Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fungi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna dawka informacji z prac nad serwerem:

1) Systemy: Na serwer zostaną wprowadzone systemy, których będziemy używali do wykonywania pewnych czynnosci. I tak na przykład pocięcie drewna na deski bedzie wymagało wybudowania tartaku, upieczenie chleba wybudowania pieca chlebowego, a uwarzenie piwa, browaru. Trwają prace nad wymyśleniem kolejnych mechanizmów gry, wszystko po to, aby budynki w miastach faktycznie spełniały swoje zadanie. Na wielu serwerach budowano budynki tylko po to, żeby było że są, na Revolution wybudowanie tartaku będzie przynosiło (poza punktami RP dla miasta, które burmistrz będzie mógł wykorzystać na bardzo wiele sposobów) wymierne korzyści. 

2) Modyfikacja systemu temperatury: Jak wiecie, na Revolution temperatura otoczenia, biomy i miejsce w którym się gracz aktualnie znajduje, będą miały istotny wpływ na to, jak się żyje temu graczowi. I tak na przykład Vatten, który kocha wodę, niezbyt długo przeżyje na pustyni. Właściwie to umrze dość szybko - nie znosi ciepła, pozatym jego skóra szybko wysycha. Trwają prace nad dostosowaniem tego systemu do warunków życia konkretnych ras.

3) Skille: Większość skilli (umiejętności) została zakodowana. Poza 100 levelami, w których gracz będzie się szkolił, zostaną dodane księgi. Po przeczytaniu księgi, szybkość narastania doświadczenia zwiększy się o odpowiedni współczynnik, w zależności od tego, jak zaawansowana księga zostanie przeczytana. Oczywiście aby ją przeczytać, należy ja przedtem zdobyć - nie będzie to łatwe zadanie.

Tyle z nowości.

Po zakończeniu głównych prac, kiedy dojdziemy do wniosku, że czas rozpocząć betę, ten wątek zostanie zamknięty i zostanie napisana nowa prezentacja przedstawiająca dokładnie założenia naszego serwera.

Pozdrawiam

Papcio Fungi.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lore dosyć denne i oklepane jak dla mnie, ale bardzo podobają mi się te systemy. No i fajnie, że do wyboru są zróżnicowane rasy :D

W takim razie od czego zależy jak długo taki vatten przeżyje na pustyni? Bo to bez sensu, jeżeli nie będzie mógł, choć z ogromnym trudem, przejść przez nią.

Opublikowano

Lore dosyć denne i oklepane jak dla mnie, ale bardzo podobają mi się te systemy. No i fajnie, że do wyboru są zróżnicowane rasy :D

W takim razie od czego zależy jak długo taki vatten przeżyje na pustyni? Bo to bez sensu, jeżeli nie będzie mógł, choć z ogromnym trudem, przejść przez nią.

Dziekuje BlueSpirit za Twoj komentarz. Zapytam Cię jednak, na ilu serwerach spotkałeś lore, w którym masz magiczną barierę, tunele energetyczne przenoszące całe statki do innego świata, oraz pojawiające się za ich przyczyną nowe rasy na świecie? Moim zdaniem na pewno to nie jest oklepane, bo takiej fabuly jeszcze nie spotkałem. Ze denne? Masz prawo tak twierdzic - jest to Twoje zdanie.

Systemów bedzie znacznie wiecej, pracujemy nad ich rozbudowaniem.

Sprawa z Vattenem to tylko przyklad. Odpowiem Ci pytaniem: ile moze przeżyć ryba bez wody? Chodzi o to, ze gracze beda musieli sie nauczyc grac swoimi postaciami / rasami. Beda umieli zaadoptowac sie do sytuacji. Beda szukali rozwiazan, aby przetrwac. Sam Vatten nie umrze natychmiast po wyjsciu z wody, a jaki czas bedzie mogl spedzic na powierzchni? Musisz przekonac sie sam i dojsc do tego metoda prob i bledow.

Teraz pomysl sobie ze kazda rasa bedzie miala podobne przywileje / lub wplyw negatywny otoczenia. Nie tylko Vatten (Vatten ma negatywny wplyw otoczenia w postaci zbyt wysokiej temperatury / braku wilgoci / braku wody, jednak jako jedyna rasa umie oddychac pod woda). Dzieki takiemu zabiegowi, kazda rasa bedzie miala swoj preferowany teren, ktory nie latwo bedzie przejac. Dlatego sam wybor rasy bedzie juz powazna decyzja i wlasnie dlatego warto bedzie sie zapoznac z jej charakterystyka na naszym forum. Walki terytorialne to bedzie to!

Pozdrawiam,

Fungi.

Opublikowano

Trudno mi cokolwiek powiedzieć o serwerze bo on nie istnieje. Jest tylko forum jak na razie. Niestety, po zarejestrowaniu się na tym forum nie miałem dobrych doświadczeń. W skrócie wyglądało to tak, że najpierw napisał do mnie jeden z modów z pretensjami że reklamuje inny serwer. Nie wiem jak mogłem reklamować inny serwer jak nie zdążyłem ani jednego postu na forum jeszcze napisać. Jedyne co zrobiłem to zagadałem z inną osobą na tym forum i się okazało, że ona chciała faktycznie grać na innym serwerze ale były problemy, więc powiedziałem do kogo ma się z tymi problemami zgłosić. A rozmowa z modem Wladimirem wyglądała tak:

90yfky.png

Potem jakiś Ratifah bawił się moim profilem i pisał w nim bzdury. Na końcu oberszef Fungi dał mi tak sobie bana z bardzo fajnym powodem:

3590h6v.png

Podsumowując: To nie są poważni ludzie. Na forum przeważnie siedzą tylko mody i jak widać robią sobie jaja z zarejestrowanych userów. Bo inaczej tego nie da się nazwać. Zwykły user może jak chce pograć w PBFa w działach Biblioteka albo Karczma i napisać swoją kartę postaci. Tyle. Reszta forum to miliony pomysłów bez ładu i składu jak serwer ma wyglądać i z tego co widziałem to się tak ciągnie od wakacji już. Całe te "prace" nad serwerem to jeden wielki bałagan. Nawet informacje nie są na bieżąco aktualizowane bo ciągle na głównej stronie jest opis jakby kompletnie czegoś innego, a na forum piszą o czymś innym. Wypadałoby pozmieniać że to jednak nie będzie serwer na modach tylko na pluginach z podmianą tekstur żeby ludzi nie wprowadzać w błąd. Ehhh... Brak słów.

Opublikowano

Trudno mi cokolwiek powiedzieć o serwerze bo on nie istnieje. Jest tylko forum jak na razie. Niestety, po zarejestrowaniu się na tym forum nie miałem dobrych doświadczeń. W skrócie wyglądało to tak, że najpierw napisał do mnie jeden z modów z pretensjami że reklamuje inny serwer. Nie wiem jak mogłem reklamować inny serwer jak nie zdążyłem ani jednego postu na forum jeszcze napisać. Jedyne co zrobiłem to zagadałem z inną osobą na tym forum i się okazało, że ona chciała faktycznie grać na innym serwerze ale były problemy, więc powiedziałem do kogo ma się z tymi problemami zgłosić. A rozmowa z modem Wladimirem wyglądała tak:

90yfky.png

Potem jakiś Ratifah bawił się moim profilem i pisał w nim bzdury. Na końcu oberszef Fungi dał mi tak sobie bana z bardzo fajnym powodem:

3590h6v.png

Podsumowując: To nie są poważni ludzie. Na forum przeważnie siedzą tylko mody i jak widać robią sobie jaja z zarejestrowanych userów. Bo inaczej tego nie da się nazwać. Zwykły user może jak chce pograć w PBFa w działach Biblioteka albo Karczma i napisać swoją kartę postaci. Tyle. Reszta forum to miliony pomysłów bez ładu i składu jak serwer ma wyglądać i z tego co widziałem to się tak ciągnie od wakacji już. Całe te "prace" nad serwerem to jeden wielki bałagan. Nawet informacje nie są na bieżąco aktualizowane bo ciągle na głównej stronie jest opis jakby kompletnie czegoś innego, a na forum piszą o czymś innym. Wypadałoby pozmieniać że to jednak nie będzie serwer na modach tylko na pluginach z podmianą tekstur żeby ludzi nie wprowadzać w błąd. Ehhh... Brak słów.

Bardzo ciekawe jest to, że na tym forum nigdy nie był zarejestrowany żaden Ratifah. Także skoro już sam udowodniłeś swój idiotyzm Pączek to daj sobie spokój.

Z resztą program ktorego uzywasz do fałszowania ip w wersji bezpłatnej posiada ich tylko kilka dlatego pokryalo sie ono z niejakim Relorisem. Zal mi cie juz po prostu.

Opublikowano

Proszę administracje forum MPC o zamknięcie tego tematu i przeniesienie go do kosza. Mam już dość gierek. Znudziło mi sie.

Opublikowano

@fungi Kiedy planowany start? Bo jakoś nie mogę doczytać w prezce. :D

Edit@ Nie przeczytałem poprzedniego posta :D

Opublikowano

Lub wcale sie nie pojawi. Mamy ponad 30 KP. Dalsza informacja rozejdzie sie poczta pantoflowa. Dobrego serwera nie trzeba reklamować, ludzie sami przyjadą.

Taki natomiast który jest kiepski i mało ludzi na nim gra będzie wlepial swoje pseudorrklamy wszędzie gdzie sie tylk da. Dlatego ponawiam prośbę do @iVenom lub innego moda o zamknięcie tego tematu.

Opublikowano

Dziekuje BlueSpirit za Twoj komentarz. Zapytam Cię jednak, na ilu serwerach spotkałeś lore, w którym masz magiczną barierę, tunele energetyczne przenoszące całe statki do innego świata, oraz pojawiające się za ich przyczyną nowe rasy na świecie? Moim zdaniem na pewno to nie jest oklepane, bo takiej fabuly jeszcze nie spotkałem. Ze denne? Masz prawo tak twierdzic - jest to Twoje zdanie.

Systemów bedzie znacznie wiecej, pracujemy nad ich rozbudowaniem.

Sprawa z Vattenem to tylko przyklad. Odpowiem Ci pytaniem: ile moze przeżyć ryba bez wody? Chodzi o to, ze gracze beda musieli sie nauczyc grac swoimi postaciami / rasami. Beda umieli zaadoptowac sie do sytuacji. Beda szukali rozwiazan, aby przetrwac. Sam Vatten nie umrze natychmiast po wyjsciu z wody, a jaki czas bedzie mogl spedzic na powierzchni? Musisz przekonac sie sam i dojsc do tego metoda prob i bledow.

Teraz pomysl sobie ze kazda rasa bedzie miala podobne przywileje / lub wplyw negatywny otoczenia. Nie tylko Vatten (Vatten ma negatywny wplyw otoczenia w postaci zbyt wysokiej temperatury / braku wilgoci / braku wody, jednak jako jedyna rasa umie oddychac pod woda). Dzieki takiemu zabiegowi, kazda rasa bedzie miala swoj preferowany teren, ktory nie latwo bedzie przejac. Dlatego sam wybor rasy bedzie juz powazna decyzja i wlasnie dlatego warto bedzie sie zapoznac z jej charakterystyka na naszym forum. Walki terytorialne to bedzie to!

Pozdrawiam,

Fungi.

Dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że zdążę napisać, co wg mnie jest oklepane w tym lore. Broń Boże nie karzę wam niczego zmieniać! :D Nawet wolę oldskulowe rozwiązania, bo przecież czym byłaby fantastyka bez odwiecznej walki dobra ze złem (nieumarli kontra żywi), lub kilku ras goszczących w niej od czasu wymyślenia ich przez Tolkiena (lub jak kto woli zlepienie legend nordyckich przez Tolkiena).

Bariera jest oklepana. Chodzi mi konkretnie o oddzielenie świata bezpiecznego i tętniącego życiem od splugawionego świata zewnętrznego, lub krainy obok opanowanej przez wrogo nastawione istoty. Przykładów , choć z małymi różnicami, jest tak wiele, że każdy może sobie wybrać swój ulubiony. Ja dam na przykład Gothica 3, jeżeli ktoś grał.

Tunele łączące światy, koniunkcja planet i złe skutki potężnych zaklęć - chociażby Avatar: The Legend of Korra (kreskówka). Nie stać mnie jednak na wymienienie lepszego rozwiązania do waszej historii, gdy świat ma być odkrywany przez graczy i miasta mają dopiero powstawać.

Nowe rasy? Wprowadzanie nowych ras też jest częstym zabiegiem mającym na celu zaciekawić, zachęcić. Vatteni przypominają mi nimfy, Ethernale to chyba najbardziej oryginalna rasa, a Jaszczury to prawie Argonianie z TESa. 

Jednak, gdybym miał na celu zdissowanie waszych rozwiązań... po prostu bym tu nic nie napisał i nie odwiedził waszego forum choćby przelotnie ( a zrobiłem to! ). Zapowiadacie się na dobry serwer wprowadzający innowacje, lecz trzymający się ładu i reguł ustalonych przez ojców fantastyki. Z całego serca życzę Wam powodzenia i miejmy nadzieję, że pojawię się u Was po oficjalnym otwarciu ;)

Opublikowano

Nova Regna odwiedzi serwer i już dziś możemy powiedzieć, że wznawiamy rekrutację. Jeżeli chcesz zagrać z doświadczoną ekipą, potrafisz się dostosować do grupy, oraz masz TS3 - zgłoś się do mnie na PW. 

Zapowiada się dobrze, a najlepsze jest to, że:

• Brak Pay To Win. U nas nic nie kupisz za SMS czy przelewem. Wszystko co osiągniesz, osiągniesz w grze i tylko w grze. Nie ma lepszych i gorszych graczy, wszyscy są równi i tylko od nich samych zależy, jaki status społeczny osiągną na serwerze.

NR.

Opublikowano

To co się dzieje na forum tego serwera to jest jakaś kpina. Właściciela nie da się nazwać inaczej jak dwulicowym hipokrytą, bo z jednej strony reklamuje serwer jako "demokratyczny" w odróżnieniu od "innych serwerów", tymczasem uskutecznia masowo takie rzeczy jak:

1. Podział forumowiczów na równych i równiejszych. Tak moi drodzy. Jak nie pokażecie, że z entuzjazmem wspieracie projekt, krytykując serwery konkurencyjne to możecie sobie co najwyżej pooglądać parę nic nie znaczących działów. Za "wierność" dostaje się kolejne stopnie wtajemniczenia, określone jako "observer" czy "technic". Dosłownie jak w jakiejś sekcie.

2. Każda krytyka jest szybko i sprawnie usuwane z widoku publicznego, tak że na forum nie znajdziecie wpisów wyrażających niezadowolenie z jakiegokolwiek powodu.

3. Bana można dostać dosłownie za nic. Byłem zarejestrowany pod nickiem Reloris. Wczoraj dostałem nagle bana z informacją, że reklamuję inny serwer na forum Revolution. Co jest kłamstwem. Tak jest, nazywam Fungiego bezczelnym kłamcą, ponieważ nigdy nie reklamowałem innego serwera NA FORUM Revolution. Wrzuć screena na Wasze forum na którym będzie dowód że cokolwiek reklamuję to przeproszę Cię publicznie i odszczekam to co teraz piszę.

4. Administracja sprawdza PRYWATNE wiadomości forumowiczów! Niewiarygodne, ale prawdziwe. Napisz cokolwiek o innym serwerze do kolegi na PW - z miejsca ban, bo gorliwi admini którzy siedzą 24/7 na forum pilnie kontrolują co kto pisze. Ale teraz najlepsze:

5. Nie można pisać o konkurencyjnych serwerach w MAILACH adresowanych do innych ludzi zarejestrowanych na forum Revolution. Czujecie to? W mailach - takich jak ktoś ma założony np na wp czy onecie. Czyli jak ktoś ma pod swoim mailem założone konto na forum Revolution i puścisz mu wiadomość o innym serwerze na tego maila, że trafi do jego normalnej skrzynki, to możesz się spodziewać bana. Przykład jest podany przez inną osobę parę postów wyżej jak to wygląda.

6. Promowane jest donosicielstwo. Wspomnisz prywatnie komuś o czymś, co jest "nieprawomyślne", dajmy na to zapytasz jak się grało na takim a takim innym serwerze albo skrytykujesz coś - gość może donieść do administracji. Konsekwencja - ban dla Ciebie. Bo reklamowałeś inny serwer.

Wszystko o czym piszę jest potwierdzone przez kilka osób i należycie udokumentowane screenami. To nawet nie jest komunizm, to jest stalinizm w najczarniejszym okresie. Beria się uśmiecha z grobu. Zero demokracji. Kolesiostwo, cenzura, szpiegowanie ludzi i pilnowanie ludzi żeby broń boże nie robili czegoś niewłaściwego. Nie mówiąc już o tym że osoby odpowiedzialni za to"coś" co się nazywa Revolution masowo korzystają z pomysłów i rozwiązań innych serwerów. Wiele osób już o tym wspominało. Nie wiem co Ty Fungi chcesz osiągnąć, ale jak na razie udaje Ci się utrzymać zainteresowanie na jakimś poziomie bo serwera nie ma. Jednak jeszcze trochę i bańka pęknie.

Nie spodziewam się, byś miał cokolwiek na swoją obronę poza wytartymi tekstami o pączkach i multikontach, które zawsze są Twoją odpowiedzią na każdy zarzut. A wszystkim którzy chcą normalnej, zdrowej atmosfery i przyjaznej społeczności odradzam ten serwer i ogólnie to community. Środowisko jest niesamowicie toksyczne i zakłamane.

images.jpg

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą w tych kwestiach . Po pierwsze na serwerze nie panuje żadna dyktatura czy co innego jeżeli ktoś chce zostać to zostanie a jak nie to nie.

Po drugie jeżeli gracze mówią adminą że ktoś im na pw czy inaczej wysyła reklamę serwera to co admin ma zrobić jak nie zbanować za reklamę ...? (a tak ps. to avernusa już każdy zna z zachowania i krytyki innych więc czego się spodziewacie ?)

Po trzecie i ostatnie są różne wypowiedzi na forum gdybyś się przyjrzał lepiej to byś zauważył .

A tu tak odemnie jeżeli nie chcesz grać na tym serwerze to nikt cie nie zmusi lecz daj szanse innym żeby się przekonali zamiast za nich podejmować decyzje .

Opublikowano

Na forum panuje koszmarny zamordyzm. Tam się nie da nawet napisać własnych propozycji jeśli nie pokrywają się one z wizją kilku osób. Post niekoniecznie krytykujący ale nawet uważany przez administrację za głupi, z miejsca leci do kosza. Co do reszty też potwierdzam jak najbardziej. Jak ktoś jest lizusem i donosicielem to szybko ma tego observera czy technica. Z własnego doświadczenie i tego co piszą inne osoby mogę tylko powiedzieć że to jest społeczność trzymana na pasku przez kilku zakompleksionych kolesi którzy najchętniej by banowali za samo myślenie o jakichkolwiek innych serwerach. A wzajemne szpiegowanie się userów i kablowanie jeden na drugiego co ktoś napisał na PW to już jest paranoja. Sam serwer to obiecywanie gruszek na wierzbie. Niby jest jakaś alpha (od września) ale to lipa. No bo co porobisz na samych skryptach i podmienionych teksturach. To wszystko już było.

Opublikowano

Do Administracji: Prosilem juz kilkukrotnie o zamkniecie tego tematu - jak widzicie służy on tylko i wyłącznie do wylewania flustracji paczka. Chlop ktory nie zagra na Revolution, jest w tym temacie najbardziej aktywny - czy to nie dziwne? Widzi w nas taka konkurencje, ze mimo ze serwera jeszcze nie ma za wszelka cene chce nam uprzykrzyć życie. Wpis ten ma na celu odpowiedz na fałszywe zarzuty stawiane mi powyżej.

Biedak.... siedzi od 1 w nocy i kombinuje jak by tu cos zepsuc.
Ma pecha, bywa ze tez nie sypiam o tej godzinie i aktywnie wywalam jego reklamy wysylane w ilosci masakrycznej do uzytkownikow mojego forum.

Dowod?

A prosze:

Na screenie widac spam rozsylany przez paczka.

Na tym screenie widac pod jakim emailem zarejestrowal sie kolega Relois.

A tutaj widac ze to wlasnie on rozsyla SPAM i reklame swojego serwra do moich użytkowników

Teraz dotrzymaj paczus slowa i mnie przepros. Czekam.

Nie jestem w stanie zrobic zrzutu wszystkich wiadomosci wysylanych przez paczka, tyle tego jest. Ale przeciez to jest "dyskusja na temat innych serwerow". :) To juz nawet smieszne nie jest - to jest tragiczne. Pytanie do administratorow innych serwerow - co byscie zrobili gdybyscie wiedzieli, ze jeden z graczy pod wieloma multikontami rozsyla tego typu spam do innych?

Na szczescie wiekszosc ludzi widziala jego serwer i taka "reklama" nie robi na nich wrazenia.

Relois?

A prosze bardzo:

Pamietacie Drokhara? Tak tego co to zalozyl (kolejny) temat o avernusie?.

Zenada prawda?

A przepraszam - to jego cioteczny brat mieszkający piętro wyżej i współdzielący neo-strade :>

1) Oczywiscie ze jest podzial forumowiczow - i Ci ktorzy chca cos dla serwera zrobic (pozytywnego) dostaja wyzsze rangi. Z Twoim postepowaniem nie zaslugujesz nawet na miano "awaiting activation".

2) Nigdy nie usuwam konstruktywnej krytyki - wrecz przeciwnie, biore ja pod uwage i zmieniam to co moze stac sie lepsze. Widac Twoja konstruktywna krytyka wyglada tak samo jak powyzsza "dyskusja na temat serwera"

3) Sam jestes klamca - reklama przez Reloisa byla wyslana spory czas temu, dopiero wczoraj w nocy ja znalazlem. No i czekam na przeprosiny - Bardziej udowadniac nie musze i nie bede ze to TY wysylales SPAM i perfidna reklame na forum.

4) Administracja banuje ludzi takich jak ty, ktorych jedynym celem rejestracji na forum jest zareklamowanie wlasnego serwera. nie nie pozwole na to.

5) Widzisz, foruym jest tak przemyslane, ze nie mozesz pobrac z niego emaila. Musisz wyslac emaila za posrednictwem forum. Tak sie sklada ze kazdy temat jest logowany, a twojego flooda ze SPAMEM nie dalo sie nie zauwazyc. Jak spamujesz to chociaz używaj glowy. To nie boli.

6) Jasne ze jest promowane. Zaraz awansuje ludzi, ktorzy kabluja na Ciebie - a jest ich troche.

Prawda jest taka. W kazdym temacie innych serwerow RPG znajdziecie niewinna wypowiedz goscia z avernusa z jego reklama w podpisie - ze niby o cos pyta... Zenada.

Prawda jest taka, ze jestes jedyna osoba (tak mowie o tobie paczku i twoich multikontach, ktorych juz nie potrafie zliczyc) ktora w ten sposob krytykuje serwer.

Prawda jest taka, ze w kazdym (nawet swoim poscie na swoim forum) powtarzasz sie na temat zmieniania tekstur i serwerow bez modow. Zobaczymy czy ten serwer bedzie az tak kiepski jak myslisz.

Prawda w koncu jest taka, ze nie zdzierzisz konkurencji, zwlaszcza jak jest lepsza od ciebie.

Alpha trwa od wrzesnia? niebardzo - moze raczej miesiac. Przypomne ci ze u ciebie beta trwala ROK po czym serwer wraz ze wszystkimi budowlami, danymi graczy i wszystkim co robili przez ten rok wylecial w kosmos. Zostala ci gola mapa.

Ludzi kochani - przeciez to jest meczace, tluc do jednego kolesia w kolko to samo. Do kolesia który na serwerze nie zagra. Skoro tak ci zle to na cholere tam wchodzisz?

Ja mi sie cos nie podoba to z tego nie korzystam - koniec kropka.

Ty jednak z uporem maniaka od wieeeeeeelu miesiecy drazysz temat krytykujac wszystko i pomawiajac ludzi.

Po raz kolejny zajmuje sie toba, zamiast tworzyc serwer i odpowiadac normalnym, zainteresowanym serwerem gracza na pytania. To jest chore.

I wiesz co - mysle ze jak Revolution ruszy, a ruszy calkiem niebawem to zamkniesz swoj serwer i nie pojedziesz na przyszle wakacje.

I jeszcze jedno: Jeszcze raz znajde SPAM na moim forum i poczynie odpowiednie kroki.

Koniec przelewek. Nie chcesz sie przekonac do czego jestem zdolny.

Opublikowano

Jedyne co tu widzę to jakieś nic nie znaczące screeny z jakiejś konsoli. Był zarzut otrzymania bana za reklamowanie innego serwera na forum. Masz może screen takiego wpisu na forum, gdzie reklamowany jest inny serwer? Jeśli nie masz takiego dowodu to jedyne co w tej chwili robisz to się ośmieszasz bo to co zaprezentowałeś to chyba żart. Poza tym powstawiać przerobione paintem obrazki żeby utrzymać twarz wobec słusznych oskarżeń potrafi dzisiaj każde dziecko. Dla przykładu my mam coś takiego:

o5sy2f.png

I co Ty na to? Przestań się już ośmieszać człowieku. Rób ten swój serwer albo go nie rób ale na litość boską przestań się ciskać po tym forum (i naszym też). Niech Twoi ludzie wreszcie dadzą sobie spokój i nie syfią więcej w tematach innych serwerów. Niech nie włażą na inne fora na coraz to nowych kontach żeby trollować. Nie lubimy Was i coraz więcej ludzi też Was nie lubi. Bo tak jak napisano wyżej - jesteście grupą zakłamanych kolesi których wykopano z innego serwera i teraz nie wiecie co ze sobą zrobić więc promujecie się agresją. I przestań twierdzić, że nie lubi Was jedna osoba która niby Cię prześladuje. To się kwalifikuje naprawdę do leczenia.

Popieram pomysł żeby zamknąć ten temat. Zniknijcie z tego forum.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Tak się składa, że wpadłem w posiadanie kilku ssów z waszego Avernusa ;)

bfozrl.jpg

Oto jak wasz administrator spędza czas - gromadzi informacje na temat innych serwerów, aby potem je zgnoić przy każdej okazji.

sv5dlk.jpg

Tutaj z kolei jeden z graczy przyznaje, że istnieją multikonta. Nawet, jeżeli tu jest to traktowane jako żart ( w co wątpię, po tym co widzę ), wystarczy spojrzeć na poprzednie screeny pana fungiego i choćby trochę znać się na odczytywaniu informacji z konsoli.

Osobiście nie grałem jeszcze na żadnym serwerze, moi znajomi grali na obu. Jednak na tonach Smutherrothów, które znalazłem w koszu/zamknięte nie było tyle bannerów z Revolution, co tu jest z Avernusem. I wystarczy łączyć fakty, aby odgadnąć które konto jest multikontem.

Panie Jarpenie? Które to już konto? Trzecie? Spotkałem się już z Jarpennem i Jarpennnem. Jaki nick przybierzesz, gdy znowu ktoś cię zdemaskuje i zbanuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...