Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalogowałem się ,żeby dać znać ,że wszystko działa jak należy. Niepokoiły mnie te komentarze ale wszystko cacy , nie wiem jak Wy głąby nie możecie tego odpalić

Opublikowano

Siemka! 

Potrzebuje pomocy. Zrobilem wszystko jak w instrukcji ( w system32 nie miałem pliku hosts więc tylko wklejilem ten nowy). Po otworzeniu patchera dałem PATCH zrobily sie w nim jakies 3 linijki. Otworzyłem xeno suite, ktore bylo w trayu wpisałem passy 111111/tibia i wyskoczyło mi ze zly login lub hasło. Proszę o pomoc bo robie to pierwszy raz.

@OK juz rozwiazalem moj problem :) nie doczytalem ze HOSTS trzeba wrzucic do drivers/etc . teraz wszystko ladni smiga :)

Opublikowano

PATCHER DZIAŁA POD TIBIE 10.54, WYSTARCZY ZROBIĆ 'UPTADE' XENOBOTA. 

A jak zrobić update xenobota? :)

Bo ściągnąłem najnowszego ze strony producenta, zrobiłem patcherem i dalej nie działa.. :/

Opublikowano

szczerze nie polecam... ogólnie nie wiem czy ten pan czy inny ( raczej inny ) wrzucił wersje pod 10.52 i w 3 dni hack :) szczerze dziękuje i pozdrawiam owego sympatycznego.... :D ehh

Crack który wrzucałem jest 100% czysty, jest skan, jeśli wchodziłeś w jakieś inne linki, sory nie mój problem.

Opublikowano

Gerpin jak uruchomić pod 10.54 to wszystko? ;o

Instalujesz od nowa xeno, wrzucasz od nowa hosts, i tak jak zawsze =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...