Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o DisStream - Perm Ban

Gość NetherSky_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowe community bot of legends hahaha xD Czytajac wasze posty, az mi sie plakac chcialo ( nie ze szczescia tylko z zalu). Smutne jest to, ze macie taki wielki bol dupy, bo wasze konta zostaly pobanowane dzieki Disowi, a teraz staracie sie go za wszelka cene udupic :) Wasze zycie musi byc totalna porazka, ze nawet w gry nie potraficie grac, tylko komputer musi to za was robic :) Nie pozdrawiam bo i tak zapewne moj koment wyladuje w koszu :)

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowe community bot of legends hahaha xD Czytajac wasze posty, az mi sie plakac chcialo ( nie ze szczescia tylko z zalu). Smutne jest to, ze macie taki wielki bol dupy, bo wasze konta zostaly pobanowane dzieki Disowi, a teraz staracie sie go za wszelka cene udupic :) Wasze zycie musi byc totalna porazka, ze nawet w gry nie potraficie grac, tylko komputer musi to za was robic :) Nie pozdrawiam bo i tak zapewne moj koment wyladuje w koszu :)

Ja tam nie dostałem nigdy bana w lolu za cheaty jedynie za oszuczenie gry. 

Masz troche racji z tym że "każdy go chce udupić" ale nie w 100%.

Ja tylko przedstawiam sytuacje tym którzy nie byli na live.

Opublikowano

Czyli to wygląda tak:

Na forum LoL'a i Reddicie pojawiają się tematy, które udowadniają, że gosc kupił konto expione na BoL'u. Sam dis pare godzin później robi film, w którym się do tego "przyznaje", i co 30 sekund pierdoli, jaki to on nie jest męski bo się do tego "przyznał", c**j, że pare godzin temu to wyszło na jaw, a idioci (czyt. jego widzowie) mu wierzą. Ja p******e, przecież jego widzowie są 4 razy głupsi od widzów Nitra...

Typowy napinacz, testy na IQ robiłeś? 

Opublikowano

Można sprawdzić jakoś kogoś stare live'y?

Chciałbym złapać ten fragment live gdzie wyzywał typa że go rozjebie itp. ;d

<Szukałem na jego twitchu ale żadnych live'ów nie ma można to jakoś innaczej obejrzeć?>

Opublikowano

Typowy napinacz, testy na IQ robiłeś? 

Bardzo metoryczna wypowiedź, w której wypunktowałes, dlaczego nie mam racji, oraz wytłumaczyłes, dlaczego ja, jak i inne osoby twierdzące że DIS to oszust nie mają racji, dziękuję, fajnie czasem podyskutować z taką osobą.

Zartuję, ssij jaja pało.

Opublikowano

Czyli to wygląda tak:

Na forum LoL'a i Reddicie pojawiają się tematy, które udowadniają, że gosc kupił konto expione na BoL'u. Sam dis pare godzin później robi film, w którym się do tego "przyznaje", i co 30 sekund pierdoli, jaki to on nie jest męski bo się do tego "przyznał", c**j, że pare godzin temu to wyszło na jaw, a idioci (czyt. jego widzowie) mu wierzą. Ja p******e, przecież jego widzowie są 4 razy głupsi od widzów Nitra...

@CzłowiekSmurf 

Jest w tym tylko jedna dziwna rzecz.. Dlaczego on dostaje taki hejt za kupienie konta? Przecież nie oszukał swoich widzów, nie powiedział, że sam lvlował to konto, po prostu kupił je, bo uważał, że lvlowanie konta to tylko strata czasu (zrobiłbym tak samo) i nagle wielki odzew całej społeczności, która go nie lubiła, że jest jebanym oszustem etc. Mam beke z tego, że jeszcze ludzie pokroju Selexa próbują zemścić się za słusznie zbanowane konta i wybić się na yt. Żałosne. Jego widzowie po prostu to akceptują, jednak dla ciebie jest to zbyt trudne do zrozumienia bo masz oczy zaślepione nienawiścią do tego człowieka.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, że disa ogląda się dla beki bo każdy normalny gracz na poziomie "golda" gra tak samo jak on i nie można się spodziewać jakiś wybuchowo zajebistych plejsów wręcz przeciwnie nie trafionych z centymetra Q leesina albo statow 3/13 w goldzie, gdy ma się niby D1 i kiedys promo do challangera "inna historia". Co do bana, zabronione jest kupowanie kont i jeśli robi się to świadomie takie konto powinno zostać zbanowane i wszystkie inne tego gracza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@CzłowiekSmurf 

Jest w tym tylko jedna dziwna rzecz.. Dlaczego on dostaje taki hejt za kupienie konta? Przecież nie oszukał swoich widzów, nie powiedział, że sam lvlował to konto, po prostu kupił je, bo uważał, że lvlowanie konta to tylko strata czasu (zrobiłbym tak samo) i nagle wielki odzew całej społeczności, która go nie lubiła, że jest jebanym oszustem etc. Mam beke z tego, że jeszcze ludzie pokroju Selexa próbują zemścić się za słusznie zbanowane konta i wybić się na yt. Żałosne. Jego widzowie po prostu to akceptują, jednak dla ciebie jest to zbyt trudne do zrozumienia bo masz oczy zaślepione nienawiścią do tego człowieka.

Widzę, żę nie oglądałes jego streama i tego co robił od razu po tym, jak dostał bana, odpal sobie na twitchu, i potem gadaj. Zaslepiony nienawiscią, ja p******e... Nie znam typa z reala, nawet go nie oglądam, do momentu jak nazwał jeden ze swoich streamów "unranked to challenger in 10 days" to nawet nie wiedziałem kto to jest. Ja tutaj wyciągam OBIEKTYWNE FAKTY, i jestem posądzany o jaki hejt? K***a, co za swiat...

Wszystko było zaplanowane, jak gosc nie pokazał emaila od Riotu i OKŁAMAŁ widzów, że go nie dostał (maile dostaje się automatycznie po otrzymaniu bana, wiec nie ma tak, że nie dostał) to już był spalony. Nie pokazał go, bo było w nim napisane, że dostał bana za handel kontami, on to bardzo dobrze wiedział juz w momencie otrzymania bana, a palił ostro głupa. Jeżeli by chciał się przyznać, to w tamtym momencie na streamie powiedział by prawdę. Filmik który wstawił na YT był w 100% ustawiony i wstawiony tylko dlatego, by ogarnąć hejt, tyle.

Opublikowano

Zacytuję Zyniaka "PS. Kto mi znajdzie moment z mojego liva na ktorym byl diss, w ktorym mowie cos w stylu "nie bylo mnie wtedy na koncie" a on odpowiada z pogarda ze "za account sharing jest perm ban" i nawija populizmem jakie to jest zle itp???" on myśli, że ludzie to łykają jak powie, że nie widział nigdy match history konta którego kupił, został zniszczony przez swoją głupotę.

Opublikowano

Całą prawda o nim:

1. Świadomie kupił konto za ok. 120 zł (bo wiem na jakiej stronie kupił) levelowane na BOLu i świadomie ukrył nick przywoływacza.

2. Może na początku nie wiedział, że to konto było lewelowane na bocie, ale jak by był uważny to by to widział.

3. Pewnie nie szkoda mu tych ok. 800zł z naszych portfeli, bo to donejty głównie miał od widzów na streamie.

4. Udawał głupiego, że nic nie wiedział o tym koncie, a jeszcze wcześniej nie popierał BOL'a i drophacka.

5. O tym, że wyrzucili go z ESL'a to plotki, jakiś gimbus sobie ubzdurał, choć byłaby taka możliwość, bo nie oszukujmy się, jest dość toksycznym graczem LOL'a.

6. Robił różne wywody na temat Nitra, jaki to on jest cheater itd. a sam kupił konto botowane...

7. Zjebał serie po całości...

Wypowiedzcie sie ;x

Opublikowano

Wątpię żeby wiedział że to konto było levelowane BoL'em jest dużo takich programów ale nie które go nie używają to po pierwsze po drugie podoba mi się jego stream od kilku dni więc chętnie go oglądam a nawet jeżeli wiedział że to konto było levelowane to i tak go będę oglądał Kappa :D 

Opublikowano

Dis się przyznał :)

Przynajmniej się przyznał nie jak wasz NitroCebulak,który grał na BoLu i jeszcze się wypierał,że to jego kolega padnę ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Przynajmniej się przyznał nie jak wasz NitroCebulak,który grał na BoLu i jeszcze się wypierał,że to jego kolega padnę ...

A co miał zrobić? Były dowody które w 100% wskazywały to że kupił konto więc nie miał się jak wypierać a mógł powiedzieć od początku. Teraz ma robić konto od 0 zobacze sobie jak wbija 30 lvl ;D

Opublikowano

To, że się przyznał wcale go nie rozgrzesza. Zarówno Dis jak i Nitro zasługują na lepa w pysk. Po takim numerze już nigdy bym się nie pokazał na streamie, nie nagrywałbym na Tubę i wycofałbym się z ESLa. To powinien zrobić jeśli ma honor, bo kilka minut "skruchy" nie jest warte niczego. Jeszcze ma czelność mówić, że będzie kontynuował serię "Od Disa do zera"... Brak słów. Proponuję wysłać mu więcej dolarów za kłamstwa i prostactwo. Skurwy***y na tym świecie zawsze się wybiją i wyjdą na swoje... Niestety.

O tym, że konto jest expione na botach musiał wiedzieć, bo mając taką wiedzę o botach i "czitach", to jest niemożliwe, że przez myśl mu to nie przeszło, ale do tego się nie przyzna.

muse.png

Opublikowano

No ok, kupił to konto, czy też sam je wybocił, dostał bana i tak dalej. Ale po co od razu zakładać o tym 5 tematów? Skoro nie lubicie dissa to nie powinno was obchodzić czy wylali go z esla czy też nie i za co dostał bana. Druga sprawa to to że kolejna drama przez którą popularność bola wzrośnie, ludzie nakręcający tą dramę może i nie używa bola ale nieświadomie go promują i jeszcze próbują się na tym wybić.

.

76561198053546969.png

Opublikowano

No ok, kupił to konto, czy też sam je wybocił, dostał bana i tak dalej. Ale po co od razu zakładać o tym 5 tematów? Skoro nie lubicie dissa to nie powinno was obchodzić czy wylali go z esla czy też nie i za co dostał bana. Druga sprawa to to że kolejna drama przez którą popularność bola wzrośnie,  ludzie nakręcający tą dramę może i nie używa bola ale nieświadomie go promują.

Ja założyłem tylko 1 temat i chyba jako 1 więc...

BoL i tak już jest bardzo popularny a przez tą drame graczy używających BoL'a nie wzrośnie a bardziej kupowanie innych kont 30 lvl.

Opublikowano

Ja założyłem tylko 1 temat i chyba jako 1 więc...

BoL i tak już jest bardzo popularny a przez tą drame graczy używających BoL'a nie wzrośnie a bardziej kupowanie innych kont 30 lvl.

Nie zwracam się konkretnie do ciebie, mówię ogólnie, nie wiem kto założył pierwszy, ale robienie z tego takiej afery to lekka przesada, i jeszcze mówienie że wylali go z esla bez żadnych dowodów...

Tematy:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1267205-cala-prawda-o-disstream-perm-ban/page-4

2. http://www.mpcforum.pl/topic/1267470-dis-potwierdzenie-informacji-o-uzywaniu-bola-na-koncie/

3. http://www.mpcforum.pl/topic/1267195-dis-banned/

4. http://www.mpcforum.pl/topic/1267265-dlaczego-norbert-gierczak-zostal-zbanowany-odpowiedz-w-srodku/page-3

5. Niby nie dotyczy bezpośrednio bana ale jego serii i tam można było prowadzić dyskusje ale lepiej zaśmiecać forum człowiekiem którego podobno nie lubicie a jakoś was obchodzi co robi... http://www.mpcforum.pl/topic/1265853-seria-disa-challenger-in-10-days/

76561198053546969.png

Opublikowano

Nie zwracam się konkretnie do ciebie, mówię ogólnie, nie wiem kto założył pierwszy, ale robienie z tego takiej afery to lekka przesada, i jeszcze mówienie że wylali go z esla bez żadnych dowodów...

Tematy:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1267205-cala-prawda-o-disstream-perm-ban/page-4

2. http://www.mpcforum.pl/topic/1267470-dis-potwierdzenie-informacji-o-uzywaniu-bola-na-koncie/

3. http://www.mpcforum.pl/topic/1267195-dis-banned/

4. http://www.mpcforum.pl/topic/1267265-dlaczego-norbert-gierczak-zostal-zbanowany-odpowiedz-w-srodku/page-3

5. Niby nie dotyczy bezpośrednio bana ale jego serii i tam można było prowadzić dyskusje ale lepiej zaśmiecać forum człowiekiem którego podobno nie lubicie a jakoś was obchodzi co robi... http://www.mpcforum.pl/topic/1265853-seria-disa-challenger-in-10-days/

Ja tam się tylko pytałem czy go wywalili.

Ja tylko chciałem przekazać info tym co nie było na live.

Opublikowano

attachicon.gifperm.png

Połowa tematów w dziale League Of Legends jest o perm banie dla Dis'a (DisStream).

Jest wiele tez dlaczego DisStream dostał perma.

Prawdopodobnie dostał perma ponieważ zakupił konto które było expione na Bolu (BotOfLegends).

Są też inne tezy m.in. drophack, flame.

Zapraszam do filmu SeleX'a ponieważ jest tam więcej wyjaśnione.

attachicon.gifss.png

Na tym ss'ie pisał do supportu RIOT o prośble UnBana oraz dowiedzenie się za co ban.

attachicon.gifpost-1185632-0-41199600-1407950388_thumb.png

Tutaj jest dokładny ss jak dostał bana. CIOTA :D

attachicon.gifpost-1185632-0-10571700-1407951805_thumb.png

A na tym  ss'ie jest pokazane jak jego konto było expione przez BoL.

SS od: @CzytamWypociony

attachicon.giforiginal.jpg

Tutaj jest pokazane dokładny dowód na expienie na BoL (1 wygrana do 30 LVL.)

SS od @Zarax

attachicon.gif247361407964302179206.jpg

Na streamie gdy dostał drophacka na mecz pewien moderator wysłał mu link do tematu na forum (MPC) i tam było że ktoś napisał jak ktoś spotka disa żeby mu drophackować grę i on na to powiedział że słyszał to i powiedział jeszcze że gdy administracja się z tym nie rozprawi będą mieć kłopoty (BEKA xD). 

attachicon.gifprawda.png

A dałem ss'y i troche zaaktualizowałem temat.

attachicon.gifpostyzafree.png

Masło maślane :D ale info jest :) .

Co do tematu to podziękujcie debilom co zakładali tematy z "Drophackowaniem" Disa...

deadspacep.png

Opublikowano

A co miał zrobić? Były dowody które w 100% wskazywały to że kupił konto więc nie miał się jak wypierać a mógł powiedzieć od początku. Teraz ma robić konto od 0 zobacze sobie jak wbija 30 lvl ;D

A na nitro nie?  Z filmikiem gdzie jest BOL :O

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...