Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Latros.pl

Latrosek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam , mini konkursik na początku filmy fundowany przez @1361622928-U485574.pngLatrosek

https://www.youtube.com/watch?v=z_XWU5lpfOw

x3 po 2 dyszki do wygrania :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Skrypty na itemshop są inne niż na exalionie, cała szata graficzna także, wspomagacze do boja w jakim sensie? 

2 rodzaje medali i notke ktora zwieksza szanse na pomysle przeczytanie medalu, usuncie na starcie drop zmianek z bestow i ustawcie drop z kazdego besta a nie tylko lucznik i specjalista, a i czy misje beda takie same jak na exaliona?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Serwer surmistrza = Jeśli znalazłeś buga, to może na następnej reaktywacji go naprawimy.

Nieodpowiedzialny leń, który nie potrafi zajmować się serwerem i o niego dbać.

Po historiach na Isaricu i Corelisie nigdy nie wejdę na kolejne ścierwo tego człowieka.

Opublikowano

Jak tutaj zagra 3k graczy realnych, nie mówię o licznikach podkręcanych x razy, tylko o pokazanie ilości graczy komendą /w to FuBu nagra prawdziwego vloga, a Isamu zacznie nagrywać z nim.

Bądźmy realistami nie macie szans na taką liczbę graczy, Ravia wyciągnie tyle myślę, ale tylko ze względu na Isamu i cały Pompa Team, a wy chcecie ich pobić lub się z nimi mierzyć?

Skąd bronie 75 będą dropić, czy sprawdziliśmy bugi z rzeczy których używacie?

Ravia ? Byłeś na ravi ?

Shopow w obu królestwach jest 3 razy mniej niż na np. Cradosie.. Jedyne co jest to od cholery botów.

Ludzi też jakoś zbyt dużo nie widać,na czacie pustki.

Ludzie się już przekonali że Isamu,nitro itp robią ich w trąbę bo każdy ich serwer jest tylko stawiany i potem zapominany nikt się nim nie interesuję aż w końcu pada.. (wszystkie serwery nitra tak skończyły a na ostatnim jaki reklamował zagrało jakieś 100 osób.) Z isamu jest tak samo nawet jego psuedo-armia już spinała że ravią S1 nikt się nie zajmuję a isamu od roku nie był na tsie :)

Daje tej S2 max 3 miechy i się zrobią totalne pustki.

Co do serwera to szkoda pieniędzy na reklamę na taki serwer bo nic tutaj specjalnego nie ma i raczej wątpie że to będzie "Serwer Roku"

Mimo wszystko powodzenia.

Opublikowano

Bojowiec na start ? Czy trzeba dropić medale ? Jeśli trzeba dropić to co ile się klika czy robi misje ? 

75 bronie dt ? Czy też z generała ? 

Jakaś mapka typowo pod zarobek ? 

Start kiedy bo nie doczytałem  ? 

Wydaje się bym całkiem ciekawie zobaczymy jak wypadnie na starcie ...

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Bojowiec na start ? Czy trzeba dropić medale ? Jeśli trzeba dropić to co ile się klika czy robi misje ? 

75 bronie dt ? Czy też z generała ? 

Jakaś mapka typowo pod zarobek ? 

Start kiedy bo nie doczytałem  ? 

Wydaje się bym całkiem ciekawie zobaczymy jak wypadnie na starcie ...

1. Nie, nie ma bojowca na start czyta się medale reszte w FaQ masz.

2. DT (Misje z nich też dropią szkatułki rozpruwacza tylko +80)

3. 85lv

4. 30 Sierpnia godzina 18:00

:)

sygna.png

Opublikowano

IS daje sporą przewagę. C*****o.

Jak na każdym nowym, dobrym serwerze.. więc w czym problem?

AW: Czy będą jakieś bonusy na start, typu 20% expa?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ravia ? Byłeś na ravi ?

Shopow w obu królestwach jest 3 razy mniej niż na np. Cradosie.. Jedyne co jest to od cholery botów.

Ludzi też jakoś zbyt dużo nie widać,na czacie pustki.

Ludzie się już przekonali że Isamu,nitro itp robią ich w trąbę bo każdy ich serwer jest tylko stawiany i potem zapominany nikt się nim nie interesuję aż w końcu pada.. (wszystkie serwery nitra tak skończyły a na ostatnim jaki reklamował zagrało jakieś 100 osób.) Z isamu jest tak samo nawet jego psuedo-armia już spinała że ravią S1 nikt się nie zajmuję a isamu od roku nie był na tsie :)

Daje tej S2 max 3 miechy i się zrobią totalne pustki.

Co do serwera to szkoda pieniędzy na reklamę na taki serwer bo nic tutaj specjalnego nie ma i raczej wątpie że to będzie "Serwer Roku"

Mimo wszystko powodzenia.

Ale mu chodzi a ravia s2

Skąd srebny ertyfikat ? Pety/lizaki / kostiumy  tylko z is ?

wszystko w is, serwer jest głównie pod is.

Jezeli nie wladujesz w Is chociazby tych 11-20 zł to nie masz szans na dalszy rozwoj postaci.

Opublikowano

Ale mu chodzi a ravia s2

Jezeli nie wladujesz w Is chociazby tych 11-20 zł to nie masz szans na dalszy rozwoj postaci.

Jeszcze IS'a nie ma a komentujesz ;f

sygna.png

Opublikowano

No a gdzie kupie lizaki, pierścienie, pety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, konia? Chyba nie u npc :)

Kiedyś nie było kostiumów, petów i zasranych lizaków i każdy miał mniej więcej równe szanse, a teraz c h u j.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Z tym is troche lipa ;/ Będą kupony sm ?

Dawno, dawno temu bo w roku 200 przed naszą erą świat Latrosa podzielił się na dwa królestwa : niebieskie (Jinno) oraz czerwone (schinso). Do podzielenia się świata Latrosa przyczyniło się trzech braci, każdy z nim był kapitanem. Niestety pokłócili się o pieniądze zbierane z wspólnych ziem pańszczyźnianych. Każdy z nich postanowił stworzyć swoje własne królestwo. Od tej pory panuje między nimi odwieczny spór, którego nikt nie jest w stanie rozstrzygnąć.

Mały błąd

Opublikowano

Juz przyszly typki z cradosa zeby troszke zhejtowac serwer-.- Ludzie co was interesuje czyis serwer... Osobiscie gralem na waszym i po lv 75 nie bylo nic innego do roboty jak wziac sie za sprzedawanie konta.I tak gralem od startu lecz przewaga jaka dawal is byla ogromna. Serwer fajny,reklam sporo,duzo graczy bedzie z pewnoscia o 3k bym nie rozmawial ale jak wybije 1000 to juz bedzie ok. A jak wiemy duzo graczy to podstawa "hardow" ze wzgledu na handel. Gram w tą gre juz ponad 4 lata i tylko 2 serwery zapadly mi dobrze w pamiec. Dreikon i Diamond. Nic nie reklamuje wyrazam tylko swa opinie. Oby ten byl 3 wartym zapamietania. Powodzenia i widzimy sie na starcie:)

Opublikowano

gunwo prawda gralem na exalionie i powiem szczerze ze bez ani jednej zlotkowki z mojej strony mialem lizaki, pety, fryzy, wierzchowce. Jesli nie wierzysz ze sie da, to cie zaskocze da sie. wystarczy ze bedzie ok 1k graczy i zawsze trafi sie ktos kto woli sprzedac certa albo wymienic za fmsa +9 na starcie, a potem podobnie to samo tylko ceny troche ida w gore z czasem trwania serwera

Ok, a co z reklama? serio bedzie AŻ taka duza u wszystkich rozpisanych youtuberow? czy poprostu macie zamiar zwiekszac ja z czasem (co wplynie niekorzystnie, bo nikt nie ma zamiaru reklamowac serwera na ktorym gra 200 osob)

Opublikowano

gunwo prawda gralem na exalionie i powiem szczerze ze bez ani jednej zlotkowki z mojej strony mialem lizaki, pety, fryzy, wierzchowce. Jesli nie wierzysz ze sie da, to cie zaskocze da sie. wystarczy ze bedzie ok 1k graczy i zawsze trafi sie ktos kto woli sprzedac certa albo wymienic za fmsa +9 na starcie, a potem podobnie to samo tylko ceny troche ida w gore z czasem trwania serwera

Ok, a co z reklama? serio bedzie AŻ taka duza u wszystkich rozpisanych youtuberow? czy poprostu macie zamiar zwiekszac ja z czasem (co wplynie niekorzystnie, bo nikt nie ma zamiaru reklamowac serwera na ktorym gra 200 osob)

Jest duża reklama wpisz w youtube Latros.pl :)

sygna.png

Opublikowano

Jest duża reklama wpisz w youtube Latros.pl :)

Reklama na chwilę obecną :

u 21 youtuberów 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Balantia Vxxx + Rzeczy z Ascariala taki obraz serwera staje mi przed oczyma. Nie hejtuje ale włączcie starą prezentację Balanti i teraźniejsza Ascariala i sklejcie to w kupę. ;).

Oczywiście życzę powodzenia.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ale tak jest na każdym Twoim serwerze.

Ale oni z exalionem mają c***a wspólnego poza plikami.

Co mają pliki serwerowe do Is?

Głównie na serwerach surmistrza liczy się tylko $$ i nie mówię tego tylko ja, poczytaj posty na poprzednich stronach.

Ja dalej mam  negatywną opinie do serwera.

Opublikowano

Daj chociaż bojowca albo wierzchowca na start. Nie bądź taka pazera.

Taa zaraz Ci napisze, że będzie za łatwo. J****y hipokryta tak na bank napisze no ale w IS będzie bojowiec hehehe ^^

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...