Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Makin, a co z userami na anonimowym logowaniu?

Admin ma możliwość wglądu na anonimowych użytkowników, także sądzę, że nie robią różnicy - biorą udział w losowaniu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Admin ma możliwość wglądu na anonimowych użytkowników, także sądzę, że nie robią różnicy - biorą udział w losowaniu.

Ale to losuje automat, kwestia tego czy on widzi tych uzytkownikow ;d

Opublikowano

Makin, a co z userami na anonimowym logowaniu?

Ale to losuje automat, kwestia tego czy on widzi tych uzytkownikow ;d

Z tego co testowaliśmy, to nie ma problemu z tym, ale dla własnego bezpieczeństwa lepiej na tą chwilę się ujawnić ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Patrząc na twoja spixelowaną sygnature sadze, ze w grafice powinnaś miec akurat najmniej do gadania, dziewczynko.

Skrzywdzona przez los to jestes co najwyżej ty, widać, że masz problemy emocjonalne i tobie by się przydał lekarz, nie dentysta ale psychoterapeuta i okulista, bo wszędzie widzisz zęby, pewnie masz tak krzywe, że to już twoja fobia.

Logo jest eleganckie, proste czyli takie jakie powinno być.

Ja nie oceniam tego pod względem graficznym, 'geniuszu', tylko pod względem tego, jak patrzą na to użytkownicy. Stwierdzasz, że mam problemy emocjonalne, bo wyraziłam swoją opinię na temat tego, pożal się Boże, loga? No to widać, kto tutaj powinien udać się do specjalisty i to w trybie 'już'. A najlepiej 'wczoraj'. W ogóle, jeżeli dla Ciebie ten ząb w logu MPC to jest WSZĘDZIE to już dla Ciebie ratunku nie ma, smuteczek. Za dużo internetów, dzieciaczku.

Opublikowano

Ja nie oceniam tego pod względem graficznym, 'geniuszu', tylko pod względem tego, jak patrzą na to użytkownicy. Stwierdzasz, że mam problemy emocjonalne, bo wyraziłam swoją opinię na temat tego, pożal się Boże, loga? No to widać, kto tutaj powinien udać się do specjalisty i to w trybie 'już'. A najlepiej 'wczoraj'. W ogóle, jeżeli dla Ciebie ten ząb w logu MPC to jest WSZĘDZIE to już dla Ciebie ratunku nie ma, smuteczek. Za dużo internetów, dzieciaczku.

To wszystko co miałaś do powiedzenia? Robisz z siebie wielką gwiazde jakbyś była bóg wie kim, księżniczka od siedmiu boleści się znalazła. Juz Ci coś pisałem na temat zębów i twojego wzorku, bo trzeba być na prawde dziwnym człowiekiem by nie powiedzieć spierdolonym żeby widzieć tam zęba.  Poza tym od kiedy ty taka po stronie użytkowników, co? Kołko wzajemnej adoracji Cie opuściło czy nikt już sie za tobą nie ogląda? Szukasz dziury w calym i robisz wszystko by jakąs afere wywołać zeby ktoś zwrócił na Ciebie uwage, atencji idz szukaj gdzie indziej dziewczynko bo tutaj już każdy i tak ma Ciebie dośc, elo.

Opublikowano

Według mojej opinii, logo jest słabe i czcionka nie jest tematycznie pasująca do forum. Dodatkowo ten slogan ,,multi player community" szkoda opisywać, bo mam nawet wrażenie jakby był rozmazany, a co ważniejsza o 1/2 piksele za duży w stosunku do całego loga. Ten sygnet to też istna porażka i to nawet nie chodzi o to że przypomina zęba, a to, że nawet nie pasuje indywidualistycznie do pozostałości. 

Jak na tak potężne forum o tylu użytkownikach logotyp jest na prawdę bardzo słaby i nie wiem czy nie opłacało się już lepiej napisać temat na graffika .koniecdomenypolski. 

Powinien był się odbyć sprawiedliwy konkurs w którym to użytkownicy w ankiecie wytypują najładniejsze logo, a nie jakiś nepotyzm ,,Bo Wredna", ona tworzy dobre RPG, ale nic poza tym... 

Opublikowano

Gratuluje wszystkim wczorajszym zwycięzcą, ale najlepsze jest to, że jeden użytkownik nie ma żadnych postów/tematów, inny ma dwa posty z kwietnia, a trzeci 55 postów (z 2 tematami).

Użytkownicy, którzy pomagali/pomagają (oraz robią inne rzeczy) nic nie dostali, a powinno, im się także należeć po jakiejś nagrodzie.

Jeszcze raz wielkie gratulacje wszystkim zwycięzcą, bo naprawdę mieli dużo szczęścia.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Gratuluje wszystkim wczorajszym zwycięzcą, ale najlepsze jest to, że jeden użytkownik nie ma żadnych postów/tematów, inny ma dwa posty z kwietnia, a trzeci 55 postów (z 2 tematami).

Użytkownicy, którzy pomagali/pomagają (oraz robią inne rzeczy) nic nie dostali, a powinno, im się także należeć po jakiejś nagrodzie.

Jeszcze raz wielkie gratulacje wszystkim zwycięzcą, bo naprawdę mieli dużo szczęścia.

To jest losowanie. Każdy ma prawo wygrać - nie zważając na to, czy są znani, aktywni, czy nie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jest mały problem ponieważ DualMedia wybrała logo, ale tylko od Wrednej szły do nich...

To raczej nie jest problem, tylko faworyzowanie, bo na tym forum jest dużo innych lepszych grafików którzy tworzą logotypy lepiej... Zresztą... 

Opublikowano

To raczej nie jest problem, tylko faworyzowanie, bo na tym forum jest dużo innych lepszych grafików którzy tworzą logotypy lepiej... Zresztą... 

Jakie faworyzowanie? Poza posiadaniem konta na tym forum jestem normalnym grafikiem, posiadającym swoje portfolio i zarabiającym na projektach. Projekt loga w pierwszej kolejności miał wykonać całkowicie inny grafik, z poza forum. Nie sprostał zadaniu. Ja zostałam polecona, oceniono moje projekty i nawiązano ze mną współprace. Proste. Nie można tego nazwać faworyzowaniem.

Opublikowano

Logo nie jest złe, ale prawdę mówiąc gdyby nie ten temat to nie wiedziałbym że ta głowa to pad  o.O

Nie rozumiem decyzji zarządu DualMedia, logo które wygrało w konkursie było o niebo lepsze, inne prace konkursowe też lepiej by się nadały.

Opublikowano

UWAGA, UWAGA!

Nie podoba Ci się nowe logo na MPC?
Koledzy w podstawówce wybili Ci dwie jedynki?
Masz nocne koszmary z dentystami, a Twoje ulubione forum straszy Cię jeszcze bardziej?
To żaden problem!
Znaleźliśmy super-hiper-ekstra-wyjebany sposób!

1. Odpalasz MPC

aS9MtJq.png

2. Wybierasz skin IP.Board Mobile

1DiYnA3.png

3. Zaprzestajesz płaczu w temacie i cieszysz się zdumiewającym wyglądem MPC.

C82aOp5.png

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Logo nie jest złe, ale prawdę mówiąc gdyby nie ten temat to nie wiedziałbym że ta głowa to pad  o.O

Nie rozumiem decyzji zarządu DualMedia, logo które wygrało w konkursie było o niebo lepsze, inne prace konkursowe też lepiej by się nadały.

Było prawie 40 zgłoszeń w konkursie, a obecnie wykonane logo prezentuje się zdecydowanie najlepiej, szczególnie w świetle planowanych zmian po update do IPB 4.0 ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Było prawie 40 zgłoszeń w konkursie, a obecnie wykonane logo prezentuje się zdecydowanie najlepiej, szczególnie w świetle planowanych zmian po update do IPB 4.0 ;)

O, nareszcie sensowny argument, zobaczymy jak to będzie wyglądać pod 4.0 ;)

Opublikowano

Dziwne poruszenie tematu  "Logo"

Praca @Wredna jest bardzo ładna (nie chcę urazić @Wredna) ale jak dla mnie ta praca jest prosta i taka powinna być.

Jak patrzę się na nią to ona wskazuje mi i mówi " tak to ja Ci  wskazuję na napis >>>>> MPCforum bo tu się właśnie znajdujesz

820901408041203931267.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...