Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

_Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie :)

Parę minut temu pan FuBu wrzucił na swój fanpage strona nowego serwera :)

Pliki pewnie już skończone(bo ktos pierwsze robi strone).

Łapcie tutaj ss:

Napiszcie co o tym sądzicie?

Bo moim zdaniem to będzie jeden z lepszych serwerów jakie stoją.

Na 1000000% ravia s2 temu nie dorówna.

Zresztą ravia to serwer na poziomie 2009r.,a nie 2014 :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo juz jaki bedzie to gatunek serwera? Zagrac zagram ale patrzac po s1 z frekwencja moze byc ciezko.Bambusek mialby wiecej osob gdyby sam robil serwer bo fubu to antyreklama.

Srij9JT.png

Opublikowano

Oj szykuje sie rzeź, czuje sie dumny z siebie ze jako jeden z nielicznych znam nazwe serwera :D

I nie pierdolcie, ze FuBu to nie reklama, jest to jeden z najlepszych polskich graczy i jest znakomitym youtuberem który nie liże sie po jajach z całą zgraja jak ta pseudo jp armia ;)

Bedzie hicior ;D A gatunek medium/easy

Opublikowano

Oj szykuje sie rzeź, czuje sie dumny z siebie ze jako jeden z nielicznych znam nazwe serwera :D

I nie pierdolcie, ze FuBu to nie reklama, jest to jeden z najlepszych polskich graczy i jest znakomitym youtuberem który nie liże sie po jajach z całą zgraja jak ta pseudo jp armia ;)

Mam takie same zdanie.

Tylko szkoda,że easy/medium.

Opublikowano

Mam takie same zdanie.

Tylko szkoda,że easy/medium.

Z pewnoscia i tak bedzie to odskocznia od aktualnych easy/medium, coś nowego.. tak czuje ;d

Opublikowano

Balmora zawsze była i będzie najlepszym polskim serwerem hard, tutaj nawet nie ma co mówić o jakości serwera tylko o jego reklamie.

Bambusek zawsze wszystko robił porządnie i dopracowywał, to jest przykład technika dla większości tutaj dziś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nie widze sensu gry bedzie eq/yang sprzedawane przez bufu i inne te sprawy 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

nie widze sensu gry bedzie eq/yang sprzedawane przez bufu i inne te sprawy 

Jakby sprzedawał mózg to mam nadzieje, ze sie załapiesz. Pieprzycie bzdury jak cholera na temat FuBu a tak koniec koncow gowno prawda wiecie

Opublikowano

Triadica? O tej nazwie wie chyba kazdy .

Srij9JT.png

Opublikowano

To na bank będzie hard ewentualnie na pograniczu z mediumem. Zacznijmy od tego, że poziom gry jest na Balmorze na przyzwoitym poziomie, nie jak na Ravii no i średnia graczy myślę, że to 18+ więc można pograć spokojnie. Jeśli chodzi o wyżej wymieniony przeze mnie serwer to po prostu wylew bachorów. 

Bambusek zasze był przeciwy serwerom easy więc nie sądzę, aby było to easy.  Balmorka po prostu wysartuje niedługo po Ravii, gdy ludzie przekonają się, że to serwer na hajs :) Mądra taktyka

Opublikowano

Jak szczur robi to FuBu też, osobiście stawiam na lepszy serwer FuBona ale na Srafffi więcej gimbo czyli 'graczy' :p

Opublikowano

Serwer będzie się nazywał Talmora

gatunek serwera hard new school

Wątpię żeby na Sravi grało więcej ludzi niż u Fubona

Fubona tylko wszyscy hejtują ale tak naprawdę nadal go kochają

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Serwer będzie się nazywał Talmora

gatunek serwera hard new school

Wątpię żeby na Sravi grało więcej ludzi niż u Fubona

Fubona tylko wszyscy hejtują ale tak naprawdę nadal go kochają

Niestety, nie Talmora. Więcej informacji moge przekazac za $$ xD Nie, no żartuje. Dowiecie sie wkrótce :)

Opublikowano

Jakby sprzedawał mózg to mam nadzieje, ze sie załapiesz. Pieprzycie bzdury jak cholera na temat FuBu a tak koniec koncow gowno prawda wiecie

Człowieku To Ty gowno wiesz! Obejrzysz sobie kanał Małysza, albo weź zobacz film 2014r prawdziwa twarz fubu a nie pieprzysz takie głupoty!

Topic.

Na pewno nie zagram, bo fubu.

Opublikowano

Człowieku To Ty gowno wiesz! Obejrzysz sobie kanał Małysza, albo weź zobacz film 2014r prawdziwa twarz fubu a nie pieprzysz takie głupoty!

Topic.

To spytaj się Małysza za co został wyjebany z balmory. Za to, że nic nie robił i myślał, że bedzie trzepał kase z tego, dlatego go FuBu wyjebał. Nie grałeś na balmorze, nie wiesz jak było, nasłuchałeś sie  popierdolonych dzieci z youtuba i teraz masz zamydlone oczy. 

Opublikowano

Gralem na balmorze człowieku fubu też nic nie robi! Jak bambus jest technikiem, dzieci człowieku są filmy może i dzieci.jak się umawiaja a fubu daje im brylki, nie mów że jest fubu taki wspaniały, ten 105lvl i ileś tysięcy widzów narzucają Ci ze fubu jest wspaniały.

Opublikowano

Topic.

Idź z tym małyszem...

To zwykła ciota na hajs...

Wszyscy się na tym FuBu wybili.

Taka prawda jakby nie on to ciekawe co by było dalej z tą grą i z privami.

Gralem na balmorze człowieku fubu też nic nie robi! Jak bambus jest technikiem, dzieci człowieku są filmy może i dzieci.jak się umawiaja a fubu daje im brylki, nie mów że jest fubu taki wspaniały, ten 105lvl i ileś tysięcy widzów narzucają Ci ze fubu jest wspaniały.

A tobie widzę szczurek mózg zepsuł ;/

Idź na ravie z poziomem 2009r.

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie jak z Balmorą kiedy pisało się do FuBu, że jestem okradziony a on aby mnie zatrzymać dawał bryłki i eq ;)

SS dalej mam ^^ 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Bardzo ciekawie!

Szykuje się sporo graczy Ravia nie dorównuje balmorze pod każdym względem.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Topic.

Małysz nie jest wiarygodną osobą bo pierdolił jak to on się zajmował balmorą i że go wyjebali.

Prawdę mówiąc sam też się na to złapałem ale w momencie gdy zrobił swój serwer i widziałem jak się nim zajmuje doszedłem do wniosku że i na balmorce zapewne się opierdalal.

Fubu podobno ukradł mu 30k, a teraz na logikę, ktoś kradnie Ci 30k a Ty idziesz na policję czy nagrywasz film na YT? No właśnie.

Cała nagonka na Fubu była tylko po to by odciągnąć graczy z Balmory na Ravie.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...