Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaria.pl [Dedyk] [Hard]

Rysie_Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie.. ale forum na MyBB? Serio? Dobrze, że nie na jakimś darmowym hostingu.. 

Zapowiada się fajnie.. może zagram. 

A MyBB to k***a co? C*****e bo za darmo? Jeśli umiesz to zrobisz dobre forum i na najgorszym silniku...

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rabbit.

Tylko o to chodzi że prezentacja przedstawia serwer taki jaki jest, przecież to wiadome że ludzie wybierają serwer po prezentacji.

Osobiście serwera nie polecam, jak na harda nic nie przyciąga mnie do zagrania na serwerze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wy patrzycie tylko na prezentacje, Jeśli byście zastali kobietę. To czy patrzylibyście tylko na jej wygląd?

Zagram na tym serwerze z takiego powodu że administracja jest sympatyczna.

Opublikowano

Ale ludzie spiny macie :) To czy serwer fajny czy nie, to trzeba wbić i zobaczyć . Prezka wszystkiego nie ukaże ;)

Dokładnie jest tego więcj niż w prezce sporo wiecej. Wbijecie to zobaczycie

Opublikowano

Nie wiem w ogóle z czym wy wychodzicie do potencjalnego gracza.

No k***a balantia start numer 23428934572 ?

Na ten moment na tych plikach stoi kilka serwerów i każdy ma tak wielką popularność że aż gra 15 osób.

Nikt na tym serwerze nie zagra bo te pliki byłby z*******e - tylko gdyby administracja dodała kilka poprawek urozmaiciła je w jakiś sposób a tu c**j jest a nie.

Prezentacja jak taka nie wygląda najgorzej ale to nie zmienia faktu że nic prócz gotowca to w nim nie ma.

Znając życie to będzie jak na Derviosie - 100 osób 10 min serwer off bo graczy mało bo kto by ddosowal taki serwer xD

Powodzenia nie zgram nie polecam ( tak btw ruszają lepsze serwery 16;nastego ) wątpie że zagra u was nawet ta setka ^^

Tylko nie zróbcie błędu jak własnie Dervios , online 50 a postaci w rankingu 300 z czego kont zalozonych 190 xD

papa

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

"Nowością na serwerze AlioS2 jest system pasów" - niezły fail we własnej prezentacji. 

Dopisz,że serwer stoi na moich plikach (Shaggy)

vz4tz.jpg

Opublikowano

Kolejny nudny hard . Zero polotu , teraz żeby wybić sie na rynku , trzeba przyciągnać albo graczy czymś niesamowitym , albo chociaż mieć reklame . (DOBRĄ)

Opublikowano

Na ten moment na tych plikach stoi kilka serwerów i każdy ma tak wielką popularność że aż gra 15 osób.

Nikt na tym serwerze nie zagra bo te pliki byłby z*******e - tylko gdyby administracja dodała kilka poprawek urozmaiciła je w jakiś sposób a tu c**j jest a nie.

Prezentacja jak taka nie wygląda najgorzej ale to nie zmienia faktu że nic prócz gotowca to w nim nie ma.

Znając życie to będzie jak na Derviosie - 100 osób 10 min serwer off bo graczy mało bo kto by ddosowal taki serwer xD

Powodzenia nie zgram nie polecam ( tak btw ruszają lepsze serwery 16;nastego ) wątpie że zagra u was nawet ta setka ^^

Tylko nie zróbcie błędu jak własnie Dervios , online 50 a postaci w rankingu 300 z czego kont zalozonych 190 xD

papa

My to nie Dervios więc o to się nie obawaj. Btw serwera nie mam zamiaru wyłączać jakby nawet było te 30graczy, a propo jak tam mortyriusz bo widze że tam też 120max gra :)

Opublikowano

My to nie Dervios więc o to się nie obawaj. Btw serwera nie mam zamiaru wyłączać jakby nawet było te 30graczy, a propo jak tam mortyriusz bo widze że tam też 120max gra :)

Ty tam nie odwracaj kota ogonem, lepiej zainteresuj się swoim gotowcem, wogóle coś zmieniliście czy gotowa balantia wgrana? xD

ps: będe pod wielkim wrażeniem jak wbije tu 30 osób. :D

Opublikowano

papa

Dodaj to tego że są kreatywni bo mój serwer nazywa się Isaric.pl a ich Isaria.pl :/ Kreatywność poziom hard: (

isaricbaner.png

Opublikowano

Ty tam nie odwracaj kota ogonem, lepiej zainteresuj się swoim gotowcem, wogóle coś zmieniliście czy gotowa balantia wgrana? xD

ps: będe pod wielkim wrażeniem jak wbije tu 30 osób. :D

Ty tam może opowiedz o swoich serwerach co ile bugów było i jak padaly po 2-3. tygodniach

Opublikowano

Jezu ten serwer jest robiony na plikach Alios2, stąd można wywnioskować, że trochę Balantia, bo Shaggy robiąc Alios2 chciał dać klimat tej starej Balantii.

Powodzenia na starcie życzę, prezka bardzo ładna

Opublikowano

Dla wszystkiego zagram bo szukam harda ale liczę, że będzie dużo bardzo dużo graczy a nie 200-300 :(

Nie podobają mi się tylko najlepsze zbroje i bronie. Jeśli zostanę na dłużej to zostaję przy niebiance.

Jak na ten czas mi serwer się podoba. Jeśli będzie ludzi zostaję na stałe.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Edit: Pomyliłam serwery... Polecam, bo Rabbit! :D Ładna prezentacja.

Ale serwery pomyliłeś :P Bo tam pisali z serwera "Isaric" . Nasz serwer nosi nazwę "Isaria"

PRZEPRASZAM!

Opublikowano

Po czym to tak wnioskujesz, że na niskim poziomie ? ;) Dla informacji wszystkich : nowe rzeczy będą cały czas wprowadzane, lipy nie będzie :)

Opublikowano

Ty tam może opowiedz o swoich serwerach co ile bugów było i jak padaly po 2-3. tygodniach

Ja nigdy swoich serverów nie mialem, no ale ok.

Opublikowano

Miałam nie wypowiadać się w prezentacjach innych serwerów, bo nie lubię takiego zachowania, ale jednak przesadziliście/przesadziłeś. Nie polecam serwera ze względu na to w prezentacji innego serwera:

Rozumiem, że serwer konkurencyjny, ale nie lubię wypisywania bredni bez 100% dowodów ;) Jakoś inne osoby, gdy dostają LEWE informacje, potrafią wejść do nas na TS i wyjaśnić sprawę.

Ale serwery pomyliłeś :P Bo tam pisali z serwera "Isaric" . Nasz serwer nosi nazwę "Isaria"

Opublikowano

Administracja tego server'a według mnie jest na niskim poziomie.  Nie zagram, nie polecam.  Zycze powodzenia.

Po czym wnioskujesz, że na niskim poziomie ? 

Opublikowano

Ciekawa Prezentacja.

Mam nadzieje że ze startem wam się uda ;)

No i Rabbitx9 nie rób Double Post, tylko edytuj posta ;)

Powodzenia ze startem, bo jak na razie zbyt nerwowo jest.

A po czym to widać? Po samych komentarzach.

Ale hejty muszą być. 

Wystarczy je wytrzymać.

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...