Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLACZEGO NORBERT GIERCZAK ZOSTAŁ ZBANOWANY? ODPOWIEDŹ W ŚRODKU

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza. Pozdrawiam.

A moim zdaniem powinieneś przestać się udzielać w takich tematach, dodatkowo polecam korki z matematyki,bo:

Dis, ani żaden inny streamer nie miał nigdy "7000 tyś" widzów mogę się domyślać, że chodziło Ci o 7mln widzów.

Nie możesz mieć 15 lat, jeśli urodziłeś się w 2000. roku, możesz mieć góra 14.

Btw. Mam nadzieję, że Dis zrobi challenge drugi raz.. :D chyba wszyscy wiemy dlaczego

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza. Pozdrawiam.

nie o to jest halo, halo jest o to, że będzie się tego wypierał (jak i innych rzeczy) iż kupił konto levelowane exp botem

­

Opublikowano

A moim zdaniem powinieneś przestać się udzielać w takich tematach, dodatkowo polecam korki z matematyki,bo:

Dis, ani żaden inny streamer nie miał nigdy "7000 tyś" widzów mogę się domyślać, że chodziło Ci o 7mln widzów.

Btw. Mam nadzieję, że Dis zrobi challenge drugi raz.. :D chyba wszyscy wiemy dlaczego

Kolejny głupi co myśli, że rok w nazwie to data urodzenia? Proszę cię. Powiedziałem całą prawdę o was i o tym jak piszczycie i tylko siejecie ferment a sami gówno znaczycie.

@randomnoob1337

Ale jeszcze się nie wypiera wgl, co wam do tego. Pisk to pisk zawsze ferment się znajdzie. Niestety coraz więcej jest takich jak ty/wy i drążycie ten temat co jest bezsensu. Niech się wypiera i tak znamy prawdę i co z tego? Wy to macie we łbie. Elo

Deadboy

Opublikowano

zarobił nie małą sumkę z reklam i donate a wy napinacie się jak plandeka na żuku ;]

selex nie pierdol głupot bo to są informacje z kantu c***a wyciągnięte tak bardzo na siłę próbujesz wybić się na czymkolwiek ale bardzo słabo ci to wychodzi (...) nie nie, wcale ci to nie wychodzi więc przestań p******** farmazony i zajmij się swoim życiem.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Gdzie to pisze?

Diss'a nie oskarżam, ani go nie bronię, chociaż według mnie nie postąpił źle... Czy wam chciałoby się levelować smurfa (nawet z exp boostem)? Grać jeszcze raz bez runek/masterek? Bez sensu, skoro może zapłacić troszkę hajsu (który mu się zwróci + dostanie jeszcze więcej) i mieć konto 30level od zaraz. A wali już go to jaką historię miało to konto -.-. Bo co będzie sam na siebie pisał, że ma konto wylevelowane na bocie?

Opublikowano

Gdzie to pisze?

Diss'a nie oskarżam, ani go nie bronię, chociaż według mnie nie postąpił źle... Czy wam chciałoby się levelować smurfa (nawet z exp boostem)? Grać jeszcze raz bez runek/masterek? Bez sensu, skoro może zapłacić troszkę hajsu (który mu się zwróci + dostanie jeszcze więcej) i mieć konto 30level od zaraz. A wali już go to jaką historię miało to konto -.-. Bo co będzie sam na siebie pisał, że ma konto wylevelowane na bocie?

Wszystko świetnie tylko mówimy o osobie która od wieków była wrogiem botów/cheatów do LoLa, a każdego bolowca zgłaszał do supportu. Leci troszkę hipokryzją, czyż nie?
Opublikowano

Wszystko świetnie tylko mówimy o osobie która od wieków była wrogiem botów/cheatów do LoLa, a każdego bolowca zgłaszał do supportu. Leci troszkę hipokryzją, czyż nie?

Ale co tu ma zgłosić? Na logikę...

Ma zgłosić, że kupił konto(ban) i było ono levelowane na bocie (ban)? Przecież to strzał samobójczy... To tak jakby zgłosić się na policję, że przekroczyło się prędkość i, że podczas tej szybkiej jazdy spotkaliśmy kolejną osobę która też szybko jechała, ale nie znamy jej numerów -.-.

Tylko debil by to zgłosił.

Hipokryzja to nie jest raczej, gdyż to nie on bocił, on tylko kupił konto. Pewnie nawet przez myśl mu nie przeszło, że te konto mogłoby być levelowane na bocie.

Opublikowano

Nic dziwnego że konto kupione i/lub wbijane botem. Przy pobieraniu tej gry powinien automatycznie pobierać się jakiś bot do levelowania. Bo kto normalny będzie grał 360~ normali, żeby wbić 30 lvl? I jak bardzo pojebanym trzeba być, żeby powiedzieć że "to kilka gier z widzami i szybko wbija się 30lvl"?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Proszę Cię Selex, k***a. Przestań nagrywać te swoje denne filmiki o pierdołach, bo to jawne w*******anie się w nie swój biznes. Co Cie to obchodzi jak zdobył to konto i po co w*******asz się w jego sprawy. Może to pytanie trochę zbyt osobiste ale nie nauczyli Cię w domu, że w cudze sprawy się nie w*******a?

Rozumiem, że jak oskarżali Ciebie o Bola itp. to miałeś prawo nagrać odpowiedź ale po co wpieprzasz się w tę sprawę?

Przepraszam za wulgaryzmy ale zostały one użyte tylko aby podkreślić sens mojej wypowiedzi, może powinna trafić na PW ale trafia tutaj.

Nie rozumiem jak wulgaryzmy podkreślają sens twojej wypowiedzi. Raczej podkreślają twoje chamstwo/niską kulturę. Każdy myśli inaczej :)

Deadboy

Opublikowano

"Hobby: BoL do League of Legends" Swój swojego broni.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Powiedziałem co i jak.

to co napisałem kilka postów wyżej tylko się potwierdziło próbujesz się wybić na wszystkim co się rusza zajmij się swoim życiem... a tego filmiku nawet nie bd włączał bo jak pomyślę, że miałbym słuchać tego twojego chujowego głosiku i tych twoich wypowiedzi a'la dr prof. to aż rzygać mi się zachciewa pozdro poćwicz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Hehehe pieprzycie "co was to obchodzi? to jego sprawa."Przypominam, że Norbi to osoba bardziej publiczna niżeli prywatna więc ludzie maja prawo wiedziec jak to było.

Mnie osobiscie to nie interesuje ale karma wraca jak widac.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Druga sprawa Selex idiota oczernia Disa a sam jest oszustem, kłamcą i manipulatorem. Myslisz gląbie, że wybijesz sie nagrywając te syfiaste audiologi o gównie?

Selex sie skonczyles 2 lata temu przy chwaleniu sie statami Rajzem na BoLu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

caly reddit przeciwko biednemu dissowi :D

mam nadzieje ze perm poleci na wszystkie konta ktore uzywal.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

caly reddit przeciwko biednemu dissowi :D

mam nadzieje ze perm poleci na wszystkie konta ktore uzywal.

Dlaczego na wszystkie konta Dis'a miałby polecieć Ban ? Konto "Dtv Dis" zostało zbanowane permamentnie i zasłużenie. Nie wiem dlaczego miałby dostać bana na inne konta..

Opublikowano

"Hobby: BoL do League of Legends" Swój swojego broni.

Co moje hobby ma związanego z SeleXem? Kolejny mądry osobnik polskiego community. To, że interesuję się BoL'em nie znaczy, że lubię selexa. A moja wypowiedź(można to zrozumieć poprzez poprawne czytanie) dotyczyła tylko Eryka a nie SeleXa więc o co ci chodzi? Kolejny napinacz który jak prawdopodobnie wszyscy tutaj gówno wnosi do tematu? Bez odbioru.

Deadboy

Opublikowano

No ok, kupił to konto, czy też sam je wybocił, dostał bana i tak dalej. Ale po co od razu zakładać o tym 5 tematów? Skoro nie lubicie dissa to nie powinno was obchodzić czy wylali go z esla czy też nie i za co dostał bana. Druga sprawa to to że kolejna drama przez którą popularność bola wzrośnie, ludzie nakręcający tą dramę może i nie używa bola ale nieświadomie go promują i jeszcze próbują się na tym wybić.

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...