Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robimy wiec tak: wchodzisz w C:\Windows\System32\drivers\etc -> wycinasz z tego folderu plik "hosts.ics" i wklejasz go np. na pulpit-> uruchamiasz xenosuite ->czekasz aż się zUPDATUJE -> wyłączasz Xenosuite -> wklejasz z powrotem plik hosts.ics do folderu C:\Windows\System32\drivers\etc -> odpalasz bota i cracka I DZIAŁa 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

dziala az milo dziekuje! :)

Nie ma sprawy, w tym temacie postaram sie wrzucać do nowszej tibi cracki. :) za każdym razem jak wyjdzie

Opublikowano

c4bbacda4bd91.png
A mój patcher wygląda dokładnie tak i jak kliknę Patch to po prostu nic kompletnie się nie dzieje. Ściągnąłem z ostatniego podanego linku.
Wie ktoś o co chodzi? Jak wrzucę plik hosts.ics do folderu etc i uruchomię xenosuite to wyświetla mi komunikat "automatic update failed" Jak to usunę to oczywiście jest up to date ale nie mogę się zalogować. Patchera jak uruchamiam zawsze jest tak samo. Kompletnie nie działa.

Opublikowano

1069914106104031243129.png

A mój patcher wygląda dokładnie tak i jak kliknę Patch to po prostu nic kompletnie się nie dzieje. Ściągnąłem z ostatniego podanego linku.

Wie ktoś o co chodzi? Jak wrzucę plik hosts.ics do folderu etc i uruchomię xenosuite to wyświetla mi komunikat "automatic update failed" Jak to usunę to oczywiście jest up to date ale nie mogę się zalogować. Patchera jak uruchamiam zawsze jest tak samo. Kompletnie nie działa.

Uruchom patcher jako administrator.

Opublikowano

spróbowałem zrobić tak jak w 10.54, tj. wyrzuciłem z system32/drivers/etc plik hosts.isc na pulpit i włączyłem xenosuite żeby się zupdatowalo, ale wyskakuje bląd "automatic update failed"

Opublikowano

siemka, 

mam pytanko! ten plik hosts.ics chce mi się otwierać w outlooku jako jakiś iCalendar ;( w sensie format .ics jest przypisany do outlooka. miał ktoś taki problem? wolałbym nie usuwać outlooka, bo z niego korzystam :) pozdrawiam

Opublikowano

u mnie jakiś zasyfiały problem pojawia sie już jak chce otworzyć xenosuite.exe..  i wyskakuje mi , że brak msvcp100.dll.. 

ściągnąlem ten plik DLL i wrzuciłem do system32 (tak znalazłem w necie) i nic nie dziala dalej ten sam błąd -.-

restart komputera.. i dalej to samo gówno.. -.-

Opublikowano

Hej, jest problem, mianowicie dzisiaj Xenobot odmówił posłuszeństwa - nie łączy z serverem, przez co panel nie chce wyskoczyć. Crack nie pomaga ;/ Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...