Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MedivalMT2

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Hequito^^
Strona/forum/ts/client dzisiaj do wieczora podamy :) Ostatnie poprawki robimy.

Sakiewka kowala jest na 5 piętrze w dt przy kowalu i po otworzeniu tej szkatułki możesz dostać losowe ulepszacze(perły,broch)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@Hequito^^

Strona/forum/ts/client dzisiaj do wieczora podamy :) Ostatnie poprawki robimy.

Sakiewka kowala jest na 5 piętrze w dt przy kowalu i po otworzeniu tej szkatułki możesz dostać losowe ulepszacze(perły,broch)

oo dzieki za odpowiedz i podoba mi sie ten pomysl ale mozesz dodac to do prezki :) bo brakuje tego w niej (jedna linijka tekstu :P) 

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy ten client/strona/ts bedzie pisałeś że bedzie w piatek na wieczor w sobote piszesz ze bedzie dzis wiec prosze chce zagrac ale podaj dokladna date :)

x

Opublikowano

Przez śr/um w broni do pvp odstraszacie graczy, ja również nie zagram, bo wbijać dniami śr to nie przyjemność... 

Jednak życze powodzenia. 

Opublikowano

Start dokładnie o 18? Polecam serwer

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ostatnie sety broni są brzydkie

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

@UsainB

Powiedz mi w jak z ulepszaczami jak/gdzie/na czym dropia ... tylko bosy czy metki czy mozna zdobyc podczas expu. I jaki jest wysoki % na zdobycie ich skoro to jest easy.

@Hequito^^

DLA CIBIE NIE MA I NIE BD

PS: SPAC CI SIE CHCIALO NIBY

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

@Hequito^^

Własnie wszystko ogarniamy spokojnie :) Polecam iść spać i rano sobie pobrać bo zostanie to wrzucone w godz.3-5 nad ranem.

@bulaj04

Ulepy dropia z dungeonów/mapy metinów/3 mapy do zarabiana sa 120/170/220lv :)

Serwer easy pod względem expa a medium pod eq :)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@Hequito^^

Własnie wszystko ogarniamy spokojnie :) Polecam iść spać i rano sobie pobrać bo zostanie to wrzucone w godz.3-5 nad ranem.

@bulaj04

To w takim razie musze sciagnac za nas 2 klienta

Acha spoko dzieki za odp

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

@Hequito^^

@bulaj04

troche szkoda bo mam ograniczony transfer a pobral bym sobie ;/ w sumie pewnie nie tylko ja ;/ (dlatego lepiej podac dzien wczesniej klienta zeby ludzie z ograniczeniami mogli spokojnie pobrac)

ale ok jesli @bulaj04 zobligowal sie do pobrania dla mnie klienta to jest git:P 

czy zmienisz cos w prezentacji ? i czy pokazesz mi ss zbroi (ostatniej) oraz calego ostatniego setu eq ? chcialem zobaczyc jak wygladaja bony i co oplaca sie robic a czego nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...