Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Uczeń
Opublikowano (edytowane)

Mi tam się logo podoba jeszcze bardziej niż to konkursowe.

Ale mpc to mpc i oczywiście musi być spina o nic.

GJ @Wredna.

@Wredna kiedy zrobisz fajny i nowy skin na forum bo ten standardowy mi się znudził pewnie nie tylko mi :P ?

Nowy skin będzie kiedy forum przejdzie na IPB 4.0

Edytowane przez uuc
Opublikowano

Konkurs to konkurs, nie było powiedziane że na 100% będzie użyte to logo, a ostateczną decyzję zawsze wybiera administracja, w dodatku i tu i tu wygrała wredna, więc w czym problem?

Co ty pierdolisz znowu? To, że wygrała konkurs z logiem, nie znaczy, że administracja mogła ją poprosić o wykonanie innego, również inni mogli mieć szanse na ponowne wykazanie się.

Próbuje pojąc Twój tok myślenia i doszukać się w tej całej sytuacji chociażby krzty niesprawiedliwości. Niestety takowej nie widzę dlatego proszę, oświeć nas i wyjaw sens twojego rozumowania.

//

Najlepszego dla MPC! :) Życzę kolejnych, 8 lat! Z niecierpliwością czekam na 4.0 :)

to co do pana wyżej

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Co ty pierdolisz znowu? To, że wygrała konkurs z logiem, nie znaczy, że administracja mogła ją poprosić o wykonanie innego, również inni mogli mieć szanse na ponowne wykazanie się.

to co do pana wyżej

Sprostuje tą spinę, którą tutaj na siłę starasz się wywołać. Po konkursie Dual Media uznała, że poziom graficzny MPC forum nie jest wystarczający, by sprostać ich wymaganiom. Może inaczej, nie jest wystarczający, by trafić w ich gust. Dlatego postawili na indywidualność, a nie na ponowne stworzenie konkursu, czy ogólne utworzenia zlecenia. Projektem miał zając się ich własny grafik, jednak nadal nie mógł trafić w dziesiątkę. Dlatego też to ja zostałam poproszona o stworzenie loga, które zresztą było tworzone kilka miesięcy, pod ich czujnym okiem i masa, naprawdę masa poprawek, aż w końcu otrzymali, to co chcieli.

Edit: Uważam, że nie ma co się spinać bo to, że ja jestem autorką projektu logo nie powinno być w żaden sposób krzywdzące dla nikogo. Nie mam z tego żadnych korzyści, robiłam to dla mpc, a logo stanowi teraz własność DM i forum.

Może w przyszłości powstaną inne, graficzne konkursy dotyczące wizerunku mpc i ktoś inny trafi w i ich gusta swoją wiedza i umiejętnościami.

Opublikowano

to co do pana wyżej

Ale ją poprosili, bo z grafików chyba najbardziej zna się z administracją i to ona wygrała konkurs na logo.

Po co płakać o te logo. Zrobiła to zrobiła. Jest ładne? Jest.

Nie ma o czym gadać.

giphy.gif ­

Opublikowano

Sprostuje tą spinę, którą tutaj na siłę starasz się wywołać. Po konkursie Dual Media uznała, że poziom graficzny MPC forum nie jest wystarczający, by sprostać ich wymaganiom. Może inaczej, nie jest wystarczający, by trafić w ich gust. Dlatego postawili na indywidualność, a nie na ponowne stworzenie konkursu, czy ogólne utworzenia zlecenia. Projektem miał zając się ich własny grafik, jednak nadal nie mógł trafić w dziesiątkę. Dlatego też to ja zostałam poproszona o stworzenie loga, które zresztą było tworzone kilka miesięcy, pod ich czujnym okiem i masa, naprawdę masa poprawek, aż w końcu otrzymali, to co chcieli.

Czyli wychodzi na to, że stary konkurs z logiem został stworzony niepotrzebnie? Starania tamtych osób poszły na marne? Szkoda... Fakt faktem - logo jest bardzo ładne i przejrzyste, lecz zachowanie dualmedia, makinów i nie makinów było niestosowne.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ktoś wie kiedy wyjdzie 4.0 ? @Wredna 

Ps. Ja bym jeszcze zmienił tego ludzika bo niektórzy z naszych użytkowników mają fantazje xD

BMiuW0g.png

btw. rzeczywiście trochę to dziwnie wygląda XDD

giphy.gif ­

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że stary konkurs z logiem został stworzony niepotrzebnie? Starania tamtych osób poszły na marne? Szkoda... Fakt faktem - logo jest bardzo ładne i przejrzyste, lecz zachowanie dualmedia, makinów i nie makinów było niestosowne.

Ale co było niestosowne, godziny które Wredna poświęciła dodatkowo na stworzenie czegoś naprawdę unikatowego? Szukanie dziury w całym ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Został stworzony po to, by wyłonić nowe logo dla mpc :) Ale jak to czasami bywa w konkursach- nie są zadowalające, a projekty nie sprostają wymaganiom. Tak, czy inaczej DualMedia musieli wyłonić zwycięzców, nawet jeżeli wiedzieli, że projekty nie zostaną wykorzystane w przyszłości :) Cóż, tak czasami się zdarza. Przecież nie mogli na siłę wziąć czegoś, co im się nie podobało i co nie celowało w ich gusta, prawda? :)

Ale co było niestosowne, godziny które Wredna poświęciła dodatkowo na stworzenie czegoś naprawdę unikatowego? Szukanie dziury w całym ;)

Tygodnie :P

Opublikowano (edytowane)

Idea mpcforum upadła, czas stąd spierdalać.

Od dawna oficjalnie jej tu nie ma, chociaż pierwiastek jakiś mały zostanie.

Co do projektu loga... jest jakie jest.

PS. 20:01 - gdzie ten stream?

Edytowane przez LeSSter.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...