Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - dyskusja

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam, że jesteś polską zawistną 14 letnią cebulą, która mu zazdrości a Twój pomysł jest co najmniej denny, zresztą na Twoim poziomie.

No offense

Opublikowano

Uważam, że jesteś polską zawistną 14 letnią cebulą, która mu zazdrości a Twój pomysł jest co najmniej denny, zresztą na Twoim poziomie.

No offense

Niektorzy ktorym zbanowal konto bo grali na bolu to chetnie cos takiego. ( Mi nie zbanowal bo na bolu nie gralem :D )

Ja tam disa nie lubie zbytnio ;/

4zzt3n.png

Opublikowano

Niektorzy ktorym zbanowal konto bo grali na bolu to chetnie cos takiego. ( Mi nie zbanowal bo na bolu nie gralem :D )

Ja tam disa nie lubie zbytnio ;/

On nie ma prawa nikomu kont banować XDDD teraz jak ktoś dostaje bana za bola to od razu, że od norberta gierczaka? Przecież on ma wyrąbane na randomów

Po za tym nawet jak ktoś go nie lubi to nie wiem skąd pomysły żeby go drophackować czy trollować.

Opublikowano

On nie ma prawa nikomu kont banować XDDD teraz jak ktoś dostaje bana za bola to od razu, że od norberta gierczaka? Przecież on ma wyrąbane na randomów

Po za tym nawet jak ktoś go nie lubi to nie wiem skąd pomysły żeby go drophackować czy trollować.

Ze banowac to wiem ze nie moze ;x. Tyle ze zgalszal i bolowcy mieli bol dupy ze stracili konta warte iles tam..

A bany ofc zasluzone. 

@did TSM wonned? 

Bolowcy mieli bol dupy ze dostali bany w pelni zasluzone . 

4zzt3n.png

Opublikowano

Mógłbym go snipować tylko po to by mnie wykierował ;d. 

Ale wiesz także że na streami;e jest 1 minuta opóżnienia?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja nie rozumiem ludzi  ? i poco wam to ;D? Wy macie radość z tego a jak wam ktoś gry psuje . To smutek  co nie ?

To forum ma 15-14 lat ? że macie takie pomysły  ja np nie lubie paru osób ale nie jestem źle nastawiony na te osoby tylko poprostu ich nie lubię a wy odrazu . 1 słowem ŻENADA

Opublikowano

Mógłbym go snipować tylko po to by mnie wykierował ;d. 

Ale wiesz także że na streami;e jest 1 minuta opóżnienia?

Na streamie u Disa z tego co wiem są 3minuty opóźnienia.

Co do tematu to moim zdaniem jest to typowe cebulactwo. Ciekawe czy sam chciałbyś by ludzie cię snipili, a następnie specjalnie przegrywali grę. 

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Elo szanowna społeczności

Wpadłem na pomysł abyśmy snipowali naszego pro plejera z Krakowa podczas jego ukochanej serii xD

Myślę że znane są wam już założenia tej akcji - jeżeli go traficie to feed/drophack/lamienie. Co sądzicie xD?

hehe dobry pomysł, jak komuś się uda niech wrzuci ss.

@dis robi teraz niezłe plejsy 0/5/1 w jungli ^^

Opublikowano

Ja nie rozumiem ludzi  ? i poco wam to ;D? Wy macie radość z tego a jak wam ktoś gry psuje . To smutek  co nie ?

To forum ma 15-14 lat ? że macie takie pomysły  ja np nie lubie paru osób ale nie jestem źle nastawiony na te osoby tylko poprostu ich nie lubię a wy odrazu . 1 słowem ŻENADA

No taki rak jak on który robi 0/5 w jungli to pozdrawiam :D

Opublikowano

No taki rak jak on który robi 0/5 w jungli to pozdrawiam :D

A teraz zachęcam do obejrzenia również innych gier. Po tym co napisałeś stwierdzam że jesteś idiotą, każdy ma słabszą grę i tego nie zmienisz. Teraz dałeś przykład jego gorszej gry.

Opublikowano

Ja nic do niego nie mam także nie wiem dlaczego wy go tak nienawidzicie? Bo słusznie dał bana Nitrowi?

Mnie nie interesuje komu dawał bany i czy słusznie. Zachowuje się jak dziecko, gra jak gówno i okupuje diament. Masz tu próbkę jego zachowania 

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

To jest zachowanie godne głowy polskiego ESLa? J**** takie gówno jak on, tyle w temacie.

Opublikowano

On nie ma lepszych gier, ma srednie i jest zwyklym sredniakiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...