Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super :D

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niesprawiedliwe w c**j, inni poczują się urażeni. Tyle pracy na marne? Mówię o tych, którzy zajęli miejsca na podium, podczas konkursu na slogan itp. 

Próbuje pojąc Twój tok myślenia i doszukać się w tej całej sytuacji chociażby krzty niesprawiedliwości. Niestety takowej nie widzę dlatego proszę, oświeć nas i wyjaw sens twojego rozumowania.

//

Najlepszego dla MPC! :) Życzę kolejnych, 8 lat! Z niecierpliwością czekam na 4.0 :)

Opublikowano (edytowane)

To teraz czekamy na 50 urodziny forum ;). Oby forum nigdy nie upadło to mój niezbędnik ;). Życzę powodzenia ;D I tak się składa że dziś też mam urodziny :) Przypadek?

Edytowane przez ToNieJaPL
Opublikowano

Wszystkie najlepszego :p Ale bez obrazy dla autora loga stare logo bardziej mi przypadało do gustu :p teraz tak inaczej mi się patrzy na to forum.

585571426179277855228.png

Opublikowano

Próbuje pojąc Twój tok myślenia i doszukać się w tej całej sytuacji chociażby krzty niesprawiedliwości. Niestety takowej nie widzę dlatego proszę, oświeć nas i wyjaw sens twojego rozumowania.

//

Najlepszego dla MPC! :) Życzę kolejnych, 8 lat! Z niecierpliwością czekam na 4.0 :)

Ty udajesz greka czy nim jesteś? Nie rób z siebie wszechwiedzącej bo nią nie jesteś. Doskonale wiesz o co chodzi. Nie po to był konkurs żeby ludzie się wysilali, a na koniec olani. Wiem że w MGT traktują Cie jak bóstwo, ale nie przenoś tego na reszte forum. 

/a j*b.. mnie ten warn

aj59j0.jpg

do kogo? lol

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ty udajesz greka czy nim jesteś? Nie rób z siebie wszechwiedzącej bo nią nie jesteś. Doskonale wiesz o co chodzi. Nie po to był konkurs żeby ludzie się wysilali, a na koniec olani. Wiem że w MGT traktują Cie jak bóstwo, ale nie przenoś tego na reszte forum. 

No dobrze, był konkurs, tak czy inaczej zwyciężczynią zostałam w nim ja. Więc nadal nie rozumiem o co chodzi. Ci co wygrali, zarówno w konkursie na logo, jak i slogan zostali nagrodzeni. Slogan niedługo zostanie użyty, na pewno znajdzie się w nazwie strony po wejściu 4.0. Jednak logo, MOJE logo nie zostało wykorzystane. Dual Media stwierdziło, że liczy na coś innego, posiada jednak inną wizję i chciało je zmienić. Ja im tylko pomogłam to zrealizować.

Więc, nadal pytam, kto został olany i pokrzywdzony?

Opublikowano

Logo miażdży, ale wypadałoby też zmienić to 358571407945739949795.png w karcie przeglądarki :)

Można już gratulować miliona użytkowników? :D

W trakcie zmiany ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Logo miażdży, ale wypadałoby też zmienić to 358571407945739949795.png w karcie przeglądarki :)

Można już gratulować miliona użytkowników? :D

:huh:  nie zauważyłem tego wcześniej pewnie Wredna nie zdążyła jeszcze zrobic Faviconu ;) .

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...