Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Latros.pl

Latrosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer surmistrza :)

Nie polecam.

Znów padnie po 2-3 tyg. :)

Reklama i 0 umiejętności strzała ^^

Dodatkowo czysty exalion,nic nie zmienione.

Normalnie aż Ci muszę odpowiedzieć 

pytanie pierwsze - syfy z twarzy sobie już wycisnąłeś, że piszesz o tak wczesnej porze ? 

2- Ile osób gra na Lastivi Aliosie2? razem z 300 będzie ? 

- Nic nie edytowane ? Widziałeś system PO nowe mapy dużo questów na exalionie i nowe dungi ? 

i z tego co widzę szykujesz kolejny serwer na którym zagra max 300 osób na starcie :) Nie pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pytanie pierwsze - syfy z twarzy sobie już wycisnąłeś, że piszesz o tak wczesnej porze ? 

- Nic nie edytowane ? Widziałeś system PO nowe mapy dużo questów na exalionie i nowe dungi ? 

i z tego co widzę szykujesz kolejny serwer na którym zagra max 300 osób na starcie :) Nie pozdrawiam. 

1. Już pisałem c**j ci do mojej twarzy,pokaż swoją,bo ja przynajmniej mam kolegów co się mnie nie boją.

2. Będzie 300,ale stoi juz 1,5 miecha a to znów jebnie po miechu :)

3. System PO wow! Masz pewnie znów client mojego serwera (Lastivia/AlioS2) tak samo jak isaric miał.

Dobra zobaczymy jeszcze ile zagra :) Zagra więcej u ciebie i będzie stał dłużej,a nie miesiąc. Strzałka szczeniaczku i radzę się uważaj.

Opublikowano

Po c**j gadasz o liczbach skoro to na waszych serwerach(twoich i surmistrza aka leriso aka isaric) jest po 300 graczy.

Nie polecam serwera ze względu na admina. Jego poprzedni serwer Isaric padł po miesiącu. Teraz jest technikiem na corelisie. Po prostu kupił pliki i szuka dopływu gotówki co jest gwarancją, że serwer postoi max 2 miechy. A liczby, o których pisze admin są po prostu śmieszne. http://www.mpcforum.pl/topic/1275323-perm-isaric-latrosek/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Po c**j gadasz o liczbach skoro to na waszych serwerach(twoich i surmistrza aka leriso aka isaric) jest po 300 graczy.

Nie polecam serwera ze względu na admina. Jego poprzedni serwer Isaric padł po miesiącu. Teraz jest technikiem na corelisie. Po prostu kupił pliki i szuka dopływu gotówki co jest gwarancją, że serwer postoi max 2 miechy. A liczby, o których pisze admin są po prostu śmieszne. http://www.mpcforum.pl/topic/1275323-perm-isaric-latrosek/

Isaric,Corelis,Laneris,Laneris2 to tylko te serwery które po miesiącu padły.

Inne to padły po 2tyg.

Opublikowano

serwer surmistrza czy jak mu tam, będzie znów jak z Negoria czy Nemoria nie pamiętam.

reklama obszerna, padł bo gumis aka nixo sie wlamal, a weezy sobie latał w eq navi.

Ale zobaczymy, nie życze źle ale 3k nie będzie, serwer szczerze powiedziawszy jest nudny i można to stwierdzić po samej prezentacji.

A najlepszym hardem/medium 2014 może się nazwać ascarial albo crados ale nie ten serwer

Opublikowano

Teraz tylko takie pytanie wprost.

Czemu stoicie na moim quescie na PO (Endymiona dokładniej z moich plików)?

Nawet kolejność nei zmieniona.

Client widzę też mój.

Ja p******e jaki wstyd...

Weź już wyłącz ten serwer zanim go właczyłeś :)

Po 1. Został odkupiony od Endymiona i Krzywego quest jak i do clienta zmiany  na zamówienie zapytaj Endymiona zaraz się wypowie

Po 2. Kolejność :O od Endymiona kupione.

Po 3. Client exaliona edytowany przezemnie i krzywego.

Po 4. Nie mów jak nie wiesz nie wtrącaj się zaraz endymionek potwierdzi twoją głupote...

sygna.png

Opublikowano

Shaggy zerze. Zacznijmy od tego, że sam upubliczniasz moje rzeczy na forum. Napisał do mnie czy nie chcę mu sprzedać Punktów Osiągnięć itd, nie dostałem żadnych wytycznych odnośnie tego jakie bossy, jakie itemy itd to zastosowałem tablice, które dałem Tobie bo z Ascarialu mu nie dam (dużo mobów/itemów, których id u siebie nie macie i byłyby problemy). Kupił, niech używa. Zresztą skoro to udostępniłeś to powinieneś wiedzieć, że mogą się pojawić na innych serwerach bo w c***a lecisz.

ps. Jak Client może być Twój, jak stoisz na 2089 a to stoi na source?

Opublikowano

Shaggy zerze. Zacznijmy od tego, że sam upubliczniasz moje rzeczy na forum. Napisał do mnie czy nie chcę mu sprzedać Punktów Osiągnięć itd, nie dostałem żadnych wytycznych odnośnie tego jakie bossy, jakie itemy itd to zastosowałem tablice, które dałem Tobie bo z Ascarialu mu nie dam (dużo mobów/itemów, których id u siebie nie macie i byłyby problemy). Kupił, niech używa. Zresztą skoro to udostępniłeś to powinieneś wiedzieć, że mogą się pojawić na innych serwerach bo w c***a lecisz.

ps. Jak Client może być Twój, jak stoisz na 2089 a to stoi na source?

To nie stoi na source "zerze"

Co do plików aliosa... Tam chyba nie ma ani 1 twojego questa :(

Opublikowano

To nie stoi na source "zerze"

Co do plików aliosa... Tam chyba nie ma ani 1 twojego questa :(

Stoi, stoi na source na pewno nie na game z Historii (chodzi o game 2k)

K***a mać... ty i source? Jebnij no się w łeb...

Serwer stoi na source nie chcesz nie wierz Twój problem nie mój, a teraz grzecznie wyjdź z prezentacji bo tylko ją zaśmiecasz niepotrzebnym spamem.

sygna.png

Opublikowano

Shaggy właśnie zgłosiłem twój post za podrzeganie i prowokowanie :D co do serwera nie jestem przekonany co do serwera, czy wypali z tego względu, że jak pewnie zaczną się jakieś problemy to SurMistrz od razu zamknie serwer -.- ale mogę się mylić w każdym razie pliki są okej, więc czemu nie polecić :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam.
Surmistrz wiele w niego zainwestował, także możecie być pewni że prędko nie padnie ani nie zostanie zamknięty.

Powodzenia ;)

Opublikowano

Prezentacja pod stylem graficznym na najwyższym poziomie, co do serwera świetnie będzie zareklamowany skoro tyle sławnych youtuberów go promuje.

Serwer wyjadę się serwerem na dłuższą metę...

Oczywiście polecam oraz życzę powodzenia zainteresowanym graczom serwerem :P

popularna to jest osoba jak NP. Young Lean, i skończ te swoje kościelne gadki..

nie zagram, skończy jak Negoria, Isaric, wszystkie wasze serwery są takie same i tak samo padają.  B)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Isaric,Corelis,Laneris,Laneris2 to tylko te serwery które po miesiącu padły.

Inne to padły po 2tyg.

Aha ?

Po pierwsze Corelis nie padl stoi caly czas.

A po drugie co maja inne serwery do tego ... Typu Corelis jezeli on jest tam Sponsorem.

A po za tym oceniac mozesz po starcie a nie tydzien przed no chyba ze jasnowidzem jestes ... A jak na ta chwile wez wyjdz lepiej na dwor, bo jak wystartuje sam zagrasz :>

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Aha ?

A po drugie co maja inne serwery do tego ... Typu Corelis jezeli on jest tam Sponsorem.

A po za tym oceniac mozesz po starcie a nie tydzien przed no chyba ze jasnowidzem jestes ... A jak na ta chwile wez wyjdz lepiej na dwor, bo jak wystartuje sam zagrasz :>

Patrząc na serwery Surmistrza lub serwery sponsorowane przez Surmistrza nie trzeba być jasnowidzem żeby stwierdzić, że serwer padnie po max 1,5-2miechach. Standardowo admin naobiecuje gruszek na wierzbie( reklamy u milionu youtuberów, a ci poważniejsi o ile coś zrobią to  nagrają 1 zapowiedź, a potem zostaną 'youtuberzy' z dwustoma subami.)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, ale zobaczymy jak to wam wyjdzie.. Reklamę macie dużą, ale czy da wam to aż tak wiele by mieć 3k na serwerze :p...

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. Jest spora reklama, ale wątpię, aby "Youtube'rom" udało się przyciągnąć, jak wspomniałeś 3k graczy, aby to się udało, to serwer musi mieć w sobie "to coś".  Latros jak widzę to typowy hard, graczom już to się przejadło(bynajmniej ja tak sądzę), tu trzeba czegoś co graczy zaskoczy. ;)  
Plus za grafikę, w końcu bez bambusów. 
Powodzenia. 

Opublikowano

Polecam! Serwer stoi na plikach Exaliona, więc wszystko jest sprawdzone, uprzedzam: nie, nie mam z tym serwerem nic wspólnego, jedynie odsprzedałem im pliki. :P

Jakos nie widze wspomagaczy do biologa i do robienia boja. Odrodzony wodz na ostatnim pietrze? z tego co pamietam tam byl ezot. Pozatym skoro na plikach exaliona dalej beda znikac itemy z ISu?

Dodajcie drop perel z baronowny i wstep do niej DO lvlu 75, inaczej nie oplaca sie tam chodzic. Losowy czas respienia wrozki od 6 do 8h. i dodajcie wspomagacze do robienia boja.

Opublikowano

Jakos nie widze wspomagaczy do biologa i do robienia boja. Odrodzony wodz na ostatnim pietrze? z tego co pamietam tam byl ezot. Pozatym skoro na plikach exaliona dalej beda znikac itemy z ISu?

Dodajcie drop perel z baronowny i wstep do niej DO lvlu 75, inaczej nie oplaca sie tam chodzic. Losowy czas respienia wrozki od 6 do 8h. i dodajcie wspomagacze do robienia boja.

Skrypty na itemshop są inne niż na exalionie, cała szata graficzna także, wspomagacze do boja w jakim sensie? 

sygna.png

Opublikowano

Aha ?

Corelis padł tylko to jest jego reaktywacja gratuluje xD xd xD

AsBisJA.png

ja nie polecam serwera jeszcze raz, totalne dno.

Totalnie tylko i wyłącznie pod kase, przepatrzcie ostatnie strony tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1200131-negoriapl-start-4-maja-godzina-1800-dedyk-hard/page-27

jego poprzedni serwer

Opublikowano

Corelis padł tylko to jest jego reaktywacja gratuluje xD xD xD

AsBisJA.png

ja nie polecam serwera jeszcze raz, totalne dno.

Totalnie tylko i wyłącznie pod kase, przepatrzcie ostatnie strony tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1200131-negoriapl-start-4-maja-godzina-1800-dedyk-hard/page-27

jego poprzedni serwer

Wiesz co to jest ironia ? ...

A po ja tylko sponsoruje Corelisa :> a po 2 nie masz PRAWA reklamować innych serwerów.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...