Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latros.pl [Dedyk] [Hard]

Latrosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama niby duża ale sama prezentacja nie przekonuje do gry...

Czemu niby duża? Jest duża ,po wpisaniu Latros Serwer Metin2 ,wyskoczyło 741 wyników ,w tym u youtuberów 10k+ ( DJ_Pala 100k się nie liczy ,bo i tak ma c*****e podejście do reklamy ) ,ma też reklame u Uzurpatora ,CookieM itd.

17900102327122306253.jpg

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam fakt, że jest reklama u tylu youtuberów zacheca do gry, bo przecież administracja nie może być taka durna, żeby robić reklamę u xx youtuberów na serwer który postałby 1 miesiąc.

-----------

Kiedy rejestracja ON? jak kazdy o 17 bedzie sie rejestrowal bedzie "legalny DDoS" bo strona wam nie wytrzyma...

Opublikowano

Reklama niby duża ale sama prezentacja nie przekonuje do gry...

Tak się składa, że na prezentacji nie będziesz grał tylko na serwerze // A i jeszcze podpowiem tobie, że wszystko nie jest odpisane w prezentacji 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

no to czas polecić serwer i zapraszam do gildii SaySaylis(prezka na forum niedługo), i poszukujemy ts3 dla gildii jak cos PW

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Fajny serwer za reklamę oczywiście + , ale trochę nie pasuje mi te 10 ku do G wolał bym żeby były zwoje i 10ku lub po prostu 35-25 ku i rady i zwoje żeby handel jakiś był nie tylko KU :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mi wszystko tu pasi ale trochę za długi czas czekania na ponowne oddanie medalu.. 3h? To juz na innych hardach dawali 1h może 2h..  A tu jeszcze podobno będę musiał zapierdalać ciągle do stajennego a nie tylko "klik, klik".

Jak to nie będzie poprawione to będzie w ujj głupie.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Mi wszystko tu pasi ale trochę za długi czas czekania na ponowne oddanie medalu.. 3h? To juz na innych hardach dawali 1h może 2h..  A tu jeszcze podobno będę musiał zapierdalać ciągle do stajennego a nie tylko "klik, klik".

Jak to nie będzie poprawione to będzie w ujj głupie.

Popieram jezeli ma zostac juz 3h to przynajmniej poprzez klikanie na medale.

Opublikowano

Sam fakt, że jest reklama u tylu youtuberów zacheca do gry, bo przecież administracja nie może być taka durna, żeby robić reklamę u xx youtuberów na serwer który postałby 1 miesiąc.

-----------

Kiedy rejestracja ON? jak kazdy o 17 bedzie sie rejestrowal bedzie "legalny DDoS" bo strona wam nie wytrzyma...

Strona i tak jest cały czas atakowana z rzędu 4/18gb/s więc kilka mb/s nie zrobi wielkiej różnicy :)

Fajny serwer za reklamę oczywiście + , ale trochę nie pasuje mi te 10 ku do G wolał bym żeby były zwoje i 10ku lub po prostu 35-25 ku i rady i zwoje żeby handel jakiś był nie tylko KU :)

Nie, ze skillami MUSI być łatwiej :)

Mogli byscie dodac pelereynki ktore sie nie koncza

Jest pierścień nieskończonośći dostepny w itemshopie/ox

sygna.png

Opublikowano

Strona i tak jest cały czas atakowana z rzędu 4/18gb/s więc kilka mb/s nie zrobi wielkiej różnicy :)

Nie, ze skillami MUSI być łatwiej :)

Jest pierścień nieskończonośći dostepny w itemshopie/ox

Super ale jeszcze mnie nie pogielo zeby na is wydawac

Opublikowano

Mam pytanie do administracji. Ile będzie kosztowało (przelewem) zakup konia bojowiec/militar oraz ten pierścień półksiężyca ? 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Strona jest idealna, ale to Logo? Chyba trochę kolorystycznie nie pasuje. 

Reklama bardzo, bardzo ładna. Widać, że podeszliście do projektu profesjonalnie i plus wam za to.

Niestety, nie zagram. Po prostu nie mój typ, szukam czegoś innego. :)

Opublikowano

Popieram jezeli ma zostac juz 3h to przynajmniej poprzez klikanie na medale.

Mnie tylko ta kwestia odpycha od serwera i 4h dzisiaj będę sobie myślał, czy pobierać serwer czy nie...

Opublikowano

Strona jest idealna, ale to Logo? Chyba trochę kolorystycznie nie pasuje. 

Reklama bardzo, bardzo ładna. Widać, że podeszliście do projektu profesjonalnie i plus wam za to.

Niestety, nie zagram. Po prostu nie mój typ, szukam czegoś innego. :)

Strona będzie zmieniana ;) Wraz z całą szatą graficzną za kilka tygodni 2/3.

sygna.png

Opublikowano

Z tego co wiem jest na plikach exalion, ale są odbugowane i kilka nowości jest :D Pomyślcie nad tymi medalami !

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Rejestracja wyłączona do startu serwa czy jak ? bo konta nie idzie zrobić :)

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Weezy to anty reklama więc z niego żaden Youtuber  ;)

Server zapowiada się super , prezentacja rewelacyjna i reklama jeżeli wypali to  też obszerna .

Na serverze zawitam i zobaczymy jak będzie się grało .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ile będzie kosztować bojowiec? Jeżeli SmS powyżej 10 złotych to nie wbijam. Koń typowo pod IS.

Oczywiście zagram ,ze względu na to ,że wczoraj zaczęły mi się wakacje i będę miał 3 tygodnie na gre ;]] 

AndyDufresne Jinno bodziak.

Opublikowano

Zapraszam do gildii SaySaylis pisac PW, z tego co wiem to reklama jest juz na każdym z wymienionych kanałów !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...