Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaria.pl [Dedyk] [Hard]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEDNAK SERWERA NIE POLECAM:

PAN RABBIT DAŁ MI BANA ZA NIC: t19w1e.jpg

Widać ogarnięta administracja, serwer na plikach AlioS2 pewno będą wywalane channele z czym administracja sobie nie poradzi. :)

Na starcie będziecie mieć max 120 osób, bo dziś startuję 10x lepszy serwer Viste****, ale powodzenia wejdę oblukać wszystkie rzeczy czy naprawione.

Opublikowano

Technik nawet pisał do mnie o podstawową rzecz, nawet zbroi nie potrafi dodać:

aegiiv.jpg

Tutaj rozmowa jak [Technik]Prysia pyta się mn o podstawową rzecz, na pewno serwer wytrzymie długo powodzenia.

Opublikowano

JEDNAK SERWERA NIE POLECAM:

PAN RABBIT DAŁ MI BANA ZA NIC: t19w1e.jpg

Widać ogarnięta administracja, serwer na plikach AlioS2 pewno będą wywalane channele z czym administracja sobie nie poradzi. :)

Na starcie będziecie mieć max 120 osób, bo dziś startuję 10x lepszy serwer Viste****, ale powodzenia wejdę oblukać wszystkie rzeczy czy naprawione.

Ty oszuście się nie odzywaj ;) Mówisz "niee ja nie mam nic wspólnego z tym zj****m asfenem, to śmieć jest" , a co się okazało ? Że to ty :P Także skoro sam na siebie lecisz to ładnie ;) I nie przychodź na TS siać fermentu ;) Bayos

aegiiv.jpg

Tutaj rozmowa jak [Technik]Prysia pyta się mn o podstawową rzecz, na pewno serwer wytrzymie długo powodzenia.

Tyś jest dobry technik ;) Serwery twoje po kilku h padają :)

Opublikowano

aegiiv.jpg

więc proszenie o pomoc client mastera to przestępstwo? bo jak wiesz ja jestem TECHNIKIEM! a nie client masterem -,-  a pokazać ss'y jak mnie pytałeś co zrobić jak odpalałeś pliki i miałeś ussing password yes?

Opublikowano

Ty oszuście się nie odzywaj ;) Mówisz "niee ja nie mam nic wspólnego z tym zj****m asfenem, to śmieć jest" , a co się okazało ? Że to ty :P Także skoro sam na siebie lecisz to ładnie ;) I nie przychodź na TS siać fermentu ;) Bayos

Tyś jest dobry technik ;) Serwery twoje po kilku h padają :)

Zobaczymy ile ten serwerek po stoi, myślę że kilka godzin zobaczymy co wtedy ty na to powiesz?

Ups może kanał na tym ucierpi?

Czy ja piszę że jestem z*******y technik bo nie widzę?

Opublikowano

Zobaczymy ile ten serwerek po stoi, myślę że kilka godzin zobaczymy co wtedy ty na to powiesz?

Ups może kanał na tym ucierpi?

Czy ja piszę że jestem z*******y technik bo nie widzę?

Skoro innych oskarżasz, że są słabi, a sam nie umiesz postawić to coś w tym jest ;) Kanał nie ucierpi, bo serwer nie padnie, nie bój żaby ;)

Opublikowano

Skoro innych oskarżasz, że są słabi, a sam nie umiesz postawić to coś w tym jest ;) Kanał nie ucierpi, bo serwer nie padnie, nie bój żaby ;)

Jesteś zbyt pewny siebie, ale potem cię to zgubi. :)

Powodzenia czekamy na klienta i na start :)

Opublikowano

Jesteś zbyt pewny siebie, ale potem cię to zgubi. :)

Powodzenia czekamy na klienta i na start :)

Pewność siebie to podstawa ;) Gdybyś potrenował trochę to byś to wiedział :)

Opublikowano

kuzwa ilu tu sie Wykwalifikowanych  techników metina znalazło xD  jprdl ale macie ból dupy, a jeden lepszy od drugiego.

@ topic Serwer taki sobie zachwyciła mnie grafika prezki bo nawet fajna ;d  a co do serwa to się okaże po starcie czy stabilny czy padnie . Bo wychodzi ostatnio masa takich serwerów które są zamykane nawet i po paru godzinach. Życzę powodzenia :)

Opublikowano

kuzwa ilu tu sie Wykwalifikowanych  techników metina znalazło xD  jprdl ale macie ból dupy, a jeden lepszy od drugiego.

@ topic Serwer taki sobie zachwyciła mnie grafika prezki bo nawet fajna ;d  a co do serwa to się okaże po starcie czy stabilny czy padnie . Bo wychodzi ostatnio masa takich serwerów które są zamykane nawet i po paru godzinach. Życzę powodzenia :)

Każdy chce być lepszy... Tylko niektórych zazdrość zżera ;/

Opublikowano

kłócicie się że jeden jest lepszy od drugiego i poszukujecie jakiś clinetmasterow i wgl i po jakiego grzyba ta klotnia?? po 2 jak sie bierzecie za serwer to od czystych plikow sie zaczyna... a nie tylko nazwe sie zmieni i juz ... skoro tak sie klocicie to ja sie pochwale xD oto prezentacja mojego serwa ktory nie wypalil bo mialem backdoora w auth i mi mysql zepsuli ;/

http://www.mpcforum.pl/topic/917001-daskeryt2-dedyk/
Opublikowano

Każdy chce być lepszy... Tylko niektórych zazdrość zżera ;/

Ogarnąć się już, bo jak czytam Wasze komentarze to, aż płakać mi się chce. xD

Wjedziemy, pogramy, zobaczymy i wtedy będziemy mogli oceniać. "Nie oceniaj książki po okładce" zapamiętajcie sobie ;)

Opublikowano

Ta asfen to naprawdę dobry technik - kiedyś zostało mu zadane proste pytanie i co? nie potrafił odpowiedzieć tłumaczył się, że jest jednak QUESTEREM! no to zostało mu zadane pytanie dot. questów to odpowiedział że nie ma teraz czasu xD

No co do serwera to w prezentacji nie ma czegoś czym by wyróżniał się od innych serwerów hard a myślę, że prezentacja powinna zachęcić graczy do tego aby założyć konto i grać. 

Powodzenia

Opublikowano

Ogarnąć się już, bo jak czytam Wasze komentarze to, aż płakać mi się chce. xD

Wjedziemy, pogramy, zobaczymy i wtedy będziemy mogli oceniać. "Nie oceniaj książki po okładce" zapamiętajcie sobie ;)

Cała racja. Be zbędnych kłótni, wszystko zobaczymy na starcie ;)

Opublikowano

Godzina 13, start o 15 a klienta jeszcze niema :3

Klient już jest na stronie głównej ! Zapraszam do Pobierania:p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...