Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jbzxG5JRoSVHn7.png

fQpAlle.gif
TrEqPe7.png
Na mapie jest wiele ciekawych lokacji, które zostały zaczerpnięte z świata Harrego Pottera. Nasi budowniczy postarali się tak je stworzyć aby były jak najbardziej podobne do tych z książek i z filmów. Oczywiście na screenach jest tylko kilka z nich.

fOoBtXw.png
CYKBL2y.png
kI4VucY.png
J8f4zF4.png

IgqMQSD.png
Modele w najnowszej wersji serwera są autorskie. Jest ich sporo, ponad czterdzieści. Na serwer będą wprowadzane powoli, z czasem aby urozmaicić jakoś rozgrywkę.

pOnxteo.pngY5JwbGw.pngzCn4JWf.png
ZHwfWsV.png

EU31fhH.pngtH3oxow.pngyDjaSfw.png

21 sierpnia 2014 roku doszło do dużej aktualizacji serwera.. Oto lista nowości.

HaSKFju.jpg

Kakamil / Silexan / Lapka

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, serwer jest online. Tylko launcher na portalu nieaktualny, zostanie to poprawione. Aktualny launcher znajdziesz w dziale pobieralnia na forum.

Opublikowano

Chciałem wbić ale jak zobaczyłem co trzeba zrobić żeby się dostać na serwer to mi się odechciało. Nie będę pisał całego wypracowania żeby pograć w minecrafta. Jakbyście uprościli dostanie się na serwa to by dużo więcej graczy grało.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Drogi użytkowniku, na naszym serwerze zwracamy uwagę nie na ilość lecz na jakość grających. Po co nam 100 ludzi, typowych 10 latków które nic nie rozumieją i chcą jedynie potrollować? Jest to serwer RP, toteż wymagamy chociaż najmniejszego wkładu pracy przy kreowaniu swojej postaci. Nasz wzór i tak został już kilkukrotnie upraszczany by pomóc nowym graczom, natomiast jeśli wciąż masz z nim problem to na forum posiadamy spory wybór poradników i wszelakich innych pomocy. Wystarczy poszukać w odpowiednim dziale, lub też poczytać Karty Postaci innych użytkowników i nie zrozum mnie teraz źle. Nie chce byś kopiował zawartości i ich wypociny lecz jedynie sprawdził jak oni do tego podeszli, oraz w jakim kierunku pokierowali swą postać. Serwer ma już trzy lata, posiada autorskie pluginy nad którymi wciąż pracujemy, oczywistym jest iż wymagamy od nowego użytkownika pokazania chociaż odrobiny swojej inicjatywy. Jeśli serio lubisz harrego pottera i chcesz z nami tworzyć rozgrywkę, to jestem pewien że nic cie nie odrzuci :3

Opublikowano

na pw. podaj mi listę administracji :D chcę wiedzieć kto w niej jest :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nowe lokacje zostały otworzone dla graczy. Każdy pełnoletni czarodziej może kupić dom lub mieszkanie w miasteczkach takich jak Ottery, Little Hamilton, Spinners End, Dolina Godryka czy wcześniej otwarte Hogsmeade. Więcej screenów wkrótce. Serwer jak najbardziej polecam. 

jr92ks8.png

NR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...