Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o DisStream - Perm Ban

Gość NetherSky_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leżę i kwiczę.

#Bekaztypa.

Tyle można skomentować.

Kłamstwa zawsze wyjdą na jaw.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli by chciał się przyznać, to w tamtym momencie na streamie powiedział by prawdę.

@1361622928-U485574.pngCzłowiekSmurf

Posłuchaj mnie bardzo uważnie... Powiedz mi, skąd on miał wiedzieć, że dostał bana, właśnie za HANDEL KONTAMI? Owszem wiedział, że kupił to konto, ale sam przyznał, że robi to wiele osób i oni bana nie dostają. (Np. ja mam smurfa kupionego od pół roku i bana nie dostałem) Po prostu nie przyszło mu to do głowy.. Myślał, że dostał bana za drop hacka, w którym "brał" udział. Naprawdę myślisz, że jeśli byłby od początku świadomy tego, że dostał bana za handel kontami to robił by jakąś scene i pisał do Riotu o powód bana? JAKI BYŁBY TEGO CEL skoro i tak nie dostał by unbana?? Odpowiedz mi proszę na to pytanie.

Wszystko było zaplanowane, jak gosc nie pokazał emaila od Riotu i OKŁAMAŁ widzów, że go nie dostał (maile dostaje się automatycznie po otrzymaniu bana, wiec nie ma tak, że nie dostał) to już był spalony. Nie pokazał go, bo było w nim napisane, że dostał bana za handel kontami

Niestety, to chyba ty wtedy nie oglądałeś streama bo ktoś z czatu napisał "sprawdź maila" a Dis na to:

Mail przychodzi z automatu, lecz jest tam tylko informacja o zbanowaniu konta, a nie ma podanego powodu.

Bo to jest prawda.. jest tylko podany rok do którego został zbanowany, i na tej podstawie można wywnioskować za co mógł być ban, lecz nie jest tam napisane "BAN ZA HANDEL KONTAMI" . Nie ma czegoś takiego koleś.

Hejtują go osoby używające bola, bo on jest ich zwyczajnym wrogiem. Twoje teorie, że to wszystko było zaplanowane i jest jednym wielkim oszustwem są śmieszne. Ta dyskusja nie ma już większego sensu..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

FFS Naiwni ludzie którzy wierzą w to, że diss nie widział, że to konto było lvlowane botem haha to jakaś kpina zobaczcie co on ma w polecanych pod streamem wgl co to jest on walczy z cheateami a sam je promuje pod streamem xD no nie rozumiem tego;] pewnie jeszcze użył tego kodu rabatowego, żeby było taniej;]  a w vLogu mów, że nie bd ich promował xD NO K***A FACK LOGIC DISS

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...