Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latros.pl [Dedyk] [Hard]

Latrosek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta pelerynka za 500sm to jest ta niekończąca się, tak?

Taaaaaaaka reklama i 65 osób w prezce? :/

Gadają że będzie 3k osób na start. Według mnie 500 osób to max :> Każdy wie co się stało z wcześniejszym serwerem tego admina :>

IDcncno.png

Opublikowano

I troszkę lipa z tym ISem bo gracz który wpakuje 200 zł przelewem może sobie wykupić całego IS'a z góry do dołu a jak wiemy IS na tym serverze daje bardzo dużo , pet na  potwory , średnie , HP , PPK który daje hp oraz potwory , fryzurka która daje na potwory , jeszcze pewnie dodadzą stroje które będą dawały bonusy , ataki i obrony boga smoków , petardy , wierzchowce czy to nie za dużo ? 

I czasami nie piszcie ,że nikt Ci nie karze pakować w IS'a bo tak jest ale żeby się wybić to w IS''a trzeba zapakować bo gra jest o 100% łatwiejsza i każdy potencjalny gracz bez IS'a tak szybko i tyle nie osiągnie co  osoba grająca na czysto .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

I troszkę lipa z tym ISem bo gracz który wpakuje 200 zł przelewem może sobie wykupić całego IS'a z góry do dołu a jak wiemy IS na tym serverze daje bardzo dużo , pet na  potwory , średnie , HP , PPK który daje hp oraz potwory , fryzurka która daje na potwory , jeszcze pewnie dodadzą stroje które będą dawały bonusy , ataki i obrony boga smoków , petardy , wierzchowce czy to nie za dużo ? 

I czasami nie piszcie ,że nikt Ci nie karze pakować w IS'a bo tak jest ale żeby się wybić to w IS''a trzeba zapakować bo gra jest o 100% łatwiejsza i każdy potencjalny gracz bez IS'a tak szybko i tyle nie osiągnie co  osoba grająca na czysto .

Żałośnie biedny gracz, tępić takich biedaków jak Ty. Na stos z owym Panem. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Żałośnie biedny gracz, tępić takich biedaków jak Ty. Na stos z owym Panem. :)

Phi, na stos isowcami ;]  Nie raz osiągnąłem więcej na serwerach od Isowców np na Ravii czy Draenorze. JA ZAROBIŁEM na moim koncie. A oni? Gówno bo wydali a wątpie by się kiedykolwiek zwróciło, lel.

Ja nie zamierzam wywalać już nigdy hajsu w IS bo albo ban za frajer albo serwer pada.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Bedzie jakis event na starcie? z okazji zakonczonych wakacji ( :() @1361622928-U485574.pngLatrosek

Do buzi możesz dostać, dlaczego nie hejtujesz? To nie w twoim stylu o.O

@ Skąd eQ z nieb lez, v2?

qolJA1e.png

Opublikowano

no to jeszcze 7 minutek :D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ta pelerynka za 500sm to jest ta niekończąca się, tak?

Taaaaaaaka reklama i 65 osób w prezce? :/

Pytanie do Cb , co ma reklama na youtuber do ilosci userow w prezentacji?? moze ludzie czekaja na start gry a na forum maja wywalone.... pomysl

btw

Bardzo ladna prezentacja , graficznie piekna , POWODZENIA !

Opublikowano

serwer swietny, chyba najlepszy z hardow, jak narazie gram kilka minut i nie napotkalem sie na zadnego buga! :) zapraszam wszystkich!

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

ja juz 30 sec i juz mam buga i błąd w Cliencie ... Nie moge grac. Adminstracja od pol godziny nie daje znaku życia...

Hmm ciekawe masz buga, ale grać nie możesz jasnowidz czy co?

Ja tam żadnych problemów nie mam ludzi jest nie wiem ile, ale zawsze kilka osób na ekranie mam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

No wlasnie jak tam start? Wszystko oki? Wydaje mi sie ze nie ma w ogole tego "jebniecia" ktore bylo w planach

Jak na razie nie ma żadnych bugów. "Jebnięcie" jest, aczkolwiek jak to zwykle bywa na medium/hard wszyscy expią, więc może i dlatego masz takie odczucia

Tak jak mówiłem graczy około 350 więcej nie ma :>

A skąd Ty to możesz wiedzieć?

Graczy jest sporo

Problem z Clientem. Administracja od 10 min nie odpowiada jak na forum jak i na Ts'ie :3

Do mnie jakoś nie napisałeś na ts, chociaż siedzę już grubo ponad 3 godziny.

ja juz 30 sec i juz mam buga i błąd w Cliencie ... Nie moge grac. Adminstracja od pol godziny nie daje znaku życia...

Jak dotąd każdy kto miał pytanie to na nie odpowiedziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...