Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Reklama na prawdę ładna. Świadczy o tym że administracja się stara! Zaraz wejdę.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja tak jak już wyżej opisali koledzy dość karkołomna zakładam iż mają wiekowo około 12 lub 13 lat. Tak na serwerze panuje chaos jest pełno graczy używających modyfikacji typu Nodus czy Huzuni, Obsydian itp.  NIE POLECAM serwera czysta strata waszego cennego czasu :)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to nie mam zamiaru zagrać tutaj, oczywiście prezentacja zachęca, ale do czego? 0 opisu serwera i co się w Nim znajduje, wole kiczowatą prezentacje z dobrym opisem, niż wielce staranna prezentacja z jakimś syfem bez informacji. śmiem twierdzić, że osoby które piszą, że administracja to dzieci mówią prawdę, wystarczą te odzywki tutaj hardstyl3ra jak i wdawanie się w kłótnię.

Opublikowano

No wiesz, ja bym poprostu nie reagował, bo nie warto. Zagrałem na serwerze jednak i takie lagi, że dziękuje.. Spadki fps z 30 do 1, gdzie na innych serwerach mam stałe 60

Opublikowano

@xGofer

jednakże jest to hejt osób takich jak @versus921, którzy przybyli do mojej reklamy z chęcią hejtu nie mając pojęcia o serwerze... musiałem zareagować... każdy jest inny i tego nie zmienisz. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer posiada dużą wadę otóż Administratora postanowił ujawnić/sprzedać kordy gildii innym graczom serwera, stanowczo nie polecam serwera.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...