Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaria.pl [Dedyk] [Hard]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jest tego więcj niż w prezce sporo wiecej. Wbijecie to zobaczycie

Czemu okłamujesz graczy skoro to są moje pliki i wiem co tam jest?

Nic nie potrafisz,wszystko musiałem ci robić...

Dodatkowo dostałeś pliki aliosa ode mnie i nie widze nic napisane w prezce tak jak było mówione.
Kiedy to startuje? Mam pare dziur w plikach to wam mogę powiedzieć :)

vz4tz.jpg

Opublikowano

Są jakieś Sm'y za GamePlaye ??

Oraz kiedy serwer wystartuje będę nakręcał z serwera Pzdr xD

Dam ci parę mln. sm na start ^^

@AW Leci coś z psuf?

vz4tz.jpg

Opublikowano

@Up.

Pamiętaj że to jest AutoPatcher, zapewne klienta dadzą 1-2h Przed startem.

Co do hejtów, Możliwe pliki AlioS2. Ale grafik Axe, zrobił małą gapę. Może miał w głowie serwer AlioS2 i mu się tak napisało? Nie myślicie nawet? Nazwa.. Isaric vs Isaria.. Zero kreatywności? Mogą dać nazwę jaką im się podoba nikt im nie zabroni. Będzie 30 osób na starcie? Cóż.. błagam tylko o to żeby to nie były dzieci hejtów. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up.

Pamiętaj że to jest AutoPatcher, zapewne klienta dadzą 1-2h Przed startem.

Co do hejtów, Możliwe pliki AlioS2. Ale grafik Axe, zrobił małą gapę. Może miał w głowie serwer AlioS2 i mu się tak napisało? Nie myślicie nawet? Nazwa.. Isaric vs Isaria.. Zero kreatywności? Mogą dać nazwę jaką im się podoba nikt im nie zabroni. Będzie 30 osób na starcie? Cóż.. błagam tylko o to żeby to nie były dzieci hejtów. Pozdrawiam.

Osób będzie dużo więcej ;) Właśnie skoro mu dawałeś PODOBNO pliki to po co jęczysz, skoro nie są ukradzione ani nic ? Dobrowolnie je dałeś, więc mógł je wykorzystać jak chciał, choć nie sądzę, aby to były one ;/

Uczeń
Opublikowano

Npc nie nazywa sie fubu... Tylko ss byl robiony sporo wczesniej

sporo wczesniej? oglądalem film mastera i npc ciagle sie tak nazywa ^.*

Opublikowano

W sumie sam nie wiem. Nie ma tu nic nowego, co mogłoby przyciągnąć, wszystko to jest na praktycznie wszystkich innych serwerach.

Opublikowano

W sumie sam nie wiem. Nie ma tu nic nowego, co mogłoby przyciągnąć, wszystko to jest na praktycznie wszystkich innych serwerach.

Z czasem będą dodawane nowe rzeczy, są np dungeony które nie sa w prezce jeszcze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...