niech pisze pw slabe gowna

no to dawaj cawaniaku podaj mi swuj nik zara cie dodaje i pizgam cie jak prosiaka po lebie

Opublikowano

Wiesz coś mi sie zdaje ze młodsza siostra cie biła gdy dorastałes i teraz próbujesz sie odgryść. No ale coś ci to nie wychodzi.

Opublikowano

Aha jak tak dobrze zarabia to niech cie wezmie ze soba bedziesz dawał dupy gejom i bedzie nowy boll.

Dobra, nie warto z Nim gadać. Po co tracić czas na takiego trolla, lub czym On tam jest. :)

Opublikowano

Wiesz coś mi sie zdaje ze młodsza siostra cie biła gdy dorastałes i teraz próbujesz sie odgryść. No ale coś ci to nie wychodzi.

dobra wypad z mojego tematu trolu moja siora to fporzo kobitka

Opublikowano

Dyslekcja - Papierek dla niedojebanych dzieci, którzy robią go dla swoich potomków, tylko dlatego, żeby mieli(sami rodzice)wymówkę czemu ich dziecko jest takie tępe i nie potrafi się nauczyć podstawowych zasad ortografii, zresztą czego można wymagać od 11latka który dorwał się do internetu :O

Zresztą k***a, ty szacunku chcesz? Pojebało? Jakbym takiego jak ty gdzieś spotkał to bym ci zęby wybił tylko po to, żebyś się kultury nauczył.

@

W sumie... Daj numer konta rodziców to przeleję 50zł na kaganiec dla ciebie.

Opublikowano

Tu jest wieksza beka z tych ludzi ktorzy z nim pisza i nie moga go zgasic niz z niego, ale dobrze, mozna sie smiac. 

Po co go gasic jak nigdy sie nawet nie palił^^

Opublikowano

#GET#REKT

Dis noobek fikał i dostał za swoje. Nie ma to jak wyzywać od cebul lepszych od siebie... 

dokladnie k***a taki kozak wyzywa urankeduw a go rozwalilem jak hcialem pozdro dla prawilnych ziomuw i dla matełusza

Opublikowano

dokladnie k***a taki kozak wyzywa urankeduw a go rozwalilem jak hcialem pozdro dla prawilnych ziomuw i dla matełusza

Co ty z tym Mateuszem , ślub z nim wziołeś?

Opublikowano

Przestańcie dyskryminować Radka, chłopak spisał się na medal

Opublikowano

Co ty z tym Mateuszem , ślub z nim wziołeś?

no to muj przyjaciel kturych ty nie masz fjutku

Przestańcie dyskryminować Radka, chłopak spisał się na medal

dzieki ziom masz u mie plusa dodaje cie do listy prawilniakuw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...