Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MedivalMT2

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GhostAndey

Ulepy można zdobyć z 3 dungeonów, map metinów + dodamy 3 mapki na których będzie można zarabiać tzn.ulepy/yangi (już na dniach dodamy to do prezentacji) 

To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze zagram :)

Chyba pierwszy server od ponad roku z farm mapami (chyba ze sie myle). :)

Jeszcze takie pytanie: Healer ma zwiekszone leczenie wzgledem hp czy bd sie mialo 50+khp a leczenie po 6k ledwo?;P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Śr/um w broniach do pvp to największa głupota jaka może istnieć w świecie metina. 

Ostatnia broń ninjy jest do podtarcia, tzn cały ten "set" broni jest słaby, lepiej już nawet wyglądają wbudowane miecze, czyli tasaki, nie tasaki.

Co do reszty bardzo przypadł mi do gustu, bo w końcu nie ma żadnego dobrego easy na końcówkę wakacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na di*ne *o*rld s2 były sr / um i grało bardzo dużo ludzi :) Chyba dobrze , że są sr / um bo jak wbije Ci jakieś dobre sr + lud to jest taki unikat , a jak by było normalnie to perfa łatwo zrobić

Opublikowano

Na di*ne *o*rld s2 były sr / um i grało bardzo dużo ludzi :) Chyba dobrze , że są sr / um bo jak wbije Ci jakieś dobre sr + lud to jest taki unikat , a jak by było normalnie to perfa łatwo zrobić

Niby tak, ale nie masz szansy wbić super bonów, bo patrzysz na średnie/um Jak masz normalne to wiadomo, że będą podobne, lub takie same, ale wtedy najlepiej widać balans postaci i dużo będzie zależało od tego jak ktoś rozegra pojedynek. W dodatku nie będzie ogarniczeń, że jak zrobisz ninja umki to będziesz tylko ze skilli atakować, ale jak masz normalne to wiadomo, że hity też coś zrobią. W wojnach będzie lepiej tak zrobić, ze względu na to, że nie będzie się poszukiwać samych sur BM i szamanek, żeby skillami atakować pojedynczo lub obszarowo, a jak wiemy średnie wtedy nic nie zrobią, bo jest coś takiego jak burst czyli zadanie obrażeń w najkrótszym czasie, co ma szaman i sura, a taki wojo, czy wp będzie bić i bić z miecza, gdy oni używają potek, a w dodatku działa to głównie na jedną osobę, bo wątpię, że kilka podstawi Ci się pod miecz. Trochę pogmatwane, ale piszę na szybko :P

@editttt yyyy czy kowal ma 100% szans na ulepszenie?

Opublikowano

@madaffaka

Heler w pvp daje sobie rade ;)

@TajnDzet2

Dla szamana jest tylko dzwonek.

@logut1234

Uwierzcie nam na slowo ze te sr+50 oraz lud + ciekawy bonus to nie bedzie tak trudno wbic.

@Rejczels

Eq robimy magicznym metalem.

Co do % ulepszen to roznie bo na jedna bron mamy 100% a na druga 80%.

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@madaffaka

Heler w pvp daje sobie rade ;)

@TajnDzet2

Dla szamana jest tylko dzwonek.

@logut1234

Uwierzcie nam na slowo ze te sr+50 oraz lud + ciekawy bonus to nie bedzie tak trudno wbic.

@Rejczels

Eq robimy magicznym metalem.

Co do % ulepszen to roznie bo na jedna bron mamy 100% a na druga 80%.

Robiąc broń z wysokimi średnimi automatycznie sobie obniżamy dmg skilli.To samo z um.Zróbcie ankietę najlepiej.Przecież robicie ten serwer dla nas.

Opublikowano

@pSlav

Masz racje serwer robimy dla graczy jednym sie podobaja sr/um w broniach do pvp a drugim nie.(wszystkim nie dogodzisz) A nad ta ankieta caly czas sie zastanawiamy.

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@pSlav

Masz racje serwer robimy dla graczy jednym sie podobaja sr/um w broniach do pvp a drugim nie.(wszystkim nie dogodzisz) A nad ta ankieta caly czas sie zastanawiamy.

To zrobcie ankiete i bedze po sprawie .

Server nawet fajnie sie prezentuje.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

@GhostAndey

Ulepy można zdobyć z 3 dungeonów, map metinów + dodamy 3 mapki na których będzie można zarabiać tzn.ulepy/yangi (już na dniach dodamy to do prezentacji) 

o.O no to gites. Na pewno wbije ! A jak z dungeonami można wbić solo czy trzeba w pt ?

Opublikowano

Będzie forum serverove ?

Tak będzie forum serwera na dniach podamy link.

o.O no to gites. Na pewno wbije ! A jak z dungeonami można wbić solo czy trzeba w pt ?

Do dunegnów można wchodzić w pt +2 osoby.

Solo nie da rady ubić żadnego bosa na dungeonie :)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Bo po 1.Bony typu 50 śr +, lud, siła cholernie ciężko wbić i to bez znaczenia czy bony są maksymalne, czy nie.Po 2.Jeżeli robisz broń z wysokimi średnimi, to automatycznie zaniżasz sobie dmg skilli o około. 15-20%, zależy ile % um będzie na minusie.Jeżeli robisz broń z wysokimi UM, to automatycznie zaniżasz sobie dmg hitów.Zróbcie najlepiej ankietę.Przecież robicie ten serwer dla graczy.

Wlasnie o to chodzi, gracze maja sie wyrozniac, ktos wbije um 18 + lud i sile, a Ty wbijesz um 15 i ludzi, i juz bedzie jakas roznica. Ja zawsze chcialem by tak na serwerach było. Na kazdym serwerze easy gdzie kazdy ma perf bony, to jak 2 osoby z tym samych eq i lv biora pvp, to wszystko zalezy od krytow.. takze bardzo dobrze zrobili ze mozna wbic sr lub um.

Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

serwer fajnie sie prezentuje wiec mam kilka pytan
czy 6/7 ladnie dropi?
mapka z metinami jest dla wszystkich czy jesli wejde to bedzie dla mnie tylko ? (chodzi mi o to czy metki beda respily sie co chwile czy 100 os rzuci sie na 15 metinow)
czy bez is bedzie wyrownana gra ? (nie chce mi sie grac na kolejnym easy na ktorym bez is nie ma gry)
czy pety dropia w grze ?
czy klasy sa wyrownane ? (to najwazniejsze)
i czy naprawiliscie szamana heallera i jego dmg ?
czy nie bedzie tutaj tego bledu co na 95% serwerow ? (chodzi o bicie szamanem dzwonkiem z konia co 2 hit?)
sa gdzies marmury polimorfii ?
czy te sr i um wchodza tylko do miecza pvp ?
jest jakis system osiagniec?

czy macie kalendarz eventow ?
narazie to tyle czekam na odpowiedzi i zastanawiam sie ... :)

Opublikowano

serwer fajnie sie prezentuje wiec mam kilka pytan
czy 6/7 ladnie dropi?
mapka z metinami jest dla wszystkich czy jesli wejde to bedzie dla mnie tylko ? (chodzi mi o to czy metki beda respily sie co chwile czy 100 os rzuci sie na 15 metinow)
czy bez is bedzie wyrownana gra ? (nie chce mi sie grac na kolejnym easy na ktorym bez is nie ma gry)
czy pety dropia w grze ?
czy klasy sa wyrownane ? (to najwazniejsze)
i czy naprawiliscie szamana heallera i jego dmg ?
czy nie bedzie tutaj tego bledu co na 95% serwerow ? (chodzi o bicie szamanem dzwonkiem z konia co 2 hit?)
sa gdzies marmury polimorfii ?
czy te sr i um wchodza tylko do miecza pvp ?
jest jakis system osiagniec?

czy macie kalendarz eventow ?
narazie to tyle czekam na odpowiedzi i zastanawiam sie ...  :)

1. 6/7 dropią ładnie (metiny/bossy)

2. Mapka z metinami jest dla wszystkich z 50-60 metinów na mapce (resp co minute) (jeśli będzie z tym problem zwiększymy resp do 100-120 na mapce)

3. SM będzie można kupić w grze jak i zarówno zdobyć z eventów np.Idol na ts3/OX/zajdź gm'a/konkurs na gameplay.

4. Jeden pet jest dostępny w grze którego otrzymasz z misji na 100lv (nie daje on jakiś wielkich bonusów)

5. Klasy są wyrównane w 99% (jak jak postać będzie zbyt silna będziemy obniżać jej dmg - w co wątpię, że się taka znajdzie)

6. Heller bardzo dobrze sobie daje radę w pvp.

7. Nie ma tego problemu.

8. Marmury są u npc.
9. sr/um wchodzą do miecza pvp (65lv) i do kolczyków na 175/185lv :)

11. Aktualnie nie ma systemu osiągnięć.
10. Wszystko będzie ładnie rozpisane na stronie oraz forum.

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

1. 6/7 dropią ładnie (metiny/bossy)

2. Mapka z metinami jest dla wszystkich z 50-60 metinów na mapce (resp co minute) (jeśli będzie z tym problem zwiększymy resp do 100-120 na mapce)

3. SM będzie można kupić w grze jak i zarówno zdobyć z eventów np.Idol na ts3/OX/zajdź gm'a/konkurs na gameplay.

4. Jeden pet jest dostępny w grze którego otrzymasz z misji na 100lv (nie daje on jakiś wielkich bonusów)

5. Klasy są wyrównane w 99% (jak jak postać będzie zbyt silna będziemy obniżać jej dmg - w co wątpię, że się taka znajdzie)

6. Heller bardzo dobrze sobie daje radę w pvp.

7. Nie ma tego problemu.

8. Marmury są u npc.

9. sr/um wchodzą do miecza pvp (65lv) i do kolczyków na 175/185lv :)

11. Aktualnie nie ma systemu osiągnięć.

10. Wszystko będzie ładnie rozpisane na stronie oraz forum.

to mi sie podoba i + dla was/ciebie za to ze odpisales i odpowiedziales na pytania :) 

widac ze interesuja cie gracze 

wiec mam kolejne pytanie :P 

gdzie i u kogo macie reklame tj u ktorego znanego yt ?

Opublikowano

@Kamillos132

Ankiety nie bedzie na temat.

Artikuno1995 dobrze opisal temat ze sr/um.(mozna przeczytac kilka postow wyzej)

Co do clienta/tsa/forum/strony glownej/fp wszystko pojawi sie 2 dni przed startem serwera.(sr/cz)

73237864324156953164.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...