Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MedivalMT2

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ts by sie przydal i jakas beta zeby nie bylo rozczarowan potem :P

Mozesz dac scrn lub opisac jakie sa wbudowane bony/wartosci atk,m.atk itd?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@madaffaka

Beta testy juz byly:) Spokojnie wszystko podamy.

Ss wrzuce jak bede na komputerze :) +21

Dodam ze start serwera bedzie w sobote o godz.18:00 pozniej edytuje prezke

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Skoro zostają śr/um to potencjał serwera zanikł i osobiście się z nim pożegnam z tym duża część (jak nie większość).

W takim razie powodzenia ze startem, ale już nie zawitam.

/// czy z psów dropią sztabki 20milionuf?

Opublikowano

Pierwsze pytanie, czy będzie jakaś reklama na youtube? Niestety czasy gdzie mpc wystarczyło, aby na serwie grało +1k już dawno temu minęły, wystarczy wydać te 2 stówki, zapłacić kilku youtuberą za zrobienie zapowiedzi i macie o kilka set graczy więcej i te 2 stówki zwrócą się z nadwyżką, dodatkowo najlepiej zrobić to przed startem, ponieważ wtedy daje to najlepszy efekt. Co do śr i um jest do dosyć ciekawe rozwiązanie, pvp będzie dużo ciekawsze, ponieważ nie będzie sytuacji w których większość ma podobne bony w broni i wygranie pojedynku zależy od tego czy wejdzie kryt czy nie. Jeżeli to przetestowaliście to jak najbardziej dobre rozwiązanie.

Opublikowano

@madaffaka

ss dmg  jedno ręki:                         ss dmg dwuręki:

43588566421789771314.png21598376362521836504.png

@Rejczels

Dzięki :)

@bedefix

Cieszę się, że serwer Ci się podoba pod względem sr/um :)

A co do reklamy to mamy jedna youtuberke :(

+reklama na gg ponad 500 osób grających w metina

@Nukeу.

Nie i strasznie mnie to boli :<

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@madaffaka

ss dmg  jedno ręki:                         ss dmg dwuręki:

43588566421789771314.png21598376362521836504.png

@Rejczels

Dzięki :)

@bedefix

Cieszę się, że serwer Ci się podoba pod względem sr/um :)

A co do reklamy to mamy jedna youtuberke :(

+reklama na gg ponad 500 osób grających w metina

@Nukeу.

Nie i strasznie mnie to boli :<

skoro juz tak pokazujesz jak wyglada dmg ostatnich broni to czy moglbys zaprezentowac bron dla wp i dla bm? 

chodzi mi o ostatnia bron ze szpona i z egzo

Opublikowano

UsainB wspomniales/as ze w kolczykach 175/185 beda sr/um i teraz pytanie ,czy te sr/um beda wbudowane czy bedzie sie je dalo normalnie wbic?

Bo jak normalnie to ja podziekuje za gra chyba ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Mam pytanie co do broni i kolcow np wbijam te kolce 4xabs i lud to jak przerobie nie musze od nowa mixowac na sr/um? a z bronia dlugo schodzi wbicie dobrych sr/um? i jak z kd ile daja na klase co potrzeba na ulepszenie? Stalki i bronie 75 bizu 54 skad? bronie 75 proponowal bym dac resp generalow atlantydy a z nich szkaty a ze szkat bronie 75 lub po prostu z mobow na av1

x

Opublikowano

@madaffaka

Wbijasz sam ;)

Ale nie rezygnuj z serwera tak szybko. Bony sie wbija dosyc latwo. pomysl jak by wygladalo pvp gdyby kazdy mial jednakowe eq..

@plplplpl

Wbicie sr/um to zalezy od tego jakie wysokie chcesz te bony :) Ale nie jest tak zle.

Kolce bedziesz musial mixowac ale wbicie np 4x20abs i 10 luda to 5 minut roboty.

Co do kd to zobaczysz ile daja w grze :p Na ulepszenie trzeba perelki ktore lotaja z metkow/bosow :)

Stalki z metkow/bossow do 90lv.

Eq 54 to v2/metki.

A co broni na 75 to jedna wyprawa na dt i masz 1/2 bronie.

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Ludzie nie wiem czemu sie tak spinacie o te sr. Ostatnim servem, na ktorym gralem z sr/um byl eruris i gralo sie zajebiscie i mysle, ze tu bedzie tak samo. Oczywiscie zagram i polecam ;d

ZR_o79.gif

Opublikowano

@plplplpl

No nie jest to mozliwe.

mam takie pytanie bo wczesniej tego nie zauwazylem :) 

czy z wachlarza tj. wachlarz zbawienia nic sie nie robi ? (bo nie ma systemu ulepszen wachlarzy)

jesli sie robi to pokaz dmg wachlarza ost i dzwonka ostatniego :D (najlepiej jak bys w jednym poscie pokazal dmg wszystkich broni ostatnich ale ok)

Opublikowano

Wygląda fajnie, zobaczymy na starcie.
W ile wbije max level przy graniu 24/7 na pełnej pompie?
Dt jest w jakiś sposób usprawnione? ( czy szybciej się je robi)

Opublikowano

Chętnie bym zawitał gdyby nie średnie i um w  broniach i o garnijcie troche bony 8% bloku i 15zaklęcia ? :P 

Nawet tak niskich % na PL'u nie ma ^^

Prezentacja fajna server jak będzie dopracowany i  robiony dla graczy  to jak najbardziej fajny i zawitam z gildią.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chodzi mi tylko ze nie bedzie wtedy full abs tak?

Fula nie będziesz mógł zrobić jeśli będziesz chciał mieć sr/um w kolcach :) Dwie pary kolcy polecam zrobić wojenne.

mam takie pytanie bo wczesniej tego nie zauwazylem :) 

czy z wachlarza tj. wachlarz zbawienia nic sie nie robi ? (bo nie ma systemu ulepszen wachlarzy)

jesli sie robi to pokaz dmg wachlarza ost i dzwonka ostatniego :D (najlepiej jak bys w jednym poscie pokazal dmg wszystkich broni ostatnich ale ok)

Wachlarza nie ma na serwerze, aby nie trzeba było robić 3 setów eq :) Co do dmg postaram się wrzucić dzisiaj/jutro.

Zagram , o której start planowany ? 

Sobota godz.18:00

Wygląda fajnie, zobaczymy na starcie.

W ile wbije max level przy graniu 24/7 na pełnej pompie?

Dt jest w jakiś sposób usprawnione? ( czy szybciej się je robi)

Co do level nie umiem Ci powiedzieć w ile wbijesz. Ale polecam nie expić na "pałę" tylko spokojnie i dropić jednocześnie ulepszacze.

W dt zostały usunięte moby po kowalu, abyście nie mieli lagów :) A co do szybkości to się robi normalnie :)

Chętnie bym zawitał gdyby nie średnie i um w  broniach i o garnijcie troche bony 8% bloku i 15zaklęcia ? :P

Nawet tak niskich % na PL'u nie ma ^^

Prezentacja fajna server jak będzie dopracowany i  robiony dla graczy  to jak najbardziej fajny i zawitam z gildią.

Mała pomyłka jest 20% zaklęcia. A co do bloku jest dopasowany do reszty eq :)

73237864324156953164.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...