Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latros.pl [Dedyk] [Hard]

Latrosek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na 10min i zobaczyłem 20 graczy na all ch :> Gdzie te wasze 3 tysiące ludzi ? Czyżby ktoś użył zaklęcia na znikanie graczy ^^

Zauważ, że wszyscy expią, serwer ma dopiero ~ 20 h a Ty chcesz full sklepów w m1? Gram coś około 4 h i na moje oko jest ~450 graczy :)

Opublikowano

Wbiłem na 10min i zobaczyłem 20 graczy na all ch :> Gdzie te wasze 3 tysiące ludzi ? Czyżby ktoś użył zaklęcia na znikanie graczy ^^

Sklepy pojawią się po 2/3 dniach od startu ale i tak tutaj 3k na pewno nie ma :P może 400/500 osób jest :)

Opublikowano

Jak dla mnie to nie ma na serwerze nawet 300 osob. Wielkiej reklamy tez nie widac jak narazie...

Opublikowano

Jak oglądałem filmik z prezentacji DjPallaside to mówili że nie ma żadnego buga! A bugi są to samo z ilością graczy. Ale nie zmienia to faktu że serwer mi się podoba.

Opublikowano

No i wybilo serwa

Czytaj czasami co piszemy na forum zacytuje Tobie tutaj:

"formujemy o planowych pracach związanych z przełącznikami sieciowymi HosTeam.

1. Okno serwisowe

Data: 1 września 2014
Godziny: 1:30 – 5:00 (CEST)

Sprzęt/usługi związane z pracami:
-      przełączniki szafowe
-      przełaczniki agregacyjne

2. Dodatkowe informacje.

Powodem przeprowadzenia prac jest konieczność wymiany uszkodzonego przełącznika, który w dniu dzisiejszym nieoczekiwanie się zrestartował w godzinach 14:12 do 14:15, aktualizacja oprogramowania JunOS oraz test redundancji."

Informacja od hosteam.

Do 5;00 mogą występować problemy z serwerem

sygna.png

Opublikowano

Serwerek bardzo fajny, ale mam kilka uwag co do niego:

-Kowal pali jak POPIERDOLONY, SPALIŁEM 43 BRONIE NA 30lvl, 3 wbilem do +8

-Zmianki lecą koszmarnie, każdy siedzi na tych cholernych bestach bo tam na 100% dropnie się 2 zmianki

-Pelerynki są praktycznie tylko z bestów, z metków mało co leci

-Bony strasznie ciężko wbić

-Za dużo kosztuje ulepszenie przy takim zalosnym % na ulepszenie

-Pieczęcie które się tworzy z tych ze skrzynek są na zbyt duże lvl-e

Przez wszystkie powyzsze powody padł exalion, padnie i ten serwer. Co z tego że jest dobrze rozreklamowany, skoro kowal oraz zmianki robią wszystko, żeby naj najszybciej opuścić serwer. Ja nei mam zamiaru grać dopóki powyższe rzeczy nie zostaną zrobione, bo już mnie kurwica bierze.

Niby taka reklama, a graczy może 200 jest, może bo w m1 stoi 10 sklepów, ogólnie bieda jest.

Opublikowano

Up. Co Ty wgl gadasz. W 30 min mam spokojnie 50 zmianek. O bony bardzo łatwo, 4 mixy i mam bony takie jak chciałem. Kowal mocno pali ale o to w tym chodzi. Żeby itemy na wyższy lvl + 9 nie były tak pospolite. Ludzi przybywa i to widać gołym okiem. Dużo osób expi. Ja serwer polecam w 100 %.

Opublikowano

Up. Co Ty wgl gadasz. W 30 min mam spokojnie 50 zmianek. O bony bardzo łatwo, 4 mixy i mam bony takie jak chciałem. Kowal mocno pali ale o to w tym chodzi. Żeby itemy na wyższy lvl + 9 nie były tak pospolite. Ludzi przybywa i to widać gołym okiem. Dużo osób expi. Ja serwer polecam w 100 %.

To chyba chciałeś 1,5k hp, bo lepszych 4 zmiankami nie zrobisz :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

To chyba chciałeś 1,5k hp, bo lepszych 4 zmiankami nie zrobisz :D

1,5k hp, 8 omdlenie 30 reg pz naszyjnik. Buty 6 zmianek - 2 k hp, 8 omdlenie i coś tam jeszcze.  Nie jest tak trudno jak myślicie, serio. 

Opublikowano

1,5k hp, 8 omdlenie 30 reg pz naszyjnik. Buty 6 zmianek - 2 k hp, 8 omdlenie i coś tam jeszcze.  Nie jest tak trudno jak myślicie, serio. 

Ja zeby miec buty 1.5k/2kpz + 8 omdlenie/10 kryt wyjebalem ok 60 zmianek w naszyjnik i z 40 w buty, nic nie weszlo. Skonczylo sie na tym, ze kupilem za 7kk.

Opublikowano

Inne bony biologa na prezentacji a w grze inne ...

Jak Surmistrz nie ogarnie bugów to będzie lipa bo tttam parę drobnych jest i te channele ...

Gra się super ale troszkę olewka :(

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...