Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o DisStream - Perm Ban

Gość NetherSky_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i pompa cieszę sie że stracił trochę grosza i jestem dumny że polsza umie sie bawić dh XDDDDDDD btw. Kij mu w dupe

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza.

Deadboy

Opublikowano

Dobra czas na mnie. Kiedyś nienawidziłem Dis'a, ale od niedawna zacząłem go oglądać i jest całkiem spoko. Rozumiem tą sprawę z tym lvlowanym kontem, kupionym i zrobiony na bocie, ale... Czy warto robić taką aferę i taki ból dupy na pół strony? Moim zdaniem nie, dostał bana słusznie/niesłusznie jego sprawa a wy drzecie się jak małe dziewczynki "hahaha co za pie***ła", "j***ny cwel należało mu się", "głupi c**j" ALBO "czepiacie się go bo coś osiągnął", "wy jesteście w goldzie i tylko d*** drzecie na disa", "ma 7000 tys. widzów a wy płaczecie, że na tym zarabia".

Mam 15 lat wy możecie mieć nawet 17-19 ale chociaż zastanowilibyście się po co tak piszczeć jak z tą sprawą z Nitrusiem. Naprawdę szkoda na to patrzeć. Jednak polskie community jest mało warte.

Moim zdaniem wszystkie takie tematy powinny być zamykane i przenoszone do kosza.

ile razy jeszcze to napiszesz w każdym temacie dotyczącym disa?

Opublikowano

Ile będzie chciał :D

Bo to nie offtop :D

J**** Disa

J**** noob teamy

Ja jestem najlepszy, a moja drużuna wygrywa tylko dla tego, że ja w niej jestem, jeśli przegrywam, to właśnie przez tą drużynę.

Ide robić kupe nara.

:D

Jestem debilem :X

Opublikowano

Tak długo aż będą powstawać kolejne tematy związane z jego banem. :)

Deadboy

Opublikowano

Powiedziałem co i jak.

Levelowanie konta to jakieś 2 tyg. grania z exp boostem po ok. 7h dziennie. Z pewnością każdy robiąc smurfa się na to zdecyduje. Kupienie konta nie jest legalne, ale i tak wszyscy się na to decydują, bo granie z low lvlami jest tylko stratą czasu. Śmieszy mnie jak bolowiec #SeleX twierdzi, że Dis staje się częścią społeczności BoLa, bo kupił konto  xD . Zresztą Dis powiedział, że mail przyszedł, ale nie ma tam powodu zbanowania.. widocznie sam nie wie, że rok bana ma znaczenie. "Grożenie śmiercią może być powodem zbanowania" - faktycznie, szkoda, że nie pisał tego w grze, ale na streamie, a tam może mówić co chcę, bo nie należy już do firmy Riot Games.. Pomijając ten cały bullshiet jaki zawarłeś w tym filmie, to reszta jest prawdą.. Szkoda tylko, że ten filmik tworzy osoba, która oszukiwała swoich widzów, że nie gra na BoLu.. nie ma to jak oszust krytykuje oszusta. 

Być może ten post wygląda jak płacz jakiegoś fanboya, ale tak nie jest. Disa nie oglądam prawie wcale, ale zainteresowałem się serią "unranked to challenger". Denerwuje mnie to jak SeleX próbuje się wybić mszcząc się na Disie za słusznie zbanowane konto (SeleX1337) . To co nagrałeś nie jest obiektywną opinią, bo sam nienawidzisz tego człowieka od czasu kiedy zbanował ci konto, jest jedynie teorią spiskową z dodatkiem paru kłamstw żeby go oczernić. Tyle z mojej strony na temat tego filmu.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Mała aktualizacja tematu.

Dodałem pare ss'ów, filmik od SeleX'a.

Jak macie jeszcze jakieś ss'y piszcie pw albo pod tematem.

Również piszcie co o tym myślicie.

Opublikowano

Gówno nie dowody ma ten Selex, który sam ciśnie na BoL'u, a pieprzy wielce o innych .. :)

Wszystko wszystkim, ale zwróć uwagę na te wszystkie rzeczy. Dis potrafi dużo gadać i bajeruje innych. Wystarczy spojrzeć na historie gier i stary nick.

To nie jest temat o Selexie, więc ile jeszcze razy napiszecie, że grał na BoLu, jakby nikt o tym nie wiedział. ;)

Opublikowano

z*********e by było gdyby znalazła się osoba która nagrała dzisiejszą wypowiedź disa, coś w stylu "jeżeli cię spotkam to rozpierdolę ci głowę o krawężnik, albo nie dam ci wybór, możesz również wyjebać się z okna lub polecieć do rzeki z betonem na nogach" i wiele innych.

Opublikowano

z*********e by było gdyby znalazła się osoba która nagrała dzisiejszą wypowiedź disa, coś w stylu "jeżeli cię spotkam to rozpierdolę ci głowę o krawężnik, albo nie dam ci wybór, możesz również wyjebać się z okna lub polecieć do rzeki z betonem na nogach" i wiele innych.

To był żart, głupia odpowiedź na głupie pytanie. Wam trzeba powiedzieć *ŻARTUJE* żart *KONIEC ŻARTU* żebyście zrozumieli xD?

W sumie każdy słyszy to, co chce słyszeć :P

Opublikowano

Jeden z komentarzy pod filmem:

Ja p******e... To wszystko JUŻ WYSZŁO NA JAW, i koles przyznaje się do OCZYWISTEGO, nie mogę uwierzyć, że takie pojeby jak ty serio to kupują... Rozumiem, jak by przyznał się, zanim to wyszło na jaw, ale wszystko mu już zistało wytargane, a gosc PO TYM się "przyznaje". beka z typa, dla mnie gosc jest juz przegrany.

Dziękuję, dowidzenia. Typ raczej już spalony jest, wiadomo, że jakies tam randomy, jak u Krula będą go tam wspierały i oglądały, ale tak "globalnie" to gosc się pogrzebał całkowicie.

Opublikowano

Najsmutniejsze to są komentarze pod jego filmem "Oj Dis, jestes taki z*******y, i miałes jaja się do tego przyznać, propsy w c**j, ojej, kochamy cie" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

widziałem 2 tego typu komentarze ;d 

<JESTEM NICZYM DIS WYBIJAM SIĘ NA DRAMIE> ;D

Nie chodzi o to że chcę się wybić tylko chciałem przedstawić sytuacje tym którzy nie wiedzieli ;d

Opublikowano

Czyli to wygląda tak:
Na forum LoL'a i Reddicie pojawiają się tematy, które udowadniają, że gosc kupił konto expione na BoL'u. Sam dis pare godzin później robi film, w którym się do tego "przyznaje", i co 30 sekund pierdoli, jaki to on nie jest męski bo się do tego "przyznał", c**j, że pare godzin temu to wyszło na jaw, a idioci (czyt. jego widzowie) mu wierzą. Ja p******e, przecież jego widzowie są 4 razy głupsi od widzów Nitra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...