Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgcoyq.jpg

Na serwerze to gracze rozwijają politykę - ci z większym stażem mogą zostać nawet Ministrem Magii! Dla tych nowszych zostają posady w ministerstwie. Oczywiście TYLKO dla dorosłych postaci. 

NR.

Opublikowano

Jedno z wydań proroka codziennego:

Harry Potter odnaleziony?!!

Jak dobrze wiemy legenda świata magii, Harry Potter zaginął wiele lat temu podczas jednej ze swoich prywatnych akcji i nikomu nie udało się go odnaleźć. Dzisiaj rano otrzymaliśmy szokującą wiadomość od grupy botaników którzy podróżowali na terenach Ameryki Południowej w okolicach rzeki Amazonki. O to list który od nich otrzymaliśmy:

Droga Redakcjo!
Nazywam się Anthony Richards i pracuje jako botanik w Akademii Nauk Przyrodniczych w Londynie. Wraz z moim przyjacielem mugolem Rickiem Coxem wyjechaliśmy na wakacje do Rio. W wolnej chwili chcieliśmy przejść się po lasach tropikalnych w celu odnalezienia nowych roślin do badań. Podczas jednej z wędrówek natknęliśmy się na dzikiego mężczyznę w długiej brodzie opatrującego ryby. Bacznie obserwowaliśmy jego poczynania z krzaków dopóki mężczyzna nie chwycił patyka i nie rozpalił ogniska (prawdopodobnie zaklęciem Incendio), aby upiec swoje rybki. Mój przyjaciel strasznie się zdziwił i narobił niesamowitego hałasu. Mężczyzna nas usłyszał chwycił różdzkę w dłoń i schował się za drzewem bacznie obserwując. Postanowiłem wyjść do niego, w końcu należy pomóc czarodziejowi. Mężczyzna potrafił rozmawiać ale zapominał słów. Bacznie mu się przypatrując odnalazłem ranę na jego czole w kształcie błyskawicy. Doszły mnie myśli czy nie jest to przypadkiem zaginiony bohater narodu. Wyjaśniłem przyjacielowi że rozpalił to ognisko pocierając patykiem o trawę. Postanowiliśmy wziąć mężczyznę do hotelu, umyć go i przybyć z nim do Anglii. Tutaj kieruje do was prośbę droga redakcjo. Czy możecie w moim imieniu poprosić Ministerstwo Magii o przysłanie transportu do Rio ponieważ niestety nie stać nas na kolejny bilet.
Pozdrawiam!
Anthony Richards

Co na to Ministerstwo? Czy wyślę do Rio ekskluzywną delegację? Będziemy bacznie przypatrywać się sprawie.

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

Umarł minister, niech żyje minister!

n2fly4.jpg

Tradycyjnie już nadchodzi czas wcześniejszych wyborów Ministra Magii, największej szychy w całym świecie magii.

Tym razem zgłoszenia kandydatów odbędą się dłuższy czas przed wyborami niż zawsze, aby każdy mógł się dobrze zastanowić nad zgłoszeniem i jego treścią. W sobotę (13.09)pojawi się news z propozycjami i przedstawieniem kandydatów spełniających warunki, a w nim też terminy głosowania i innych wydarzeń wyborczych.

NR.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wow . Widzę pierwszy raz tak dopracowany serwer , a nie wrzucenie bele jakiego moda żeby tylko coś było . Chętnie w najbliższym czasie zawitam na serwer ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Rok szkolny się skończył! Puchar domów wygrał dom Godryka Gryffindora! Od dzisiaj na serwerze trwają wakacje, na które administracja przygotowała liczne atrakcje RP.

n58Ag7L.png

NR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...