Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

_Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to bedzie strzal dla Ravii ja mysle ze Ravia s2 wystartuje razem z Balmora S2 a wiadomo gdzie wiecej ludzi pojdzie

.

.

.

.

.

.

Balmora. :)

Ravia jutro startuje, i jutro będzie jej koniec.

Balmora we wrześniu

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ravia jutro startuje, i jutro będzie jej koniec.

Balmora we wrześniu

Ciekawe czy w ogóle wystartuje :), na 100% jutro kilka ogarniętych osób im w tym będzie próbować przeszkodzić, szczerze to liczę na jakiś włamik, ciekawe jak by się wielkie isamu z tego wyłgał.

Opublikowano

Ciekawe czy w ogóle wystartuje :), na 100% jutro kilka ogarniętych osób im w tym będzie próbować przeszkodzić, szczerze to liczę na jakiś włamik, ciekawe jak by się wielkie isamu z tego wyłgał.

Jeden włam na ravie już był, drugi to kwestia czasu.

Opublikowano

Fubu ma głos podobny do tego z syntezatora.

Naprawde wydaje Ci sie ze gadac przez telefon z syntezatorem jest trudno? Slyszales o aplikacjach takich jak np. viber?

Odpalasz na pc symulator smartphona (chyba tak to sie nazywalo) instalujesz vibera, odpalasz syntezator i jazda.

Masz jakies dowody na to ze go wypierdolil?

No kurde na forum był zbanowany fubu... jeju dowody dowody, załóż sobie temat dlaczego fubu byl kiedys zbanonay na forum.balmora.pl i Ci powiedzą.

Nie mów mi tylko, że to ja mam przytoczyć dowód, a nie coś Ci kazać, bo Ty z syntezatorem też taki dowód lipny 

Opublikowano

Widzę ludzie co dopiero się skapneli, że fubu szykuje nowy serwer ; ( Wiadome już od 5 miesięcy może trochę dłużej ;) 

Pozdrawiam 

Typ serwera medium/easy 

Nazwa dokładna zapewne balmora s2 ;) Może trochę inaczej nie wnikam 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Widzę ludzie co dopiero się skapneli, że fubu szykuje nowy serwer ; ( Wiadome już od 5 miesięcy może trochę dłużej ;)

Pozdrawiam 

Typ serwera medium/easy 

S2 był już zapowiadany w tamtym roku, dyskretnie ale był.

I nazwa nie bedzie balmora s2.

Opublikowano

S2 był już zapowiadany w tamtym roku, dyskretnie ale był.

I nazwa nie bedzie balmora s2.

Własnie tak przypuszczałem, że będzie inna nazwa chociaż to i nawet dobrze bynajmniej coś kreatywnego myślę, że wymyślą, a nie jak ravia s2 dodali i miszcze w ujj myślą /

rglinepolska3.png

Opublikowano

Własnie tak przypuszczałem, że będzie inna nazwa chociaż to i nawet dobrze bynajmniej coś kreatywnego myślę, że wymyślą, a nie jak ravia s2 dodali i miszcze w ujj myślą /

Na fanpejdzu FuBu dawał zarys stronki jaka będzie na s2, możesz wejść sobie zerknąc ;) Strona oczywiscie robiona przez najlepszego grafika na tym forum.

Opublikowano

Pozdrawiam 

Typ serwera medium/easy 

Nie pierdol... bo to nie będzie żaden medium/easy.

To będzie taka balmora, jaka jest teraz. Dlaczego? Ponieważ będzie fuzja, s1 oraz s2 w późniejszym czasie będą łączone.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Na fanpejdzu FuBu dawał zarys stronki jaka będzie na s2, możesz wejść sobie zerknąc ;) Strona oczywiscie robiona przez najlepszego grafika na tym forum.

wredna ? Nie jest najlepsza po #1 

A o tym, że strona jest na fb to wiem od razu po wstawieniu tego na fb przez fubu 

Nie pierdol... bo to nie będzie żaden medium/easy.

To będzie taka balmora, jaka jest teraz. Dlaczego? Ponieważ będzie fuzja, s1 oraz s2 w późniejszym czasie będą łączone.

Że tak powiem gufno wiesz, a się udzielasz 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Strona jest robiona przez @Wredna odrazu to widać, ogólnie balmora była najlepszym serwerem medium, zobaczymy jak z s2 będzie ja na pewno zawitam, bo dla mnie FuBu jest bardziej uczciwy i prawdomówny niż Isamu

Opublikowano

Porównywać Balmorę do ravii, to jak porównywać banana z papierem toaletowym (tak kolejność ma znaczenie).

Widać, że dowódca GimboArmii yy. Popma timu startuje drugi serwer pod zarobek, nie ma co ukrywać. S1 nie ma takiego przebicia jak kiedyś. Całe s2 to dokładnie to samo co s1, nic nie zmienili, wszystko na szybko, kasa musi sie zgadzać bo bmw trzeba na przegląd wysłać, do tego opłacić alimenty. Środa wielkopolska to jak Łazarz, nie jest kolorowo.

Znając Buska znowu rozje*ie arenę Polskich serwerów prywatnych, później każdy serwer będzie się na nim wzorować, tak jak to było po starcie balmory :) 

footer_logo.png

Opublikowano

No ale co bambus3 noże wymyśleć przy hardzie? ... pety? Mi się wydaje że będzie musiał nadrobic Questami, i doda jakiś dungeon na 15 poziom i będzie szał. Balmora rozjebala system z tego co pamiętam mając kolory w questach, mistycznego byka, a co do dropu to po starcie już musiał edytować bo ludzie zjebali go z dodaniem i zmiana bonusow w is.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od czasu zamknięcia Tradicy(ile to już lat?4?) nie tykam Metina. Mam ogromną nadzieję, że będzie to reaktywacja Tradicy z dobrze przemyślonymi nowościami.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Serwer będzie raczej taki medium z max lv większym niż 99

jedno jest pewne FuBu będzie sie zajmował serwerem, a nie tak jak szczur dla kasy.

Opublikowano

ja powiem tak. Ravia to niedopracowane gówno. Gdyby nie reklama tego lamusa ze środy wlkp serwer miałby max 300-500 osób Online. Bambuch zawsze robił serwery bezkonkurencyjne. na pewno na Triadice (Balmorze s2) zagram, i nie powiem ekipa już nam porządna tak jak ślinka na serwer rośnie coraz bardziej... ^^

Serwer będzie raczej taki medium z max lv większym niż 99

jedno jest pewne FuBu będzie sie zajmował serwerem, a nie tak jak szczur dla kasy.

Serwery się stawia dla kasy, dla niczego innego. Balmora tak samo była postawiona, ale Bambus, że praktykuje jako spec od questów, skryptów po prostu testuje swoje możliwości na Balmorze dlatego to jest tak znakomity serwer pomimo jego już trzyletniej kadencji :)

Na Triadicy na pewno nie będzie można się zawieść, zapewniam wam.

­graphic.png

Opublikowano

Zobaczymy jak wyjdzie i już , czy będzie lepsze od Ravi czy gorsze :) 

+ to , że robi to Bambusek 

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Podziwiam jego prace, grałem na każdym serwerze Bambusa, najmilej wspominam Tradice, i na takim też serwerze bym zagrał. Na początek taką starą tradice bym pograł a później mógłby dodać nowe rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...