Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaria.pl [Dedyk] [Hard]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace się zakończą, jak Prysia skończy opierdalać dupe...

@Topic.

Pierwsza truta na serwerze!

Powoli dobijają 80lvl

Opublikowano

Ja osobiscie na serwer juz nie wbije, lekko mowiac leca w chu** z tymi przerwami itd.Najpierw bylo info ze o 1:00 serwer bedzie ON nagle z dupy zmiana zdania ze o 10:00 rano ON i co ? 11:35 i serwer off.Zero info co gdzie i jak B), zaloze sie ze jeszcze ladnych pare godzin bedzie off  :rolleyes: jak by tego bylo malo to na serwie gra z 250 osob ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Ja osobiscie na serwer juz nie wbije, lekko mowiac leca w chu** z tymi przerwami itd.Najpierw bylo info ze o 1:00 serwer bedzie ON nagle z dupy zmiana zdania ze o 10:00 rano ON i co ? 11:35 i serwer off.Zero info co gdzie i jak B), zaloze sie ze jeszcze ladnych pare godzin bedzie off  :rolleyes: jak by tego bylo malo to na serwie gra z 250 osob ...

Spokojnie.. Prysia przysnął zapewne, to zaraz przyleci o 14 - 15 i włączy serwer.

Opublikowano

Lepiej poswiecic więcej czasu, a żeby wszystko było dobrze ;) Serwer juz online

Opublikowano

Lepiej poswiecic więcej czasu, a żeby wszystko było dobrze ;) Serwer juz online

Ja wiem ze lepiej poswieciec wiecej czasu jesli go potrzeba, ale sie w jakis sposob informuje graczy o tym ...  :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Nie wiem kto to tak spier*olil ale nie zamierzam czekac w m1 3godzin na podstawowe eq... Wiem ze to sie zdarza ale to kur wylaczcie serwer i naprawcie

a nie kazdemu eq rozdajecie-.- Serwer porazka wielki - za bugi i brak ludzi;)

Opublikowano

Nie wiem kto to tak spier*olil ale nie zamierzam czekac w m1 3godzin na podstawowe eq... Wiem ze to sie zdarza ale to kur wylaczcie serwer i naprawcie

a nie kazdemu eq rozdajecie-.- Serwer porazka wielki - za bugi i brak ludzi;)

Już to zostało poprawione

Opublikowano

Wycofuję się z tego projektu .... GM Karwos chciał rozdać jako pierwszą nagrodę na OX połowie serwera pety, na których serwer ma zarobić na utrzymanie... Pozdro. Reszta teamu spoko lecz to nie na moje nerwy. Starałem się jak mogłem, eventy robiłem, sprowadzałem graczy, ale niestety wszystko na nic skoro takie rzeczy się dzieją...

Opublikowano

Wycofuję się z tego projektu .... GM Karwos chciał rozdać jako pierwszą nagrodę na OX połowie serwera pety, na których serwer ma zarobić na utrzymanie... Pozdro. Reszta teamu spoko lecz to nie na moje nerwy. Starałem się jak mogłem, eventy robiłem, sprowadzałem graczy, ale niestety wszystko na nic skoro takie rzeczy się dzieją...

Hah mówiłem że tak będzie Rabbitku, mówiłem że odejdziesz. ;)

Serwer offają info od Ryśka xD.

Opublikowano

Hah mówiłem że tak będzie Rabbitku, mówiłem że odejdziesz. ;)

Serwer offają info od Ryśka xD.

No nie da się pracować z nieodpowiednimi osobami. Nie serwera nie offają. Życzę im jak najlepiej, ale już beze mnie.

Opublikowano

Serwer powolutku upada.

Technik Prysia Odszedł od Teamu.

GM Karwos Odchodzi Od Teamu.

Nie widzę przyszłości dla tego serwera

Opublikowano

No nie da się pracować z nieodpowiednimi osobami. Nie serwera nie offają. Życzę im jak najlepiej, ale już beze mnie.

I co dalej Rabbit? Co z twoim kanałem? Robisz kolejny serwerek z kimś?

Opublikowano

Ja na tym serwerze tylko reklamę robiłem ;) Także to nie był mój serwer . I jak odchodzę to nie mam z nim nic wspólnego, jak każdy inny youtuber ;) Peace : na pewno nie  z tobą asfen ;)

Opublikowano

Asfen, co Cię to interesuje z kim tak robi? Z tobą odrazu mu odradzam współpracy? I jak tam podszywanie się pod pracę? Dev4lg udostępnił sf Lastivia.eu i naglę Asfen podszywa się, że wykonał pliczki i się k***a chwali w dziale, twój wymarzony serwer jak z niego nie jest z*******y technik.

Opublikowano

Asfen, co Cię to interesuje z kim tak robi? Z tobą odrazu mu odradzam współpracy? I jak tam podszywanie się pod pracę? Dev4lg udostępnił sf Lastivia.eu i naglę Asfen podszywa się, że wykonał pliczki i się k***a chwali w dziale, twój wymarzony serwer jak z niego nie jest z*******y technik.

Chciał mnie na swoim serwerze, ale pokapowałem się, ze to on i odmówiłem :P

Opublikowano

Ajjj admiistracja nie może sobie poradzić widzę i zgania na mnie wszystko. Ktoś ponadawał wszystkim 105 lvl , porozdawał hwagi i itemy i teraz na mnie zganiają. Miałem odejść w pokoju jak to mówią, ale to już przegięcie.

Opublikowano

Ajjj admiistracja nie może sobie poradzić widzę i zgania na mnie wszystko. Ktoś ponadawał wszystkim 105 lvl , porozdawał hwagi i itemy i teraz na mnie zganiają. Miałem odejść w pokoju jak to mówią, ale to już przegięcie.

Tak to jest jak wkraczasz do administracji pełnej dzieci.

Nie wiem jak ty Rabbit, ale ja bym się nie dawał.

Serwer nie może być spoko, jak administracja daje takie plamy.

Powodzenia mimo to.

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...