Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Visteria.org [Dedyk][Medium]

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już widać jak zależy im na graczach.

Rozumiem że mogą być problemy ale jakaś informacja na temat startu powinna być..

Wszystkie informacje podajemy na bieżąco na TS.

Patcher będzie zaraz włączony lecz wpierw uruchomimy rejestrację w przeciągu 5-10minut :)

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem że mogą być problemy ale jakaś informacja na temat startu powinna być..

TO WEJDŹ NA TS BOŻE CHŁOPIE !

Opublikowano

Ci co są na ts wiedza wszystko :)

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Ci co są na ts wiedza wszystko :)

TO WEJDŹ NA TS BOŻE CHŁOPIE !

Wszystkie informacje podajemy na bieżąco na TS.

Patcher będzie zaraz włączony lecz wpierw uruchomimy rejestrację w przeciągu 5-10minut :)

Skoro reklama i informacje na temat serwera są na MPC to i informacje na temat zmiany godziny startu powinny tu być.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Nie zagram z aktualnego braku czasu co nie oznacza że kiedyś się zobaczymy na serwerze.

Opublikowano

chyba wam stronka padła

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Matesh a co się stało z www? Chciałem założyć konto, żeby z ciekawości wejść i zobaczyć jaki to ty nie jesteś utalentowany ale nie działa mi www. :x

EpSpLBt.jpg

Opublikowano

Cała administracja aktualnie siedzi na xxx to jest ten TS i prosze adm.forum żeby na razie tego nie usuwał,a reje zaraz już powinna być ON :)

Patcher wpierw uruchomimy,zobaczymy czy bez problemów i dopiero uruchomimy reje :)

Zaraz uruchomimy dosłownie patcher :)

Opublikowano

Nie można tutaj reklamować IP TSów, więc nie podam, ale najlepsza i najłatwiejsza komunikacja z nami jest właśnie na TS.

Co do startu - przepraszamy za opóźnienia! Rejestracja niedługo powinna zostać włączona.

Opublikowano

Cała administracja aktualnie siedzi na x to jest ten TS i prosze adm.forum żeby na razie tego nie usuwał,a reje zaraz już powinna być ON :)

rejestracja powinna byc ON a strona off true ty inteligencie

Opublikowano

Prawda jest taka, że chyba nie ma serwera, który nie wystartował z opóźnieniami :)

Czekamy.

To, że przyjął się termin "W piątek bez bugów" nie oznacza, że nie było serwera, który wystartował równo o podanej dacie co do minuty. ;)

topic.

Co z tym www?

Opublikowano
Z przykrością musimy Was poinformowac że start zostanie przeniesiony na godzinę : 20:00 z powodu masowych atakow DDOS . Przepraszamy za problemy , na start beda raty w ramach rekompensaty ! :) Team MPCforum

Nie wiem czy to prawda, ale tak na tsie piszą :P 

Opublikowano

Prawda jest taka, że chyba nie ma serwera, który nie wystartował z opóźnieniami :)

Czekamy.

bez opóźnień chyba chciałeś napisać

a na serwerku zawitam jutro z przyczyn nie zależnych ode mnie. tak czy inaczej, polecam i powodzenia :p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

No cóż.. jeden plus tego, że są opóznienia.. zrobiłem w końcu nieodpychanie z konia i buta na ten serw. Ale łatwo było a ja sie bawiłem..  Uploadu nie będę robił z uploadem 60kb/s lol

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...