Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MedivalMT2

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, śr i um w broniach to dobry pomysł, jest to coś czego już dawno nie było na serwerach Metin2 :)

Może być to ciekawsze i rozwinąć Handel na serwerze, ponieważ nie każdy broń będe taka sama :)

Na pewno wbije na Serwer i zobaczę co będzie sie działo :)

Opublikowano

Powiem tak, śr i um w broniach to dobry pomysł, jest to coś czego już dawno nie było na serwerach Metin2 :)

Może być to ciekawsze i rozwinąć Handel na serwerze, ponieważ nie każdy broń będe taka sama :)

Na pewno wbije na Serwer i zobaczę co będzie sie działo :)

Dokładnie fajna sprawa :) Na divine własnie było sr/um i fajne pvp było , ale też hp musi być dostosowane . Tak jak pisałem jak ktoś bd miał np. sr 55 20 lud 15 sila to będzie unikat i ogólnie fajnie bd się handlowało tymi broniami

Opublikowano

Fajny pomysł z śr/um, grałem bardzo dawno na takim serwerze i miło go wspominam :)

I oczywiście zagram, oby serwer wystartował zgodnie z planem ;)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

@plplplpl

Max sr60 i um30.

czyli w sumie tak jak na kazdym serwie (no prawie kazdym) 

to ja bede mial prze****** :D

odkad gram w metka najwieksze sr jakie mi weszly to 55 a um 17 (wiec bede mial prze**** w robieniu bonow) a gdzie jeszcze reszta bonkow ? o0o 

jest jakos zwiekszona szansa na te wyzsze % um i sr czy nic nie edytowane ? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngUsainB w sumie jak napisales, ze nie ma wachlarzy to healerem nie ma co grac. Chyba ze dzwon ma duzy magiczny atak.

ZR_o79.gif

Opublikowano

@topic

Start serwera zostaje przełożony na 24.08.2014(niedziela) godz.18:00 !

Przepraszamy ale nasz technik nie miał internetu przez kilkanaście ostatnich godzin :(

Wynagrodzimy wam to :) Na starcie dostaniecie expa/golda/dropa na 12 h + promocje na sm :)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

@topic

Start serwera zostaje przełożony na 24.08.2014(niedziela) godz.18:00 !

Przepraszamy ale nasz technik nie miał internetu przez kilkanaście ostatnich godzin :(

Wynagrodzimy wam to :) Na starcie dostaniecie expa/golda/dropa na 12 h + promocje na sm :)

To podziekuje, szukam serwera na sobote :)

Opublikowano

@LikeYou

Po twojej wypowiedzi wnioskuje, że szukasz serwera na jeden dzień no ale okej :)

Jeszcze raz przepraszamy ! 

kiedy dodasz te SS broni i zbr ktore mi obiecywales ? :D i kiedy bedzie strona forum etc. ? mialo byc dzisiaj(wiem ze dzien sie jeszcze nie skonczyl :P)

czy start serwa odbedzie sie napewno w ta niedziele ? 

Opublikowano

@Hequito^^

SS dodam dzisiaj okolo godz.20

Co do forum/strony czekamy caly czas na dedyka bo bryl problem z platnosciami wiec wszystko pojawi sie dzisiaj/jutro

Tak start na pewno bedzie w niedziele !

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

jak już dawałeś SS ostatnich broni dla Sury BM i Woja 1 reke i 2 reke to ja bym prośił o ss broni dla ninji czyli Łuk na 250 i sztylce ;D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

@up 

ss max dmg broni na 250lv

15538465628537841689.png

dzieki za ss bronii :) widac ze szamanem tez bedzie sie oplacalo grac bo w dzwonku ma ladne dmg magiczne :)

zastanawiam sie teraz czy taki dagger nie bedzie mial ciezko bo dmg sztyletow jest strasznie male :) ale dowiemy sie jak ktos wbije max lvl i full eq zrobi na ninje :D

kiedy bedzie strona forum ts etc. ?

i do czego sluzy ta sakiewka kowala i co w niej jest ? bo w prezce jest tylko ss a nie jest opisane co z niej leci itd.

Opublikowano

@up 

ss max dmg broni na 250lv

15538465628537841689.png

dzięki za wstawke tych ss-ow broni :) na pewno zagram i bardzo miła odmiana że będą te UM/SR a nie ciagle klepanie perfektow i tyle będzie się trzeba bardziej namęczyć żeby coś znaczyć w pojedynkach pvp ;3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...