Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

_Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balmora s2 i Ravia s2? Będzie wesoło :D

Jeśli ravia s2 będzie na takim poziomie jak teraz to będzie śmiech na sali.

Ravia to serwer na którym praktycznie nic nie ma, już nawet administracji nie chce się na nim grać.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Odcinka u szczurka nie było z rok :)

Na wstępie zacznę od tego ze nic nie mam do Fubona, a nawet pałam do niego sympatia bo nie robi popeliny jak ten zezowaty kurdupel.

Wiec teraz mogę napisać co myślę.

Shaggus powiedz mi co dostaniesz za odprawianie tej szopki z Balmora, bo wiem ze bez wystarczającej nagrody byś byle komu tyłka nie lizał. Przesiadujesz u Fubu na kanale. Robisz z siebie wielce kogo jednak społeczeństwo metina porównuje Cie do zera z reszta tak jest. 

Startujesz z marnymi serwerami po 70 online które nie maja szansy przebicia, Pliki bądź same questy starasz się wyprosić od ludzi dlatego robisz multi na mpc, każdy o tym wie nawet przytoczyłbym tu ss który od kogoś otrzymałem( niestety nie pamiętam od kogo).

Dla mnie jesteś piętnastoletnim dzieckiem które posiada więcej krost na buzi niż graczy na serwerze.

A co do serwera liczę ze wystartuje Balmora2, bo to będzie jedyny godny serwer na którym mogę postawić swoja nogę. Liczę tez ze ruszy pełna para i przytłoczy tego zezowatego karypla z broda.

#S10gromo4ever

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Na wstępie zacznę od tego ze nic nie mam do Fubona, a nawet pałam do niego sympatia bo nie robi popeliny jak ten zezowaty kurdupel.

Wiec teraz mogę napisać co myślę.

Shaggus powiedz mi co dostaniesz za odprawianie tej szopki z Balmora, bo wiem ze bez wystarczającej nagrody byś byle komu tyłka nie lizał. Przesiadujesz Fubu na kanale. Robisz z siebie wielce kogo jednak społeczeństwo metina porównuje Cie do zera z reszta tak jest. 

Startujesz z marnymi serwerami po 70 online które nie maja szansy przebicia, Pliki bądź same questy starasz się wyprosić od ludzi dlatego robisz multi na mpc, każdy o tym wie nawet przytoczyłbym tu ss który od kogoś otrzymałem( niestety nie pamiętam od kogo).

Dla mnie jesteś piętnastoletnim dzieckiem które posiada więcej krost na buzi niż graczy na serwerze.

A co do serwera liczę ze wystartuje Balmora2, bo to będzie jedyny godny serwer na którym mogę postawić swoja nogę. Liczę tez ze ruszy pełna para i przytłoczy tego zezowatego karypla z broda.

#S10gromo4ever

Tu się z tobą zgodzę :) 

BalmoraS2 będzie 100x lepsza od raviS2 i w sumie czekam na ten serwer bambuska wejdę i zobaczę z chęcią co i jak :) 

Opublikowano

Gralem na balmorze człowieku fubu też nic nie robi! Jak bambus jest technikiem, dzieci człowieku są filmy może i dzieci.jak się umawiaja a fubu daje im brylki, nie mów że jest fubu taki wspaniały, ten 105lvl i ileś tysięcy widzów narzucają Ci ze fubu jest wspaniały.

Gówno wiesz szczerze mowiąc.

Na żadne bryłki nie ma dowodu do tej pory, żadnego normalnego dowodu, większość screenów była przerabiana, inne z dupy tworzone przez administracje serwerów.

Od zawsze

Balmora > wszystkie serwery > Ravia

ps. zobaczycie na co isamu zaslużył, niech tylko ravia s2 wystartuje :rolleyes:

Opublikowano

Na żadne bryłki nie ma dowodu do tej pory, żadnego normalnego dowodu, większość screenów była przerabiana, inne z dupy tworzone przez administracje serwerów.

Od zawsze

Kiedyś chyba u MrDjKaspa był film jak wymieniał się z FuBu eq z pl za brylki na balmorce.

Sprawdzałem na YT i teraz chyba faktycznie nie ma dowodów.

Opublikowano

Od zawsze

To Ty Głowno wiesz masz de... https://www.youtube.com/watch?v=CxKZbnkJlRc&feature=youtube_gdata_player '> https://www.youtube.com/watch?v=CxKZbnkJlRc&feature=youtube_gdata_player i 4;00. Tak możesz już tu nie wchodzi bo Twoje argumenty są zerowymi argumentami tak jak ty i twój fubu buk.

Opublikowano

Według mnie Balmora jest najlepszym serwerem jaki dotychczas wystartował i bez wątpienia drugi serwer powtórzy sukces pierwszego. Nikt nie jest idealny - to tak nawiasem pisząc.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

To Ty Głowno wiesz masz de... https://www.youtube.com/watch?v=CxKZbnkJlRc&feature=youtube_gdata_player i 4;00. Tak możesz już tu nie wchodzi bo Twoje argumenty są zerowymi argumentami tak jak ty i twój fubu buk.

Filmy małysza to marne dowody.

Opublikowano

Tak zwłaszcza głos fubu rozmawiając z nimi przez telefon o daniu paru brylek, Wierzchowca nie Ale brylki tak. Obejrzyj od4 do 6minuty

Głos FuBu? Odpalasz syntezator i możesz gadać jego głosem.

Film? Zmieniasz w kliencie nazwę serwera i masz.

Dowody powinny być twarde.

Do czasu gdy nie ma twardych dowodów nie można nikogo oskarżać.

To ze propaganda Małysza i JP Łbów namieszała Ci w głowie to nie znaczy że ktoś jest winny.

Na tej wojnie oni tylko zyskali.

Małysz - Zdobył widzów, to co mówił to były czyste ściemy. Pierwsza sprawa, ktoś kradnie Ci 30 tyś idziesz na policje, chcesz mu najebać (Prawilna wersja), czy nagrywasz film na YT? Wydaje mi się że wybierasz 1 lub 2.

Druga sprawa, został wywalony z teamu Balmory bo nic nie robił, czysta prawda, na MPCforumie i MPCforum2 pokazał jaki on jest pracowity.

JP ŁBY - Promowanie Ravi, odciąganie ludzi od konkurencyjnego serwera i promowanie kanałów.

Wystarczy?

Opublikowano

Według mnie Balmora jest najlepszym serwerem jaki dotychczas wystartował i bez wątpienia drugi serwer powtórzy sukces pierwszego. Nikt nie jest idealny - to tak nawiasem pisząc.

Dałbym Ci lajka jednak ze względu ze posiadasz marnych przydupasków na lajka ode mnie nie zasłużyłeś.< Mam na myśli tych starych i nowych >

Gralem na balmorze człowieku fubu też nic nie robi! Jak bambus jest technikiem, dzieci człowieku są filmy może i dzieci.jak się umawiaja a fubu daje im brylki, nie mów że jest fubu taki wspaniały, ten 105lvl i ileś tysięcy widzów narzucają Ci ze fubu jest wspaniały.

Myślisz ze Isamu tez jest taki ogarnięty ? Zapytaj jak ja u niego zawojowałem na serwerze, kupiłem hwanga za bugowane perły o warotści 1500zł, prowadziłem największy rynek zbytu ^^ a on chciał przekupić moich ludzi żeby mnie sprzedali ;3 

Albo bug z sm'ami w is ? Pewnie o tym nie wiesz kolego ;)

Jak jeden z graczy kupował wszystko z itemshopa po 0 sm bo była luka 

Dwa miesiące zabawy nie poszło na marne #hajs

Janek Król Albanii

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Głos FuBu? Odpalasz syntezator i możesz gadać jego głosem.

Film? Zmieniasz w kliencie nazwę serwera i masz.

Dowody powinny być twarde.

Do czasu gdy nie ma twardych dowodów nie można nikogo oskarżać.

To ze propaganda Małysza i JP Łbów namieszała Ci w głowie to nie znaczy że ktoś jest winny.

Na tej wojnie oni tylko zyskali.

Małysz - Zdobył widzów, to co mówił to były czyste ściemy. Pierwsza sprawa, ktoś kradnie Ci 30 tyś idziesz na policje, chcesz mu najebać (Prawilna wersja), czy nagrywasz film na YT? Wydaje mi się że wybierasz 1 lub 2.

Druga sprawa, został wywalony z teamu Balmory bo nic nie robił, czysta prawda, na MPCforumie i MPCforum2 pokazał jaki on jest pracowity.

JP ŁBY - Promowanie Ravi, odciąganie ludzi od konkurencyjnego serwera i promowanie kanałów.

Wystarczy?

To odpal syntezator i proszę nagraj mi głos fubu przez telefon, no proszę ;) jakoś bez powodu bambus go raz z teamu nie wypier... jak nie wiesz to nie gadaj. Na forum nawet fubu był zbanowany. Na ts 3 jakoś po aferze gdy został zbanowany nie można było zobaczyć fubu.
Opublikowano

Rozmawiałem z Jarkiem na TS

powiedział że razem z Bambuskiem działają nad nowym serwerem.

Nazwa serwera nie została jeszcze opublikowana ponieważ wiecie co zrobiły Szczur jakby wiedział jak będzie sie serwer nazywał prawda?

Typ serwera FuBu ocenił na Twardy Hard :D

Raty będą podobne do tych z Metin2 SG

Sledzcie filmy FuBu na youtube

i łapkujcie w górę :)

natomiast Szczurowi łaki w dół bo to margines społeczny.

Opublikowano

Jakby sprzedawał mózg to mam nadzieje, ze sie załapiesz. Pieprzycie bzdury jak cholera na temat FuBu a tak koniec koncow gowno prawda wiecie

chyba sam nie wierzysz w to co piszesz jest masa dowodow pozatym sam dostalem od niego 5 brylek jak gralem z nim  plutony na wot 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Co do tego małysza to gówno wiecie, małysz jest dużo bardziej pazerny na hajs niż fubu, postawił serwer, po jego starcie kompletnie go olał i patrzył czy hajs sie zgadza, a jak przestało wpadać, to go zamknął. Pożyczył od fubu kilka tys na co był dowód (W przeciwieństwie na te 30k które niby fubu ukradł), fubu mu to wypomniał w filmie na fb, małysz miał pokazać ss na fb z przelewem zwrotnym tej kasy i do tej pory nie ma tego ss. Małysz to k***a pazerna na kasę która wybiła się na tym że isamu mu filmy łapkował, gdyby nie to miał by max 1k widzów, bo kto normalny oglądał by prostaka który co drugie słowo mówili "Kurwa". Co do balmory jeśli to będzie medium/easy to na 100% zagram, brakuje porządnego serwera tego typu, a bambusek z pewnością lipy nie odwali. NA sravi s2 pewnie stare pliki będą i kilka nowości dodadzą.

Opublikowano

To odpal syntezator i proszę nagraj mi głos fubu przez telefon, no proszę ;) jakoś bez powodu bambus go raz z teamu nie wypier... jak nie wiesz to nie gadaj. Na forum nawet fubu był zbanowany. Na ts 3 jakoś po aferze gdy został zbanowany nie można było zobaczyć fubu.

Fubu ma głos podobny do tego z syntezatora.

Naprawde wydaje Ci sie ze gadac przez telefon z syntezatorem jest trudno? Slyszales o aplikacjach takich jak np. viber?

Odpalasz na pc symulator smartphona (chyba tak to sie nazywalo) instalujesz vibera, odpalasz syntezator i jazda.

Masz jakies dowody na to ze go wypierdolil?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...