Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło patrzeć jak MPC zmienia się na lepsze i rozwija. ;-)

Chciałoby się Diablo 3, ale to raczej niemożliwe, a na plakietkę liczę, skoro wczoraj były spadające gwiazdy, to życzyłem sobie wylosowania plakietki  xD

Podobno z 13 na 14 sierpnia od 1 do 5 w nocy (nad ranem) ma być największe natężenie spadających gwiazd, więc możesz sobie zażyczyć jeszcze raz dla pewności. xD

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Super, forum rozwija się w dobrym kierunku, a Administracja robi co w ich mocy. Znajdą się hejterzy (z konkurencyjnych for), ale co zrobić. Osobiście dodam, że cieszę się z rozwoju forum.

@Dziobak_2 widzę, że robisz co w twojej mocy, aby wywołać kłótnie i zaszkodzić WYŁĄCZNIE sobie. ;)

Edytowane przez TheQuarK
Opublikowano

Bardzo ładne logo. Fajnie widzieć, że w końcu MPC się zmienia. Nie żałuje, że siedzę tutaj od 2010 i mam zamiar zostać jeszcze kilka dobrych lat. ;)

Opublikowano

Jeszcze niedawno były cztery o.O.

Logo jest spoko ale nie pasuje do tego stylu, może jakieś Fluo? :D

Opublikowano

oby tak dalej, nowe logo mi sie bardzo podoba :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Może w końcu nie będzie to forum kojarzyło się z cheatmi. :O Tylko trochę styl do loga nie pasuje...

Po update do 4.0 będzie coś bombowego ;)

Będzie zmieniany skin mpcforum? @Lord Makin @kokosz @techse ?

To samo co wyzej ;)

@techse kiedy te ipb 4.0 :D?

Pewnie niedługo :)

@Wredna jest autorką tego loga? Dziwne...

http://www.mpcforum.pl/topic/1207798-zmieniamy-wizerunek-mpcforumpl-wyniki-konkursu/

Tutaj tego nie ma...

Tak, bo Wredna uznała, że zrobi jeszcze lepsze logo w konsultacjach z nami ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po update do 4.0 będzie coś bombowego ;)

To samo co wyzej ;)

Pewnie niedługo :)

Tak, bo Wredna uznała, że zrobi jeszcze lepsze logo w konsultacjach z nami ;)

Niesprawiedliwe w c**j, inni poczują się urażeni. Tyle pracy na marne? Mówię o tych, którzy zajęli miejsca na podium, podczas konkursu na slogan itp. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Niesprawiedliwe w c**j, inni poczują się urażeni. Tyle pracy na marne? Mówię o tych, którzy zajęli miejsca na podium, podczas konkursu na slogan itp. 

Slogan zostanie zmieniony w najbliższym czasie :) Spokojnie, cierpliwości :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Konkurs to konkurs, nie było powiedziane że na 100% będzie użyte to logo, a ostateczną decyzję zawsze wybiera administracja, w dodatku i tu i tu wygrała wredna, więc w czym problem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...