Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@"MrDaniello"

Dla graczy z serwera craft**** nie ma miejsca.

powiedziałeś, że osoba n.w nie jest osobą z naszego forum, a jednak? Dostałeś bana za kłamstwo, a był to perm, bo od craft****.

Jak byś nie wiedział, mam perma na lobby craft****. -.-
Opublikowano

81NKNVB.png

Nowa edycja serwera!

Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany, nowy spawn i pluginy.

QuerdCraft jest teraz o wiele lepszy!

Zmieniono:

> Plugin na gildie,

> administracje,

> spawn (raczej oczywiste. xD).

Tak, więc... ZAPRASZAMY! :)

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hardzik, już nie gram na Cr*ftB**t. Czy możesz mnie odbanować na serwerze i forum?

Polecam, bardzo fajny serwer, Administracja ok :)

PS:. Nie wiem jak "szpiegowałem" xD

Opublikowano

Z licznych materiałów dowiedziałem się że HardStyl3r ma około 12 lat czy to prawda?

Tak zgadza się, nie dość że ma 12 lat to jeszcze wszystko próbuje kraść. Dowodem tego jest kopiowanie stylu forum oraz zawartości serwera. Juz chyba nie musze wspominac o incydencie z forum, jak to link do rejestracji kierował na inne forum czego dowodem jest kopiowane..

Co do tematu: 

Serwer nie polecam, administracja to 12 letnie dzieci które za wszelką cenę próbują wszystko kopiować... 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hardzik, już nie gram na Cr*ftB**t. Czy możesz mnie odbanować na serwerze i forum? Polecam, bardzo fajny serwer, Administracja ok :) PS:. Nie wiem jak "szpiegowałem" xD

widziałem Cię u nich na forum. ;)

Z licznych materiałów dowiedziałem się że HardStyl3r ma około 12 lat czy to prawda?

Tak zgadza się, nie dość że ma 12 lat to jeszcze wszystko próbuje kraść. Dowodem tego jest kopiowanie stylu forum oraz zawartości serwera. Juz chyba nie musze wspominac o incydencie z forum, jak to link do rejestracji kierował na inne forum czego dowodem jest kopiowane..

Co do tematu: 

Serwer nie polecam, administracja to 12 letnie dzieci które za wszelką cenę próbują wszystko kopiować... 

myślicie, że będę płakał z powodu hejtu z reklamie? Lecę do was.

sygnatura.png

Opublikowano

Napisaliśmy swój własny plugin na stoniarki. Mamy nadzieję, że wszystkim się spodoba. Za niedługo pojawią się inne niespodzianki, więc aby być na bieżąco - odwiedź serwer! :-)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...